Granny takes a trip

Idag har jag cyklat omkring i Hermosa beach. Hittade en rolig secondhand-affär där som heter Granny takes a trip".
Allt där kostade 10 dollar (förutom skor och jackor). Kanske låter lite dyrt med 10 dollar, cirka 75 kr, men om man bara utgår från att kolla på de saker som man kan tänka sig lägga så mycket pengar på, är det värt det. Fanns massor av roliga klänningar, toppar, tunikor osv. De hade många band-tshirts också.
Jag köpte en jättehärlig vit sommarklänning, den är längre i fram då fickorna på klänningar sitter i ett längre parti tyg där fram.
Efter det satt jag en liten stund på Starbucks ( Brandon brukade jobba på den i Hermosa beach) och njöt av solen. Iofs har det vart en ganska grå dag idag och molnen har täckt solen mestadels av dagen, men värmen är fortfarande kvar!
På vägen hem kunde jag inte låta bli att cykla förbi en annan secondhand-affär som ligger ganska nära vår lägenhet. Fyndade billiga smycken där + en rolig smyckehållare.

Nu sitter jag och äter 2 bitar av en pizza (en sån man värmer i ugnen) som vart över från igår.
Sedan så måste jag tvätta, hoppas ingen använder tvättmaskinen just nu!


Det är väldigt gulligt i Hermosa beach.



  
Klänning från secondhand-affären "Granny takes a trip".

   
Smyckena+hårspänne+smyckehängare till fyndpris på secondhand-affären
7 minuters cykelfärd från vår lägenhet.


Där nere bor vi i ett lägenhetsområde!


Nu behöver jag nog inte mer kläder för sommaren. Enkelt att sitta och säga nu, sen så hittar man något och kan inte låta bli. Men jag behöver iaf inte mer nu. Förresten så kommer jag att få lite hitskickat på posten hemifrån.
Det enda jag verkligen behöver nu är bra skor. Usch jag tycker det är jättesvårt att hitta skor. Fattar inte hur folk som har 20-30tals skor har lyckats ! Och så skulle jag vilja ha en stