Påhittigt


Nu sitter jag och dricker skandinaviskt kaffe. Ja, skandinaviskt kaffe. Jag hittade det i Brandons mammas skåp i köket. De har köpt det på Trader Joe's. Det är roligt, för jag har aldrig hört talas om skandinaviskt kaffe förut. Läste på baksidan att det var någon gubbe som hette Jens i från Stockholm.
Det var samma sak då Brandon var i Sverige med mig förra året. Mamma lagade amerikansk sallad. Det hade Brandon aldrig hört talas om förut.  Vad folk hittar på alltså!
Här i USA finns skandinaviskt kaffe. I Sverige finns amerikansk sallad.

Nu håller barnen på att somna. Jag är ju som sagt barnvakt på tisdagar. När barnen har somnat ska jag kila ner till det supermarket neranför gatan för att hämta ett kort jag beställt. Brandons mamma fyller år på fredag och vi är typ panka. Så ett kort på hennes barn kan ju aldrig gå fel.

Detta kort är det förresten:


Isabella och Joaquin på Brandstationens dag.

Skunkigt värre


Det luktade skunk i hela området där Brandons mamma bor idag. På vägen hem därifrån såg jag en skunk springa över vägen, tänk att så söta små djur kan göra ett helt område så illaluktande!

God kväll!

Här i Los angeles är klockan nu lite över 9 på kvällen.
Jag och Brandon kom precis hem ifrån hans mammas hus. Vi har lekt med hans småsyskon där och ätit.
Isabella har lunginflammation, fast hon verkade må ganska så bra ändå.
Nannyn hade kokat soppa, den var jättegod. Hon är bra på soppor. Kokar kyckling, morötter , potatis och färsk koriander över dagen och så blir det en smakrik upplevelse! I vanliga fall är jag inget stort fan av vanlig koriander, men färsk är jättegod i guacemole och i soppa. Till det frallor som vi värmde upp i ugnen och sedan doppade i soppan. Mm mums!

Nu har jag och Brandon hyrt den sista delen av säsong 6 av Sopranos. Säsong 6 har nämligen 2 delar. Det kommer att bli tomt efter att vi sett färdigt på de sista avsnitten.
Men då ska vi börja med en ny tvserie, nämligen Weeds. Många säger att den är bra. Nu minns jag ej namnet på personen som är med i Weeds, men han bor tydligen i Manhattan beach.

Okej, Sopranos och marabouchokladen som jag köpte på Ikea igår  nu då!

Söndagen i bilder

Innan fotbollsmatchen åkte vi till Ikea och åt hotdog och så köpte jag marabouchoklad och tunnbröd!
Sedan åkte vi runt med bilen, det var fortfarande för tidigt att åka till arenan, så vi stannade på ett litet ställe och köpte kaffe och delade på en donut, mums! Sedan var vi så mätta att vi aldrig mera ville se mat och sånt.
Vid 6tiden var vi iaf på plats i arenan. Den var ganska liten, men fin. Och vad som är bra med en liten arena är att då är typ alla platser rätt så bra !
Fast våra platser var riktigt bra (det är så nice med gratisbiljetter!). Vi satt nästan längst fram, vid hörnlinjen.
Jag saknade action i matchen dock. Det var La galaxy mot Houston. Ett mål blev det för L.A. 
Men det känns som att det är mer seriöst när det är fotboll i Europa än USA. De lallade mest runt med bollen, tog spelet lite som det kom helt enkelt.
Hade vart roligare om David Beckham hade vart där , eftersom han är den enda i la galaxy jag vet namnet på haha. Men han var ju i Sydafrika såklart.
Men men, kvällen var trevlig och jag och Brandon delade på en 1dollar-öl och det var helt okej.
Så störande dock med barnen som satt omkring oss som höll på med störande ljud och skrek att de kunde spela bättre än dom osv osv. Haha.
Jag och Brandon är nu sugna på att gå och se matcherna då La galaxy spelar mot Barcelona och mot Milan. Det är i slutet av juli och i början av aug. Förhoppningsvis kanske vi kan fixa det till bra pris. Jag är säker på att det då blir mer action i de matcherna. Plus att de då spelar i en skitstor arena i Pasadena.



På väg ut , jag vid vår port.

.
Brandon+vår gata.           Vi delade på en donut+kaffe innan matchen, den var god!


La Galaxy-arenan.

   Bra platser hade vi!

 
"Hejaklacken".


La Galaxy hörna.

   


Målvakten.
   Kramar när La galaxy vann!

LA Galaxy vann!

Det blev 1-0 till La Galaxy, bra va?!

Family Guy är på teve nu...såå..jag ska titta på det..såå jag lägger upp bilder från matchen och resten av min dag imorgon istället, den som väntar får se, typ!



Godnatt!

Fotboll, Ikea och mera fotboll


För en stund sedan såg vi USA förlora mot Brasilien i finalen i fotboll. Jag anade att Brasilien skulle slå dom, men såklart höll jag på USA, kan ju ej vara en landsförrädare heller!
Samtidigt som vi såg matchen chattade vi med vår brasilienske vän Jader vi blev vän med i London.

Nu ska vi ta en liten sväng till Ikea och sedan blir det att gå och se fotboll live, La galaxy mot Houston.

Inget nytt annars!
Ha det bra!


Då det var 2-2 i matchen.


Chat med vår brasilienske vän!

Ciao ciao!

Gårdagens San diego tripp

Vi alla samlades utanför Brandons jobb halv sex på morgonen och så började vi åka tillsammans mot San diego och bilshowen.
Vi var cirka 7 WV+Audio bilar som åkte på rad hela vägen till San diego och det var ganska roligt. Fast Brandons chef som körde en stor truck med släp fick åka åt sidan då en polis stannade honom, vilket resulterade i att vi alla stannade på sidan av motorvägen. Man måste tydligen åka på vänster fil och hastighet cirka 60 när han har truck med släp, vilket han inte gjorde, så han fick en räkning på det. Men sedan åkte vi alla vidare igen.
Det var massor av olika bilar på bilshowen. Vw, Audio, BMW, ferrari osv.
Och så var det så himla varmt där. Brandon jobbade ju, så jag hängde mest med Brandons vän Kyle och hans flickvän Maria (som förövrigt är lika gammal som mig och också illegal fast lite annorlunda. Hon kom till L.A 1992 med sin familj från Mexico, och eftersom USA är himla hårda med att släppa in människor från Mexico har hon aldrig fått papper fixade osv).
Brandons jobb grillade hambrugare och korv i tältet så vi gick iaf inte hungriga. Och jag gick omring mycket och kollade på alla dess bilar. Mina favoriter är gamla VWbilar och gamla BMWbilar.
Sedan vid 4tiden lämnade jag och Brandon och åkte o mötte upp Kyle och Maria som hade lämnat tidigare och dragit till en liten strand i San Diego. Kyle hade visst blivit lite full, men vi bestämde oss för att åka till san diegos downtown för att äta, men Kyle somnade i sin bil, Maria fick köra hans bil. Det var lite läskigt, för hon har ju inget amerikanskt körkort och hennes vän visade henne hur man kör bil för 2 veckor sedan. Som sagt, läskigt. Men samtidigt kändes det tryggare att Maria körde än att Kyle skulle sitta vid ratten.
Så när vi var i downtown bestämde vi oss för att vi skulle börja dra oss hemåt. Kyles bil är automatväxlad så Maria klarade bilkörningen ganska bra, jag o Brandon körde framför dom så att vi kunde hålla koll på dom iaf.
När vi var i L.A o även Kyle vaknat upp åt vi alla på ett mexikanskt ställe. Billigt och gott.
När jag o Brandon kom hem, slocknade vi ganska direkt.

Lite bilder:


Brandons chef på väg till San diego, fick böter aj aj då.


WV.


Bilshow.

   


  

  

  

 
Maria o Kyle.                      

  


En liten strand i San diego.

   


Home sweet home.




tillbaks från san diego

Ville bara säga att vi är hemma välbehållna.
Är svintrött nu, så lägger upp massor av bilder imorgon och berättar om bilshowen i San diego.

Godnatt!

Uppe med tuppen

Gick upp klockan 05.00 imorse och duschade, mest för att vakna till liv. Nu är klockan 06.00 och vi ska dra till Brandons jobb för att hämta upp en bil vi ska köra ner till San diego för bilshowen.
Det blir nog inget "släppa av mig i san diego downtown", Brandon kommer ej ha tid för det. Verkar som att denna bilshow kommer att bli stor. Herregud, varför lovade jag att hänga med? Vi kommer att vara där i typ massor av timmar. Börjar 10 och slutar 6. Och då får vi också tillägga timmarna vi är där innan och timarna vi kommer att behöva stanna kvar efteråt. Snark!
Brandon kom hem vid 23tiden igårkväll, deras chef hade tydligen hållit dom kvar på jobbet för att förbereda inför bilshowen. Stackarna.
Och först hade jag bestämt mig för att inte hänga med till San diego därför att jag kommer att vara fast på en bilshow.
Men så kläckte Brandon ur sig detta innan vi somnade igår "Anna, please come with me to San diego. I haven't seen u all day and i won't see you tomorrow either if you're not coming with me there.I need you".
Well....
Nu sitter jag dock här och undrar varför jag svarade ja.

Okej nu ska vi åka!
Ha det bra idag!

jag ska på tonight show with conan o'brien

Jag är så jäkla glad!!!!!!
För några veckor sedan skickade jag in ett mail till Tonight show with conan o'brien's hemsida om förfrågan att få gratisbiljett till deras inspelning, bara för skojs skull liksom. Nu när Conan har flyttat från New York till L.A ville jag ju liksom iaf ge det ett försök att få gå på hans show. Well, jag gick in på min hotmail och såg att jag hade ett mail där. Rubriken på mailet sa " Reservation" avsändare Nbc. Först tänkte jag i mitt huvud, tusan jag får alltid så himlans mycket spam i min mail, men sedan kom jag på, "nbc, nbc ncb..har jag skickat nåt till det osv osv". HELL YEAH!
Den 20 juli ska jag till till Universal studios, man måste befinna sig där senast klockan 15.30 och så börjar inspelningen klockan 17.00 och så sänds programmet på kvällen. Oh vad spännande! Är så nyfiken på hur en inspelning på en sådan show går till, vilka kändisar som kommer att vara gäst på porgrammet, vilket band som ska spela!  OHOHO!
När jag bodde i Sverige brukade jag alltid titta på Conan's gamla show i New york om kvällarna. Och nu får jag se hans show live. Jiises!
I mailet jag fick löd sista meningen såhär:

"

We are excited you're coming! Thank you for wanting to be a part of The Tonight Show with Conan O'Brien. We hope you enjoy the show! "

JAG ÄR OCKSÅ EXCITED !!!

Eftersom jag är en snäll brud förfrågade jag ju såklart efter 2 biljetter i mailet, så jag drar väl med min man dårå!



Conan i L.A!

Mitt kameraobjektiv har kommit!

Oh, utanför dörren fann jag lilla lådan med objektivet. Jag nästan sprang dit när jag såg och kramade den (ungefär som i en hollywoodfilm där några springer och kramas med varandra på en flygplats i slutet av filmen...).
Har nu testat och sett att den funkar fint, den är ju begangnad, den funkar fint fint! Ända från New York kom den minsann!

Lite onödiga och tråkiga bilder jag tog , för att testa objektivet.


På söndag spelar dom mot Houston.

 
Kalifornisk öl.     Köpt på svensk affär i L.A.

Fotografi



Vissa foton är så himla speciella. Bild från dn.se

Michael Jackson död


Satt här och höll på att somna och så dycker den rubriken upp.
Vad konstigt det känns. Lär vara en av de största nyheterna framöver. Och bort glöms genast demonstationerna i Iran som om det aldrig har hänt, för tidningarna kommer tycka att det är mer spännande att skriva om Michaels död, plus att de förmodligen säljer mer upplagor då, det ger pengar. Det känns trist att pengar ska styra så himla mycket. Pengar är inte viktigare än människor.
Det måste vara jobbigt för Michaels familj. nu lär de ju aldrig bli lämnade ifred, alla tidningar vill ha kommentarer. Önskar att de ska få sörja ifred först. Snart kommer väl ytterligare en ny stor nyhet och då är detta glömt and so on and so on...
För en vecka sedan var det över alla tidningar om en skådespelare som dött, nu finns det inget mer om det i tidningarna.
Jag blir så trött på media ibland...

Hej igen.
Kom precis hem. I bilen påväg hem har der redan börjat spela alla Michael Jacksons hits, hela radioprogram om hans liv. En hel värld i sorg.

Varför bryr sig alla mycket mer efter att någon dött? Det är konstigt tycker jag.
Nu kommer det att bli många konserter då artister sjunger hans sånger osv, eftersom han var en poplegend. Men varför kan man inte göra sådana saker, som tribute-konserter när personen i fråga fortfarande lever? Man blir ju inte någon större legend bara för att man dör. Eller är det så, att man måste dö innan man kan ses som en legend?
Jag lyssnade aldrig så jättemycket på Michael Jackson när jag var barn. Men visst var Thriller något speciellt. Och hans dans. Och den där mystiska handsken. Men han har berört en hel värld med sin musik och jag önskar att media visat mer respekt medans han levde. Men istället var all uppmärksamhet på hans näsa, privatliv och ingenting om hans legendariska musikkarriär. Och nu, nu när han är död bryr sig media om hans musik. Det är media i ett nötskal.


Michael Jackson, bild från google.com


Iran. Bild från google.com


ZzzZzzzZzZzzz

Jag önskar att någon kunde vara barnvakt åt mig nu och bära mig till sängen för en tupplur.
För det är precis vad jag gjort med småttingarna jag är barnvakt åt idag.
Jag är så himla trött. Och tvättmaskinens läte gör inte det hela bättre. Är det inte himla sömnigt att lyssna på en tvättmaskin? För mig är är det ungefär som när jag åker bil på kvällen. Jag somnar så himla lätt. Jag antar att det är samma sak med tvättmaskiner.
Jag hade kunnat dricka mer kaffe, om inte en viss nanny slängde ut mitt kaffe utan att fråga mig först, eftersom hon tycker att det är för starkt. Hennes kaffe är typ brunt vatten.
Och jag har ätit massor av socker med. Dvs kakor! Detta hus har alltid så himla goda chocolatechip cookies och om jag börjar äta en...går det som det går...men jag är ändå sömnig!

Jag älskar vädret idag iaf. Det är molnigt men varmt. Men favoritvädret här i Los angeles är runt 8-9 tiden på morgonen.
Då är luften så himla frisk, havsdoften är starkare och man får enormt mycket energi och lycka i kroppen.
Jag funderar på att vakna riktigt tidigt imorgon och ta ett morgondopp i Stilla havet. Men vi får se hur det går imorgon bitti när väckarklockan ringer..

Oh ja, helgen kommer att bli innehållsrik!
På lördag ska Brandon med sitt jobb på en bilshow i San diego över dagen och han tar mig med. Fast jag kanske kommer att be honom att släppa av mig i San diego downtown medans han är på bilshow. Får se hur jag känner.
På vägen hem därifrån vill Brandon besöka ett ölbryggeri som han ej vart på tidigare. Det bryggeriet är mindre än Stone brewery, men förhoppningsvis lika fint!
Och så på söndagsskvällen ska vi ju gå och se La galaxy spela , fick ju gratisbiljetter ni vet!


ZzzZzzZzzZz, ohhhhhhhhbgdsjhfsjfgbf, jag är banne mig trött nu och om inte den jäkla tvättmaskinen slutar låta snart, kommer jag att somna nu.

Tracy

Sitter här och lyssnar på Tracy Chapman , hon är vacker och har en underbar röst.


Skitungar!

Jag hade värsta smörjt in mig med solskyddsfaktor 30 , satt biknin på plats och var helt inställd på att gå till min solplats i parken här intill. Gissa vad? En hel jäkla skola hade tagit över parken idag. Lekdag eller nåt. Och såklart satt massor av barn och lärare på MIN plats.
Jag gick argt hem igen. Dan (lägenhetskamrat) var hemma från jobbet tidigt, han sa att parken han jobbar på i El segundo var full med skolklasser idag med, så jag antar att det är en sån dag idag.

Nu bakar jag majsbröd. Eller ja, jag blanade majsbröd mixen med matolja , ägg och mjölk och in i ugnen. Såå himla gott är det. Brukar köpa denna majsbrödmix från affären Trader Joe's här i L.A. Kostar typ 20 spänn. Görbra!

Jag går också fram och tillbaka till brevlådan idag. Nåndag denna vecka ska ju mitt kameraobjektiv dyka upp. Önskar sååå att den dök upp idag.
Ska nämligen laga festlig mat ikväll och det är inget skoj att skriva receptet här utan att ha en festlig bild till det.

Dan sitter i sitt rum och klinkar på guran, kan höra att han spelar en Judas priest-låt , Breaking the law.
Han är faktiskt grymt duktig på att spela gitarr och är enormt musikalisk. Och så är han skitbra på språk. Ibland sitter han och pluggar ryska bara för att.
Jag önskar att jag också var musikalisk och duktig på språk. Visst, vill man så går det. Men jag antar att jag har mer vilja på att lära mig andra saker istället.

Nu doftar det majsbröd i hela lägenheten. Önskar att man kunde filma dofter. Jag menar, har vi kommit så långt med att kunna fota och filma och hej och hå, varför har ingen uppfunnit en doftkamera ännu?
Sug på den ni!


Cornbread mmmmmums!

Godnatt!

Eller jag ska ej sova precis just nu. Först ska jag kolla på Sopranos. Men jag lär somna tidigt ikväll. Kom hem från brandons mammas hus ganska nyss , så har vart där från klockan 08.00 till typ 21.00..

Godnatt allesammans, eller för er är det ju snart god morgon!

Raccoon!

Idag såg jag två jättestora tvättbjörnar på gatan utanför Brandons mammas hus.
Brandon berättade för mig att de nästan är 1 meter långa när de står på bakbena. Värsta jättarna liksom.
Många sådana häromkring, de älskar ju att gå igenom soporna efter mat.
Men hur söta dom än är, vill jag helst hålla mig borta ifrån dom, vill ju inte direkt råka bli biten och få rabies!

Något annat som det finns mycket häromkring är skunkar. När vi är ute med bilen och kör om kvällarna, känner man ofta skunkdoft. Vidrig lukt alltså! usch usch.  Dom vill jag helst inte heller springa på, jag skulle dööö om de tog upp svansen och spruta mig med den illaluktande vätskan. Om man skulle få den där vätskan på sig, skulle man lukta så i typ en månad, hur mycket man än skrubbar och tvättar sig. Brandon berättade för mig att det enda som egentligen hjälper är typ tomatsås med mycket vitlök. Varför? Jo för då luktar man vitlök istället.


Tvättbjörn (raccoon). Bild tagen från google.com


En skunk med svansen upp är ju ingen höjdare kanske!
Bild tagen från google.com

aj löv kääts

Jag och Brandon brukade sitta hela kvällarna med att kolla på sådana här kattbilder. we löv it!






Mamma, hälsa personalen på Kss detta!


Om man är vad man äter...

...då är jag numera jordnötssmör.
Brandons mamma och styvpappa kom hem tidigare från jobbet idag då småttingarna skulle till doktorn.
På vägen hem stannade vi och åt glass.
Jag testade en ny variant jag aldrig sett tidigare, dvs glass med jordnötssmörsmak. Topping? krossad peanutbuttercup.
Höll på att spy efteråt. Herregud, jag vill aldrig mera höra talas om jordnötssmör!!! Fast det glömmer jag väl till imorgon...

Efter det glassiga besöket åkte vi till parken vid havet. Där lekte jag till 120 procent med barnen (föööörsöka att förbränna jordnötssmörglassen hallåå???) jag åkte upp och ner, sprang fram och tillbaka, och hej och hå!!

Nu har vi precis kommit hem ifrån parken.
Vi är hungriga (nu kanske ni undrar hur jag kan vara hungrig efter så äckligt mycket glass? Jo det ska jag tala om för er,att jag har TVÅ magar. En för mat och en för sötsaker, så det så. Det spelar ingen roll om min matmage är mätt, jag kan fortfarande äta och fylla upp min sötsakermage ändå!!)

Hur som helst, nu ska vi grilla hambrugare och kött och sånt , muummmms!

Hörs senare om jag inte dör av att ha ätit för mycket!



.




 


Godmorgon!


Väcktes av klockan vid 7 och gick upp för en dusch. Nu sitter jag och dricker morgonkaffet och klockan är bara 07.40 .
Wow. Har aldrig känt mig så klarvaken som nu.

Barnvakt senare.
Hörs då!

Tjoho!

Jag har verkligen inte gjort mycket idag som är kul att läsa om direkt.
-Städat.
-Diskat.
 Och pratat med min familj på skype, det tyckte jag var trevligt, tyvärr var jag mer pratsjuk än dom, de höll banne mig på att somna medans vi pratade!

Nu har jag precis kommit hem ifrån parken intill vår lägenhet. Jag tog med handduk och ipod dit och solade lite. Fast bara framsidan idag. Ibland kör jag så helt enkelt, att idag solar jag framsidan en timme, nästa dag baksidan en timme. Osv. För det är sååå himla trist att sola haha! Min favorit är att ligga på mage och sola baksidan, för då kan jag sova en stund och när jag vaknar har den där timmen gått. Nu låter jag väl galen som solar när jag tillochmed tycker att det är trist, men jag ääälskar ju att få färg på kroppen och i ansiktet liksom, det är ju verkligen som man säger "vill man vara fin får man lida pin" eller hur den nu går. Men snart kommer Stilla havet att vara uppvärmt, då tänker jag spendera resten av sommaren där, i havet, bland vågorna. Åh vad jag älskar havet! Och vågor! Och det är ju skitbra att man lättare får färg i saltvatten, skitbra.

Ps: Jag veeet att man kan använda brun utan sol eller såndär body lotion som ger färg för varje dag, men vet ni, jag har testat EN gång och det räcker, för jag blev fläckig som en leopard, det vill jag aldrig mera bli!


Bild från Google.com

Grattis Syrran!



När du kommer hit ska du få flyga sådär, min present till dig!
Så ja, jag firar dig när du pallrat dig hit helt enkelt.

Besvikelse

"Falukorven" som jag köpte igår i den skandinaviska affären var inte falukorv, därför var den såklart på rea. Men gubben i affären sa att jag kunde välja på den och den andra, bara att den jag köpte var billgare för att den vart fryst, inte att det inte var falukorv.
När jag skulle laga falukorv middag igår blev det förståss en stooor besvikelse. Jag tyckte inte ens om korven.
Nu hatar jag korv!
Fast om en stund ska vi på bbq och då äter jag nog en varmkorv ändå.
Min jordgubbstårta ser iaf helt okej ut. Först använde jag för mycket grädde och vaniljsås, så jag smutsade ner sammanlagt 4 tallrikar pga det. Dvs, först grejade jag med tårtan på en tallrik, men då rann massa grädde och vaniljsås ner på tallriken och då flyttade jag till en annan osv , tillsist, på fjärde tallriken rann det inte mera.

Jahapp japp. Intressant inlägg va!


Dyrt med svenskt

Jag shoppade lite svenskt i affären idag, men guu va dyrt det var. Däremot kände jag att det fick vara värt det när vi åkt enda till west la.
Jag köpte en liten bit falukorv som var på rea, cirka 25 kronor.
Vaniljsocker, 30 spänn!!!!
Pärlsocker, 30 spänn!!!!
Vaniljsås, 15 kronor.
Nyponsoppa, 15 kronor.
Pepparkakor, 10 kronor.

Dyrt va??? Fick iaf prata lite svenska med 2 gamla gubbar som jobbade där. Vi sa glad midsommar till varandra!
Och vet ni, de använde en såndär riktigt gammal kassapparat som man drar i en spak med. När jag var liten fick jag leka med pappas och farfars likadan kassapparat de haft i en affär för länge sedan.


Sedan hälsade vi på Brandons jobbarkompis som bodde i närheten där. Hans familj är från Rumänien och där bjöds det på mycket godis.

Påvägen hem åkte vi igenom Santa Monica, Venice beach, de ligger alltså bredvid varandra.
Man kan cykla från Redondo beach dit utmed stranden och havet, det ska jag göra nåndag.

Okej så. Ja...nu spelar Brandon Wii, vår lägenhetskamrat har köpt det nya Tiger Wood golfspelet och discgolf. Jag ska snart också testa detta, roligt roligt.

Imorgon ska jag baka en svensk jordgubbstårta, i USA firar man nämligen farsdag imorgon, så vi är bjudna på bbq hos Brandons mamma och Joel imorgon, vill ju bidra med något, plus att det får bli mitt lilla firande av midsommar i år. Jordgubbstårta hör ju till!


Såhär glad var jag för lite falukorv!


Detta är Lakers arena.

Utanför Mcdonalds stod en hel hög med ballonger ingen vaktade, ville först ta dom.

Jag tycker om den filmen, Mulholland Dr, alltså.


Nu ska jag laga falukorvmat.


Happy saturday där hemma, fast ni sover nog...




Rättelse av förra inlägget


Den skandinaviska affären låg inte i West Hollywood, utan i West LA. Stooor skillnad tydligen.

Jag hade totalt glömt bort att david beckham inte spelar i La galaxy längre.

jaja, rätt ska vara rätt!

LA Galaxy

Nästa söndag ska jag och Brandon gå och se en La galaxy fotbollsmatch här i Los angeles!
Det var tydligen en kund på Brandons jobb som jobbade i den arenan och han gav Brandon 6 biljetter, varav 2 av dom är riktigt riktigt bra platser, dom ska jag och Brandon använda nästa söndag minsann!
Roligt roligt, älskar att gå på sådant, inget slår ju stämningen på ett sport event.
Intressant att se den omtalande David Beckham live in action också!

Vi planerar även att se en Dodger-match också, ni vet baseball. Det är nämligen ytterligare en kund på Brandons jobb som säljer Dodgersbiljetter, och han gav Brandon ett skitbra pris. 4 biljetter för cirka 300 kr. Biljettplatserna är tydligen riktigt bra dom med. I vanliga fall är dessa biljetter svindyra!
Bra att Brandon är duktig på att bli vän med sina kunder!



God morgon!

Undrar hur ni där hemma mår idag? Haha!
Jag mår bra iaf, vaknade med tuppen tidigt!

Igår när jag gick för att hämta mina framkallade filmrullar fick jag en dålig nyhet. Det var tomt, på båda filmerna. Åhhhh vad irriterande. Brandons kusin Sam sa att kameran förhoppningsvis skulle fungera. Jahapp, antingen var det kameran som inte funkade eller så gjorde jag något jäkligt stort misstag.
Synd iaf, San diego-bilderna "fanns" ju på de filmrullarna, fast ändå inte, för de fanns ju inga bilder på dom.
jaja..

Jag shoppade iaf på secondhand-rean. Skjorta, klänning, 2 tunikor, huvtröja, t-shirt , allt för 12 dollar. Jag gillar secondhandreor. Men det var trångt. Alla dessa stora familjer kom. Många med barnvagnar!!! Herregud, vad tänkte de med, barnvagn?? Barnvagnarna tog upp hela utrymmet i affären. Vad mer jag tycker var irriterande är folk som gick omkring med kundvagnar där inne med, de tar ju upp hela affären. Galna människor! Och stackars barn, hur kul kan det ha vart för dom att trängas där inne bland desperata secondhandrea-människor?
Det var typ bara jag och 3 till där inne som inte pratade spanska. Det var loco!!!

Idag ska vi åka till West Hollywood, tänkte besöka den skandinaviska affären!

Kram!

Rea på secondhand och framkallning

Idag är det sommarrea på secondhandaffären Goodwill. Alla kläder 2 dollar, dvs cirka 15 kr. Dit ska cykla nu och kika.
Men först ska jag ta med mina filmrullar och beställa dom på skiva, vill ju se om bildena blev bra innan jag beställer på kort.
Sedan ska jag nog äta grötfrukost på Starbucks. Deras gröt är riktigt god, för de ger torkad frukt och grejer med den. mums!
Alla mina "ärenden" ligger på samma gata, stor gata dock, men ändå, passande!

Ni där hemma firar väl midsommar nu. Avis är jag minsann! Men men, får se vad jag gör åt saken ikväll.
Min syrra tipsade mig om lite midsommartips. Typ att äta fiskpinnar med citro istället för sill, vilket låter gott eftersom jag ej gillar sill. Och lite andra tips.
NÅGONTING måste jag ju göra iaf. Har aldrig vart så inne på svensk tradition förut sedan jag är här i L.A och inte i Sverige. Knepigt!

Hörs senare!
Ciao!


GLAD MIDSOMMAR!!!!


KingCaids


I går efter barnvaktandet, blev jag och Brandon utbjudna på restaurang av Patty och Joel. Tvillingarna och Brandons syrra Natalie var också med.
Det var en restaurang på Redondo beach pier som heter King caids. Det var happy hour till klockan halv 6, så dit skyndade vi oss minsann.
Jag drog en liten story för servitören så yes yes yes, jag kunde köpa drink UTAN att behöva visa leg.

"Oh, im out of the country and i don't wanna bring my passport around, scared losing it! ", servitören ger med sig. " Im from Sweden by the way" och så ler jag stort. Och precis innan servitören lämnar bordet lägger jag snabbt till "can i have 2? My husband will be here any minute".

Mohaha!

På happy hour där kostar vissa drinkar 4 dollar. Jag hade en klassisk mojito och en cranberry Mojito. Båda mycket goda.
Också på happy hour så var det halva priset på alla förrätter, så istället för att alla skulle beställa varsin måltid, beställde vi in massor av förrätter. Mmmmm , såå såå såå gott var det.

Notan slutade på 92 dollar, cirka 750 kr , men den slapp både jag och Brandon betala.


Hela gänget!

   
Jag och Natalie.  Mojitos . Världsgoda förrätter.


Patty ville att jag skulle ta ett kort på henne och barnen. Gick väl sådär...
Isabella stortjuter och Joaquin vill hellre leka med sin ponny.


  
Utsikt fast grå dag . Jag lär Isabella ta kort. Bästa resultatet på Isabella.

  
Natalie+Isabella.  Sedan sa vi bye bye till kidsen och de andra .

När jag och Brandon kom hem såg vi på massa Sopranos-avsnitt.




Breaking news in the US and A !!!!!!!!!!


Grapes and Sopranos

Det är vad min kväll kommer att innehålla.
Rea på vindruvor liksom! Fick en jättestor påse med gröna vindruvor utan kärnor för 15 spänn. MMMmmm, gu vad gott.
Och så var det ju det där om Sopranos. Ni vet tvserien som gick för några år sedan, sista säsongen slutade för typ 2 årsen eller nåt. Har tillochmed sett att Aftonbladet kör med Sopranos-tema nu.
Jag är på säsong fem. Hyrde hela rasket i videoaffären. Måste lämna tillbaks på lördag, yeez, lite bråttom? Nejdå, när jag väl börjat se avsnitten rullar det bara på, har jag redan sett ett avsnitt kan jag lika gärna se ett till innan jag somnar.
Jag pratade med min syster idag. Tipsade henne om Sopranos och hon hade redan köpt dvdn man fick med aftonbladet där hemma, men hon gillade det inte så mycket. Det är en sak angående Sopranos, antingen älskar man det, eller så gör man det inte. Jag är en av dom som älskar det. Efter 5 säsongen , det är sammanlagt 6 , har man liksom kommit karaktärerna nära. Jag känner liksom Tony Soprano, och resten av gänget. Det är något personligt över den serien som jag gillar.
Hur som helst, grapes och Sopranos var det nu ja!

Godnatt !


Puss och Kram till er där hemma! (bild från i höstas)

Jag HJÄRTA Redondo beach



Efter en timme i solen är mitt fejs fräkelprickigt.


Redondo beach pier.
 
Utsikt.


Pelikanhäng på piren. Sedan så flög den iväg, se bild nedan...

  

Då hittade jag den här lille luringen bakom ryggen och fotade den istället.

Obs! Ni kommer ej fatta bildtexten utan att ha sett tvserien O.C.

Vet ni vad detta är? Redondo pier , ja.
Om ni har sett tvserien O.C vet ni kanske att detta är ett ställe de filmade på.
Första säsongen, någon av avsnitten 2-4 tror jag. 
Scenen: Marissa +pojkvän med hans vänner sitter på ett fik och Seth och Ryan är där med. Marissas pojkvän blir arg då han ser Ryan och så springer Ryan, Seth och Marissa ut från fiket och drar iväg på cykel och skateboard, på Redondo pier. Alltså där, på bilden. 
Värt att veta, jag vet!

      

Det är kul att vara jobbig



Extra skoj då Brandon står och rakar sig och jag dyker upp med en hatt jag
placerar på hans huvud och fotar.

Me gusta också


Me gusta!



Omg, hur har jag missat detta?

Satt och läste en blogg om en kille som pluggar i Los angeles över ett år, då fann jag det.
Han nämnde en mataffär med svenska saker i West Hollywood. Jag visade adressen för Brandon och han visste exakt vart den gatan ligger, eftersom han brukade jobba i Hollywood.
DIT SKA JAG! Herregud, jag är i sjunde himlen. I helgen ska jag minsann dit och shoppa svensk mat. Åh åh vad jag är ivrig! Hoppas inte att jag blir besviken bara, vet ju ej vad de har, men ändåååå!


En svensk dröm i Los angeles.

Cute moment





Joel och hans syster Susie sitter i trädgården och läser boken om Babar
för Joaquin och Isabella.
klicka för större bild.

Bilderna tagna med min lilla 6år gamla digitalkamera.
Nästa vecka kommer jag att få objektivet till min Canon dock, lycka!

Ska snart framkalla filmrullarna från San diego. Har dock fortfarande några bilder kvar att knäppa från andra rullen, så jag tänkte ta en promenad från Redondo beach till Manhattan beach imorgon och knäppa några foton!

Ett glas rött och jag

Ingen är hemma och jag upptäckte precis att det fanns en skvätt rödvin kvar i Dan's rödvinsflaska.
Så nu sitter jag här med ett glas rött och lyssnar på min musik på högsta volym!
Happy Monday !




Vad tidningarna skriver om idag



Att Lakers vann basketligan har ni ju redan sett på tidigare inlägg.
Såklart är det på alla tidningars framsida idag med.
Ni ser spelaren nummer 24 på bild, det är Coby Briant, han är bäst i laget.
Sedan ser ni nummer 16, det är Gasol, från Spanien, han är också grymt bra!

  
När jag stod och skulle fota tidningsframsidan kände jag att det var lite
pinsamt, så varje gång någon gick förbi gömde jag kameran lite,
och eftersom min kamera är lite dum tar den 2-3 kort på ett klick då
jag använder inställningen utan blixt, varav detta resultat.
Kom som en liten överraskning när jag skulle lägga in bilden på datorn!

San Diego


Jag och Brandon kom iväg mycket senare än planerat till San Diego. Vi åkte runt i bilen en stund tills vi hittade Zoo, där hans familj var. De sa att vi kunde möta dom om 15 minuter vid entren, så vi satt där och väntade och väntade. En och en halv timme senare kommer de ut ifrån Zoo, då vart jag och Brandon lite smått irriterade att de låtit oss vänta så himla länge och därmed slösat tid då vi hade kunnat se staden lite. Fast den irritationen behöll jag och Brandon för oss själva.
Vi åkte mot hotellet. Förlåt, lyxhotellet. Jag har aldrig vart på något liknande hotell förut.
Hotellet var inget direkt hus, utan man åkte till receptionen för att hämta nycklarna och så åkte man till numret ens rum var och parkerade utanför. Lite samma stil som motell, bara att detta var lyx.
Brandons mamma och styvpappa hade bokat 2 rum. Ett för dom och småttingarna och Brandons lillsyrra Jaquie.
Det andra rummet för "alla oss andra". Dvs, jag, Brandon, Brandons storasyster´+man, plus Brandons två 13åriga kusiner Josef och Boo.
Men guu vad fina rummen var. Stora stabila trämöbler i lite old style. Rummet påminde mig om något som en Lantliv-tidning skulle göra ett reportage om, typ.
Hotellet var som en enda stor by. Fanns 5 olika pooler. Minigolf som det dock var trista banor på, bbq-ställen, bar vid poolen, jättefina dammar med bambu-tak+stolar näst intill. Hum, ja ni kanske fattar. I mina ögon var det rena lyxhotellet iaf.

På kvällen beställde vi alla pizza till rummet, det var gott. Jag delade en flaska rött med Brandons mamma Patty och styvpappa Joel. Vinet hette Barefoot, ett kaliforniskt vin som var rätt billigt, men också gott!

Sedan drog vi unga ut , nej 13åringarna stannade i rummet och såg på film och åt godis.
Brandons låtsaskusiner Alex och Trevor bor i San diego, så de ville ta med oss ut och visa utelivet.
Vad kan jag säga, jag hatar att inte vara 21 år här!!!!
Men men, på ett ställe släppte de in mig så länge jag inte drack något.
Trevor hade köpt en vodkadrink med apelsinsoda som han inte gillade, så det fick bli min drink i smyg.
Sedan drog vi hem till Alex lägenhet, hon bodde jättefint.
Där gjorde vi alla oss en drink, sedan spelade vi sällskapsspel till sena sena timmen.

När vi kom tillbaka till hotellet funkade inte vår kortnyckel till rummet, vi fick ringa på hjälp. Någon gubbe från hotellet förklarade för oss att om någon befinner sig i rummet funkar ej nyckeln då det är någon spärr. Han hjälpte oss in, och där fann vi Brandons kusiner sovandes i sängen. Natalie och Luis fick ta den andra sängen, Brandon och jag offrade oss att sova på golvet.
Jag och Brandon steg upp från golvet vid 12tiden. Sedan mötte vi alla vid poolen. Där beställde hamburgare, smoothies, drinkar. Vi hade en trevlig stund.

Sedan blev det till att packa och checka ut.
Jag och Brandon åkte till San Diego downtown men vi stannade inte länge då jag visste hur gärna Brandon ville till hans favoritöl bryggeri, alltså Stone Brewery.
Kolla in här:
www.stonebrew.com

Så vi åkte dit eftersom det enda var påvägen hem. Så himla fin natur där. Bryggeriet låg mitt ute i ingenstans , dvs naturen, ingen city så långt ögat kan nå. Man kunde se berg och dalar runt omkring sig. Och vi åt middag där. Så himla god middag. Åh vad god maten var...jag kunde ju tyvärr inte smaka på någon öl, men Brandon testade en sort hade ej testat förut. Ölmenyn var väldigt lång. Mestadels kalifornisk öl. Den ölen smakar väldigt annorlunda jämfört med ölen i Europa.
Vi missade tyvärr bryggerituren, att man gick med en gudie runt om i bryggeriet och sedan efteråt få ha ölprovning. Det var gratis, men vi missade det tyvärr.
Det var massor av folk där, eftersom det var ett par som hade hyrt stället för att ha bröllop. Deras utegård var jättefin, önskade att vi hade kunnat sitta där ute och äta, men där befann bröllopsgästerna sig.
Hit vill vi igen.

Det var solnedgång när vi kom tillbaka till Los angeles.


På väg mot San diego.

  
I väntan utanför San Diego Zoo. (klicka på bilderna för större storlek).


I "hotellbyn".

   
  
Det fanns en liten ankdamm utanför vårt rum.


Minigolf+pool.

   


Utsiktstorn så man kunde se San Diego och hotellbyn.

   



  


Luis, Brandon och Natalie är mina "modellslavar" med drinkarna redo!

  
  



San Diego Downtown.

  


Stone Brewery.


Det var såklart en jättestor sten vid ingången.




Hemma i L.A. igen !

Jag mycker mer bilder, men just nu är de bara filmrullar, lägger upp bilderna när jag
har framkallat dom!


Back in L.A!

Hemkommen från San diego. Är fruktansvärt trött nu så skriver mer om det imorgon plus lägger upp lite bilder. Fast de mest bilderna har jag på film , körde ju på analog kamera i helgen, himla skoj med det. Det känns mer "på riktigt" med en sådan kamera och det får mig att tänka på att allt är föööör modernt, fast samtidigt älskar jag min digitala systemkamera också, skönt att ha olika valmöjligheter! Så som sagt, måste lämna in filmrullarna på framkallning i veckan.

När vi precis kommit tillbaka i L.A och kör i Long beach ser vi raketer som sprider sig över hela himlen i L.A.
Gissa varför?
L.A LAKERS vann hela basketligan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De är bäst i USA. Förmodligen i världen också.
Så ikväll firas det ordentligt i L.A. Jag och Brandon är dock trötta och ska titta på film nu. Vi var ju faktiskt ute igår i San diego och tog oss en drink eller två.

Godnatt!


San Diego nästa!

Jag har precis stigit ur sängen, somnade sent igår.
Brandon behöver ej jobba idag, eftersom han jobbade jättemycket övertid igår. Så vi kommer iaf iväg tidigare än förväntat!
Fast, inte riktigt än dock. Brandon verkar ha somnat om. Sedan ska ha duscha. Jag behöver packa, fast det tar väl 5 min då vi ej ska vara borta så länge direkt, sedan måste Brandon till en mobilaffär för att ladda upp pengar på sin mobil, sedan måste jag till en annan affär och köpa batteri+film till kameran. Så ja...vi kommer väl iväg tidigare än förväntat, men senare än vad jag ville!

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och efter det gå och hälla en hink med kallt vatten på Brandon.

Tillbaks imorgon igen!

Vart är solen liksom, hallå?

Det är nästan mitten av juni och då förväntar jag mig liksom lite sol här i Kalifornien, som tillpåköpet är känt för sin sol.
Men nej nej. Det har vart molnigt i mer än en vecka nu, med stunder då solen bara tittat fram bakom molnen då och då.
Jag vet jag vet, jag har snackat så himla mycket om att jag saknar "den svenska sommaren" och regn, men nu räcker det faktiskt! Jag känner mig blek och vill få en fin solbränna. Men men, om folket här har rätt, blir juli måndad het, riktigt het.

Nu hade jag tänkt ta en promenad till en liten fotoaffär, där jag hoppas att jag kan hitta film och batteri till bra pris till en Canonkamera från 79' som jag fått låna.

Förresten så fick jag post idag, mamma hade skickat en jättestor låda med grejer hemmifrån och lite nytt. Åh vad jag vart glad!!!! Världens bästa mamma alltså!!

Oj nu dök hon visst upp på msn.
Ciao.


Hello där hemma!

LAX!

I gårkväll efter att ha tittat på en spännande basketmatch då Lakers vann (om Lakers vinner nästa match vinner de hela ligan, dvs spännande söndag!), åkte jag och Brandon till LAX flygplatsen och hämtade hans lillsyrra Jacquie som kom med kvällsflyget från Frisco.
L.A med flyg till Frisco är ungefär samma flygtid som Gbg till London, fast kanske något snabbare.
Åk aldrig till LAX med bilen en torsdagskväll, yeez all dess trafik, vi höll på att ta slut på bensinen, hade vart surt med tom tank mitt i den trafiken!


L.A är känt för sin trafik!

Gruppfoton är omöjliga

Igår ville jag ta en liten gruppbild på tvillingarna, Brandon och hans styvpappa Joel.
Baah. Omöjligt. Poängen var ju att ha de söta små barnen i mitten och för att vara snäll låta Brandon och Joel vara med på ett hörn. Det slutade såklart med att Brandon och Joel var de som brydde sig mest.


  

Vad händer?

Det känns som att jag befinner mig på en öde ö och inte vet vad som händer. Att jag där mitt i smeten, fast ovetande.
Jag har typ stängt av civilisationen en tid nu. Orkar inte med allt elände i världen. Jag undviker det. Jag hör polis- och brandbilar minst 10 grr dagligen här, bara i vårt kvarter i Redondo beach, L.A. Men jag vill inte veta vad som sker och är orsaken till dessa sirenljud.
Jag har inte tittat på nyheterna på hela våren, känner bara att det är same old same old. Folk mördar. Folk dör. Flygplan störtar. Barn kidnappas. Människor svälts till döds. Om jag ser något sådant på tv eller läser det, sitter det fast i hjärnan på mig länge länge, jag kan liksom inte släppa det. Detta innebär att jag har negativa tankar som cirkulerar omkring i mitt huvud och tar upp för mycket utrymme så att inte några av mina positiva tankar kommer fram.
Förresten så har man tillräckligt med bekymmer i sitt eget liv. Dessa bekymmer ses förmodligen som onödiga och väldigt små om man jämför med en riktig katastrof, men man kan faktiskt inte hålla på att jämföra hela tiden. Anser jag att en liten sak är ett stort bekymmer för mig, så är det ju så. Och om jag då skulle älta detta plus allt elände i världen skulle jag inte orka med.
Har problem så det räcker. Jag är stressad, frustrerad, orolig och uttråkad för all byråkrati jag och min man Brandon måste gå igenom och aldrig får vi något svar på alla de frågor vi skickar in till migrationsverket. Jag känner mig inte säker och riktigt hemma med en fast plats att vara på just nu. Ibland känns det tillochmed som att jag inte har något liv , att jag faktiskt bara går runt och väntar på att få ett liv. Föreställ er hur det känns. Jag kan inte jobba. Jag kan inte plugga. Jag måste "gömma" mig varje gång ägaren till lägenheten kommer förbi eftersom jag ej står med på kontraktet. Jag måste fråga mamma och pappa om pengar då jag inte har så det räcker till, usch vad jag känner mig otillräcklig och hjälplös då. Jag får höra av vissa att jag kanske inte ens försöker tillräckligt, hatar att få höra sånt, det är så lätt för personen i fråga att säga så, men att vara den personen som får höra det är inte kul. Sånt gör mig ledsen. Om de bara visste hur mycket jag vill, försöker och önskar att allt var annorlunda. Och visst hade jag kunnat göra allt det jag skrev att jag inte kan. Men då hade jag fått göra det olagligt. Jag vill inte ha ett olagligt liv. Jag vill inte behöva hålla på att gömma mig, använda fejkpapper+id+nummer osv. Jag skulle inte känna mig fri om jag levde så. Jag vet att det är massor av människor här som lever så, att de har kommit hit till L.A från sydamerika för att få ett bättre liv. Jag tycker att det är bra, modigt av dom , om de själva känner att de har det bättre.
Men jag kan bara tala för mig själv och jag vet att jag inte skulle må bra av det.
Anledningen till att jag gifte mig med Brandon var för att jag ville att vi skulle kunna stanna tillsammans och därmed göra det den lagliga vägen. Om jag skulle börja jobba och sånt olagligt, skulle planen med giftemålet vart bortkastade pengar och tid, för då hade jag ju bara kunnat stanna här illegalt och jobba. End of story. Därmed går jag här kanske inte allt för glad omkring och väntar tålmodigt på våra giftemålspapper att bli klara. Att vi någon gång ska komma framåt. Om allt bara hade gått bra och rätt från början med våra giftemålspapper, hade jag nu omkring denna månad haft allting klart och haft tillåtelse att jobba osv. Men något gick ju fel och därför fortsätter vi vår kamp med att skicka in papper det förfrågas om, få brev som säger att något är fel och att det måste fixas annars måste vi betala massor av pengar osv. Allt går ut på pengar. De tjänar massor av pengar på oss. De njuter förmodligen av alla små misstag med papperern som finns och bara fortsätter att mjölka oss på pengar. Jag hatar det.
Jag vill bara starta ett liv nu. Det är allt. Ett liv. Just nu är jag i mitten av ingenstans och vill bara gå framåt, känna mig behövd någonstans.


Bild från google.se

Jag längtar till helgen!

För då ska vi till San diego och stanna över natten.
Tyväääärr kommer jag inte att hinna få mitt objektiv till min Canon. Lite trist.
Har dock fått låna en gammal Canonkamera av Brandons kusin Sam. Den är från 1979.
Måste dock införskaffa mig film och batteri till den. Hoppas att det inte kostar så mycket.

Granny takes a trip

Idag har jag cyklat omkring i Hermosa beach. Hittade en rolig secondhand-affär där som heter Granny takes a trip".
Allt där kostade 10 dollar (förutom skor och jackor). Kanske låter lite dyrt med 10 dollar, cirka 75 kr, men om man bara utgår från att kolla på de saker som man kan tänka sig lägga så mycket pengar på, är det värt det. Fanns massor av roliga klänningar, toppar, tunikor osv. De hade många band-tshirts också.
Jag köpte en jättehärlig vit sommarklänning, den är längre i fram då fickorna på klänningar sitter i ett längre parti tyg där fram.
Efter det satt jag en liten stund på Starbucks ( Brandon brukade jobba på den i Hermosa beach) och njöt av solen. Iofs har det vart en ganska grå dag idag och molnen har täckt solen mestadels av dagen, men värmen är fortfarande kvar!
På vägen hem kunde jag inte låta bli att cykla förbi en annan secondhand-affär som ligger ganska nära vår lägenhet. Fyndade billiga smycken där + en rolig smyckehållare.

Nu sitter jag och äter 2 bitar av en pizza (en sån man värmer i ugnen) som vart över från igår.
Sedan så måste jag tvätta, hoppas ingen använder tvättmaskinen just nu!


Det är väldigt gulligt i Hermosa beach.



  
Klänning från secondhand-affären "Granny takes a trip".

   
Smyckena+hårspänne+smyckehängare till fyndpris på secondhand-affären
7 minuters cykelfärd från vår lägenhet.


Där nere bor vi i ett lägenhetsområde!


Nu behöver jag nog inte mer kläder för sommaren. Enkelt att sitta och säga nu, sen så hittar man något och kan inte låta bli. Men jag behöver iaf inte mer nu. Förresten så kommer jag att få lite hitskickat på posten hemifrån.
Det enda jag verkligen behöver nu är bra skor. Usch jag tycker det är jättesvårt att hitta skor. Fattar inte hur folk som har 20-30tals skor har lyckats ! Och så skulle jag vilja ha en stor väska som rymmer mycket.
En bikini skulle sitta fint också, fast den jag har nu som jag köpte för några år sedan funkar fortfarande. Jag tycker att bikinis är så dyra nu förtiden.


Irriterande dag

Barnvaktsdag!
Och jag och nannyn har tjafsat hela dagen lång. Så irriterande!
Imorse vid halv tio tiden kom jag och Brandon hit, som vanligt. Men nannyn+barn var inte här. Så himla typiskt nannyn, hon vet mycket väl att jag kommer runt den tiden, så jag fick klättra upp och låsa upp grinden till bakgården och sen gå in bakvägen. Men mest irriterande var att vänta.
Sedan när hon kom tillbaks med barnen efter 45 minuter, hade jag skrivit ner spanska på en lapp där jag frågar vart de vart, att jag och Brandon undrade vart de var. Då vart hon jätteupprörd och sur på mig. Jag fatta inget. Jag hade liksom ansträngt mig att sitta och slå upp en spansk översättning , men hon tog väl min fråga på fel sätt.

När hon ska ge barnen lite gröt efter att de kommit tillbaks, vill inte barnen äta gröten. Då häller hon i massvis med socker och då äter de upp gröten såklart, eftersom de vet att om de frågar så ger hon dom massor av socker.
Då nämner jag för nannyn att barnens föräldrar faktiskt har sagt att de inte vill att de ska äta så mycket socker. Jag menar, om hon låter de vänja sig så med socker nu, kommer de tillsist inte vilja äta eller tycka om något utan socker .Då blir hon skiiitsur på mig och har ignorerat mig resten av dagen.
Yay! Vi klickar helt enkelt inte,

Nu sprider sig en bajslukt över hela rummet. Joaquin sitter på pottan. Tur att jag inte sitter och äter, då hade jag kräkts.
När jag brukar torka dom och tömma pottan, brukar jag ta ett djupt andetag tills allt är klart och sen andas ut. Ett annat bra sätt är att vara jätteförkyld och täppt i näsan, då går det galant!

Usch, det luktar fortfarande bajs. Åtminstone tog nannyn hand om pottan nu.


Ingenting har hänt

Men jag har iaf pratat med mamma och pappa på skype idag. Har också legat och solat en liten stund i parken intill vår lägenhet. Min rygg och bakben är nu vääldigt röd/röda. Orkade inte sola framsidan idag, så ni kan ju föreställa er hur detta ser ut, med en tvåfärgad kropp. Ännu mer solskyddsfaktor nästa gång!!!
Sedan har jag läst. Och nu har jag och Brandon precis ätit korv med vitlökspotatismos. Gött!

Just nu hänger jag på Ebay och jämför priser.

Som sagt, ingenting har hänt här borta i Los angeles, iaf för min del.

Kl 20.30

Nu är klockan halv nio på kvällen här och solen har gått ner. Är så avundsjuk och saknar den svenska sommaren så mycket, jag älskar ju att det är ljust ute så länge i Sverige. Jaja..man vill ju alltid ha det man inte har. Om jag vart i Sverige nu hade jag väl gjort vad som helst för att kunna bo precis vid havet och stranden med garanterat solväder. Har precis kollat på basketfinalen. LA-lakers mot Orlando-Magic. Lakers vann! Eftersom det är bäst av 7 matcher, så återstår ju dock fler matcher. Men Lakers har iaf vunnit de båda matcherna hittills! Nu är jag sugen på att se någon film eller så. Lånade några av Brandons syrra. Får se vilken det blir! Imorgon funderar jag på att gå till parken precis intill vår lägenhet och ligga där o sola. Har dock inte sett många som ligger och solar i parkerna här (vem gör det när det finns en strand?), men jag är faktiskt sugen på att hänga i en park imorgon. Ska fråga Brandon om det vore konstigt om jag la mig i den parken i bikini o sola. Godnatt, hörs imorgon! Förresten, vill ni prata finns jag ju på skype och msn!


Jag och Brandon i Amsterdam, feb 2008.

Vid frukostbordet

Jag och Brandon sitter och äter frukost. Från ingenstans kläcker han ur sig " What do u think about the name Thor? Wouldn't that be a cute name for a kid? I saw it in a magazine and it was a boy named Thor". Haha, har aldrig hört Brandon prata om sånt förut. Han såg så gullig ut. Thor låter hemskt gulligt på engelska.
Får se om någon kommer ihåg det i framtiden då haha!

Reklamnostalgi


På radion

I gårkväll skjutsade vi hem Brandons syrra till Long beach. På vägen hem höll jag på att somna i bilen, men då kom en låt jag älskar på radion och därmed försvann mitt sömniga jag.

Så ska ni ut och köra sent och inte vill riskera att somna, borde ni ladda upp med denna låt i bilen!


Glassig misshandel

När vi var på väg hem med cyklarna, hann jag inte cykla över gatan då det var grönt, Brandon och Sam gjorde det dock.
Jag stod kvar och väntade tålmodigt vid trafikljusen.
Helt plötsligt kände jag ett hård slag mot bröstet och tittade ner på en blå och limegrön sörja på mina kläder. Sedan tittar jag argt upp för att se vem som gjorde det, men det måste ha kommit från en bil som redan kört iväg.
Jag tittar på marken och ser resten av isglassen. Jag trodde nämligen först att det var en vattenballongslimig sak först.
Men det var det ju inte...
Fy tusan vad jag vart arg! Önskar så att jag hade sett vem som gjorde det, tagit bilnumret och stämt dom och fått en massa pengar, typ.
Tusan alltså. Så man kan säga att jag har blivit misshandlad med en glass idag.

Cykeltur utmed Stilla havet

Jag,  Brandons och hans låtsaskusin Sam tog våra cyklar och cyklade utmed Redondo beach med Stilla havet som utsikt. Låter väl härligt?
Vi cyklade tills Redondo beach tog slut, dvs till bergen som ni kan se på bild.
Sedan avslutade vi cykelturen på hamnpuben Najas.


Sam och Brandon.

Klicka för större bild.

Det finns inte många rondeller här i L.A, så denna rondell i Redondo beach
tycker Brandon är himla rolig. Idag cyklade han och Sam runt flera varv,
när jag och Brandon har bilen, åker gärna några extravarv...kom till Sverige,
säger jag bara!


Brandon och Sam på Najas. Rolig bild på dom haha!

Frukost

Precis ätit frukost/brunch på Classic burger i Redondo beach. Nu är jag sådär jobbigt mätt. Har fortfarande inte vant mig vid deras tokiga frukostvanor. Sveriges frukostvanor är bäst!


Amerikansk frukost.

Brandon.

Nu ska vi ut och cykla vid havet!

Just nu

Jag sitter här med min laptop.
Brandon sitter med en vän i tvrummet bakom mig och hans vän säger "Dude" och "Broh" i varje mening.
Såååå typiskt kalifornienfolk. Iaf bland de unga.


Hemmagjord hamburgare och guacemole


Hamburgare:

- Köttfärs
- Gullök
- Salt och peppar
- Ägg

Finhacka den gula löken, blanda allt i en bunke och kläck i ett ägg.
Forma till hamburgebiffar, lägg på en blöt skärbräda. Stek i smör eller matolja tills fin färg.

Guacemole, enligt min mans mexikanska familj:

- En avocado
- Lite gullök
- Lite tomat
- Färsk koriander (som så fint heter cilantro här)
- Salt
- Citron

Finhacka löken och tomaten och koriandern. Blanda/mosa med avocadon. Pressa över citron och häll en nypa salt över och blanda igen.

Till detta hade jag potatisklyftor+röd paprika i ugn. Jag skar potatisen i klyftor, behöll skalet på, strimla paprikan. Lägg på plåt, häll över lite matolja och salt. In i ugnen tills den ser färdig ut.

Vädligt gott att använda guacemolen som dipp till potatisklyftorna och även som "dressing" till burgarna.
Stekte även lite lökringar till burgarna.

Mums!



Gu vad trist att ta kort med min lilla dåliga digitalkamera när jag är van vid min Canon.
Ser kanske inte så gott ut på bilden, men det var jättegott!


Bita i det sura äpplet


Kommer inte att kunna använda min Canon-kamera på ett litet tag. Objektivet har "trasslat" till sig, tyvärr.
Men det är bara att bita i det sura äpplet, kolla upp pris på lagning och jämföra priset på det med att köpa en ny eller begangnad. Och helt enkelt börja spara pengar till det för att ha råd. Typiskt, men det sparandet får vara prioritet, för det känns tomt nu när jag kan ej använda min Canon just nu.
Jag får köra på min lilla 6 år gamla digitalkamera så länge och lägga upp mindre bra bilder här så länge...

Jaja.
Ikväll ska jag laga hemmagjorda hamburgare med potatisklyftor och guacemole.
Till dessert har jag införskaffat körsbär. Dom är så goda här!

Styrketräning


Idag kan man säga att jag har styrketränat hela dagen. Har nämligen möblerat om i vårt rum. Ehm..min man vet inget än. Han vet heller inte att jag har ställt ut hans skrivbord i vardagsrummet tills vidare...äsch, det gör inget, han kommer inte hem förräns om 2 timmar eller nåt!
Jag är nöjd med resultatet. Alltså, man kan ju inte göra det jättefint då det ligger hemsk teltäckningsmatta över hela golvet...

Vad tycks?
Bry er inte om den obäddade sängen.
 På bilden till höger ser ni en skrivbordsstol som bara står där tills jag hittar en billig fåtölj. Fast tygerna ska såklart användas då!


Nu ska jag läsa och dricka kaffe!

Ps:

Lakers vann! 100-75, grymma ikväll!
Nu måste de vinna 3 ggr till, det är ju bäst av 7

Favoritreklamen i Sverige just nu


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5304733.ab <----------

Åh jag som ääälskar Sopranos och karaktären "paulie". Så jäkla roligt.

Det vill jag

Såhär vill jag att mitt hår ska se ut. Så jag antar att det blir lite färgning av hår och sedan gå och klippa lugg.
Får se när jag gör det, men snart hoppas jag!


TVÅ MÅNADER

Det är bara två månader kvar tills min syster kommer hit. Och 2.5 månader tills mamma och pappa också kommer!
^Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vad jag längtar!



Världens bästa mamma och pappa!


Min syster och jag för massor av år sedan!

Jag vill jobba jobba jobba jobba!

Titta vad duktig jag är! Någon som har ett jobb åt mig i L.A?


Klippte och bar dit alla grenar alldeles själv.

Den kursen ska jag skicka min man på!

Perfekt liksom. Jag tycker absolut att Brandon borde bli lite mer svensk och jag tror nog att detta får bli hans 25årspresent i september! Åh vad jag saknar Hipp Hipp förresten, så jäkla roligt. Och för att inte tala om Nilecity. Och Mia och Klara. Humorn här är inte alls lika kul. Fast jag är ett stort fan av Family Guy, King of the Hill och Simpsons. Fast Simpsons var roligare i början...



Vart kan jag anmäla Brandon till kursen?

Det är så jäkla sant alltså. Jag är ungefär sån svensk som de beskriver, Brandon är tvärtom. Vilken katastrof!

Tidsfördriv

Barnvakt idag.
De sover.
Jag sitter med min laptop. Nannyn gör tortillas. Tvättmaskinen är högljud. Jag vill gå hem och pyssla eller gå ut och cykla.
Snark.

Ikväll är det final i basket. Håll tummarna nu att Lakers vinner!
Så vår lägenhet kommer nog fyllas med karlar och öl. Brandons vän som är kock, sa i går att han skulle kunna laga hemmagjorda hamburgare inför matchen. Ja tack!

Och så här ser jag ut idag: 10 kronorsklänning från secondhand, risigt hår som måste toppas (jag kväver mina impulsattacker då jag vill klippa det kortkort igen, planen är ju att låta det bli jättelångt typ,plus att jag blir tokig på färgen , vad heter min hårfärg liksom, fast samtidigt gillar jag den och ogillar den), rödprickigt och osminkat ansikte med påsar under ögonen. Hett, grr.



Filmtips

Jag hyrde filmen The Reader och har nu precis kollat färdigt på den.
Se den! Se den! Se den! Se den!

Bra gjord, bra skådespel, bra manus. Fast man känner sig lite nere efteråt. Och fundersam. Men det gör man oftast efter en film som var bra. Som påverkar.



Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Det åskar ute

Det har inte åskat någongång här sedan jag kom hit til L.A i oktober förrra året.
Tur att jag inte bestämde mig för att ligga och steka på stranden idag iaf. Inte så lyckat att ligga i regnskurar och åska.
Hoppas bara inte det blir något jordskalv eller så, för jag vet inte vad man ska göra i en sådan situation.
Mamma sa till mig att hon sett på teve att man ska sätta sig under ett bord. Men vårat köksbord är jätteslitet och skruvar och grejer sitter löst, så jag skulle nog bli begravd under bordet isf. Iaf om skalvet vore stort.
Sedan började jag fundera på hur jag ska kunna sätta mig under ett bord när jag är ute och cyklar? Sist det var jordbävning här, dock en pytteliten som jag inte ens kände, var jag på väg hem på cykeln.


Och om det skulle bli någon liten jordbäving här idag skulle vi nog inte
ha något porslin kvar. Disken ligger och droppar av sig vattnet och jag vill
få plats med så mycket som möjligt på handduken så det är en himla
stor hög nu alltså!

Min dag består av disk, tvätt och städa. Gu va roligt.
Vad gör ni idag? Fast det är kväll hemma hos er nu...



huh, åskan försvann?


Färgglad post!


Igår var det färgglatt i brevlådan!
Jag hade nämligen sagt till vår personliga bankkvinna som vi "fick på köpet" när vi öppnade ett konto på den banken, att vi fått fel checkar på posten (checkar också gratis då du öppnar konto där) och att jag ville ändra dom.
Jag valde djurtema från katalogen och igår dök dom alltså upp på posten.

Nu gör det inget att betala för saker, för vem kan motstå en söt liten groda?


 

Tomt utan Prison break

Jag hade Prison break-maraton igår kväll. Kollade på ALLA de sista avsnitten av serien. 
Eftersom jag följde denna serie slaviskt i 4 år, känns det ganska tomt nu. Karaktärerna var ju mina vänner, typ....

http://www.buddytv.com/videos2/watchvideos.aspx?vid=100372094 <--- Ni som inte har sett de allra sista Prison break-avsnitten kan se dom här. 5 avsnitt, varav det sista avsnittet är 1 timme och 30 min långt.


Barnen sover, barnen sover...

i sin mjuka säng (Björnen sover-melodi).

De har sovit i mer än 2 timmar nu vilket betyder att jag suttit vid min laptop lika länge.
Ska nog gå ut i solen på bakgården och fortsätta med boken Luftslottet som sprängdes.


Bild från google.se

Drömmar...

Barnen sover fortfarande. Jag börjar också bli sömnig. Brukar i vanliga fall dra mig hemåt vid den här tiden , men Patty och Joel har frågat om jag inte kan stanna tills de kommer hem från jobbet så att det blir lättare för nannyn. Huh? För det mesta känns det som att nannyn VILL bli av med mig.

Jag sitter här och drömmer om New york. Jag är en 6 timmars flygresa från New york. Åhhhhhhh! Jag har en liten plan att börja spara ihop pengar till en New york-tripp. Om ingen vill hänga med åker jag själv. "Va, ingen som vill hänga med?" tänker kanske ni, men det är ju allmänt känt att folket i kalifornien inte gillar folket i New york speciellt mycket och vice versa. Min man verkar ju inte direkt på att hänga med, han vill hellre åka till Boston. Jaha ja....Fast om jag nu skulle dra till New york, hänger han förmodligen med ändå.
Min plan är att åka antingen vid juletiden (Om jag inte kan lämna USA pga giftemålsprocessen och därmed ej kan komma hem till Sverige över jul), eller i vår.
Ska hur som helst försöka börja spara lite.

Fast innan New york kommer det att bli San Fransisco. Någon timmes flygresa eller 8timmars bilfärd från L.A. Plus att vi kan bo gratis hos Brandons syrra där. Det blir nice. Funderar på att dra dit i sommar i några dagar, om inte det, blir det garanterat Frisco i höst. Jag vet att Brandon och Dan som vi delar lägenhet med planerar att dra upp till Humboldt i norra kalifornien i sommar och hälsa på vänner. Det blir grymt. Jag vill så gärna se reedwoods, så himla coolt!
Dan har pluggat där uppe i typ 4 år, så han beskriver alltid hur underbart det är där uppe.

Men en dag i taget. Och inte denna helg, men helgen därpå, bilar vi ned till San diego med Brandons familj och stannar över natten. Mysigt !


New york, new york...


Åh Frisco...


Reedwoods i Humboldt, norra kalifornien...så jäkla cool...

Bilderna tagna från google.com

I väntan på att gå framåt


Isabella somnade precis. Det är "sova-middag-dags" här i huset. Jag är ju barnvakt idag, dvs hjälper småttingarnas nanny. Joaquin håller på att somna.
Jag dricker kaffe och har ont i magen. Ingen bra kombination kanske!

Jag tog lite bilder från tidigare idag då vi gick ut med småttingarna i barnvagn:


  

  

När vi är ute och går med barnvagnarna, hamnar jag alltid cirka 10 mil före och måste vänta hela tiden.
Dubbla det då nannyn har med sig en nannyvän. Då stannar de stup i kvarten för en "skvallerpaus". Och
allt är ju på spanska, så jag fattar nada!
Så idag medans jag väntade och väntade på dessa nannys, passade jag på att fota hus och blonmmor.
Fast huskorten blev inget vidare då jag vart rädd att någon skulle säga till eller så, därmed slarvigt tagna
huskort.








Som sagt, nannyn+nannyvän tar sin lilla tid...

PRISON BREAK ÄR SLUT

Jag döööör!!!
Brandons mamma berättade för mig att i fredags visades det allra allra allra sista avsnittet av Prison break i form av ett 2 timmar långt avsnitt.
I början av mars eller nåt, var det ett "säsongsavslutningsavrbott" av Prison break och att de skulle börja sändas i vår igen. Jag gick runt och undrade och undrade, vart tusan tog Prison break vägen?
Men nu förstår jag. Men tusan då, vart tog reklamen på tv vägen, de säger ju alltid till när en serie börjar igen. Inte denna gång tydligen.
Jahaja. Jag får väl se det allra sista avsnittet av Prison break på internet. Detta blev ett konstigt slut...

Boooooring, I'm tired

Jag och Brandon sitter och grejar med giftemålspapperen. Jäkla byråkrati, som sagt...


Skriver för hand tillochmed, då vi ej har skrivare till våra laptops.

Svanstippen åkte av

Dramatisk kväll.
Jag och Brandon åkte över till hans mammas hus för att prata lite.
Precis när vi ska åka och håller på att säga godnatt, råkar Brandon trampa på katten Fatcats svans som lekte vid hans fötter. Fatcat rusar iväg och kvar på golvet ligger en liten bit av hennes svanstip. Det var blod på den...
Så nu saknar Fatcat en svanstipp och kvar är ungefär som en råttsvans fast smalare, utan päls. Stackars Fatcat.
Brandon blev helt chockad, gråtfärdig och panikslagen.
Fatcats svans har alltid haft något fel, bruten av någt slag, därav denna stora skada. Fatcat verkade dock inte bry sig så mycket, förutom då vi tvättade såret och därmed nuddade hennes svanstipp.

Imorgon ska Brandon köpa kattgodis.


Jag vill just nu hålla Fatcat i mitt knä, klappa henne och säga att allt
kommer att bli bra...

Yoghurt+Banan = Sant

Min vanliga yoghurtfavorit har alltid varit med vaniljsmak, men nu har jag funnit denna bananyoghurt från mataffären
Trader Joe's och den är farligt god....



Ja, jag äter med ett kryddmått, jäkla disk alltså!


Nej nu måste jag syssla med något som är lite viktigare än bananyoghurt. Sitter här med den jäkla amerikanska byråkratin på ett papper och jag hatar det! (Läs giftemålspapperbyråkratin)


Jaha, nu förstår jag

Jag frågade Dan ,som vi delar lägenhet med, vart solen har tagit vägen. Han förklarade för mig att i L.A är början av juni ganska dimmig, att vädret kallas för "junidimma".
Jaha, vad bra, nu vet jag det iallafall.


Just nu undrar jag vart min man håller hus. Klockan är kvart över 7 på kvällen och inget spår av honom. Men så är ju hans chef en jäkel också och Brandon är arbetaren som aldrig kan säga nej, typ.

Jag har ändrat mig


Jag har ju tidigare skrivit att jag vill ha mer "svenskt väder" , dvs regn och så, eftersom det är tröttsamt med all kalifornisk sol. MEN, nu vill jag visst ha sol. Jag vill ligga på stranden och steka, bada i Stilla havet , helst varje dag. Bara det att nu har jag "äntligen" fått det "svenska regniga vädret" hit och ni där hemma verkar ha fått vårt väder. Haha, gu va tokigt det blev nu.  Eller alltså...nej det regnar inte här , det är bara lite grått och solen är bakom molnen. Det har vart så nu i någon vecka. Men det är fortfarande varmt. Tur att vi bor precis vid havet, annars hade jag stannat inomhus eller något. Häromdagen när jag kom hem med cykeln på eftermiddagen, kunde jag känna havsdoften utanför dörren, då kände jag att jag alltid vill bo vid ett hav.   

 

Fortfarande där...

Usch, jag diskade aldrig igår och nu ser jag i ögonvrån en stor hög med disk stå och blänga på mig....


Det är mer disk bakom dessa skålar alltså...

För en hundralapp...

...har jag fått allt detta på secondhand:









Det är så lätt, men gu vad man ångrar sig efteråt


Medans karlarna stod och lagade mat och jag var svinhungrig, kände jag sådan tacksamhet att jag slängde ur mig
" I can do the dishes after". Faaaaaaaaan. Det är en himla stor hög med disk nu. Well, vad hade jag väntat mig.
Jag sitter och dricker rödvin. Dan kom hem med en flaska medans vi åt mat. Eftersom alla andra drack öl, förutom jag och Dan, har jag nog fått i mig en halv flaska och det känns. Eftersom jag inte är 21 år och kan gå ut på klubbar och sånt här, dricker jag jättelite alkohol , vilket iofs är bra för både kropp och hy, så nu bara för det, känns det verkligen. Är lite rund under fötterna och jag ska diska. Gu vad tråkigt. Om inte Brandon hjälper mig, tänker jag ta ut skilsmässa!



Gammal bild på mig och min syrra, tagen på Cypern.
Kul att gå igenom gamla bilder på datorn (allt för att undvika disken)!

Förresten


Gillar ni min "nya blogg" ? Har grejat lite med den i dag. När man väl börjar med webbdesign är man fast!

Vad jag köpte på IKEA igår

För er som ville veta, jag hittade tyvärr inte "vanlig jäst" på Swedish market på Ikea. Tyvärr! 
De har verkligen inte mycket i den lilla affären på Ikea här. Vissa saker har jag inte ens hört talas om att vi har eller är vanligt att äta eller använda i Sverige. Knepigt!


 Denna korg köpte jag dock på secondhand för 15 kronor.

klicka på de små bilderna för att se en större version.

  • Ett tvålfat av bambu som jag kommer att använda till något annat.
  • En vas och en typisk "Ikea-växt".

Gudomligt gott

Marinerad kyckling, tomatsalsa, bönsås, guacemole, riven ost i tacoskal.
Så gott. Så mycket smak. Så fruktansvärt mycket godare än "svensk tacos".


  
                                                 


Det doftar ljuvligt i vår lägenhet

Maten börjar närma sig klar för att ätas. Gu, ska bli så så så gott!




Jag vill ha mat NU!

Jag har inte glömt dig Mamma!

Söndagen är ju faktiskt inte slut ännu här i L.A.
Och iofs har jag redan uppvaktat dig, men något ska man väl göra på den "rätta dagen".

Till dig Mamma!



Ett kort jag glömde skicka med i brevet...


Vad som är bäst med min mans vänner

De kan laga mat!
En av dom är tillochmed kock. Nu befinner sig kocken, en annan vän och Brandon i vårt lilla kök och lagar en brakmiddag! Jag sitter här och bara njuter. Har inte ätit på hela dagen och är så jäkla hungrig.
Eller jo, jag hade lite Marabouchoklad till mitt morgonkaffe, farligt gott....


Chokladen smälte när jag la dom på kaffefatet, det borde jag väl iofs fattat
att det skulle göra.
Visst är koppen söt? Hittade den billigt på TJmaxx.

Vad man INTE ska hyra

I går kväll tittade jag och Brandon på film och åt svenskt godis som jag köpte på IKEA.
Vi fick låna filmen Valkyrie från Joel. Den var skitdålig.


HYR INTE DENNA FILM.


LYX !

Min lördag

Vi spenderade stor del av lördagen hos Brandons familj. Småttingarna Isabella och Joaquin hade precis fått en slags lådbil av något slag, så de behövde Brandon för att sätta ihop den. Småttingarna kämpade också hårt, även om det mest gjorde det hela mer komplicerat för Brandon, då skruvar och grejer försvann.
Brandons mamma Patty visade även stolt upp sina nyplanterade blommor i de stora krukorna utanför dörren.


Fatcat verkar inte tycka om någon, men ändå kan man inte sluta titta på henne.
 
Klicka för större bild.










Pattys blommor.



Älskar att ta bilder på Isabella då vi leker "Funnyfaces".



RSS 2.0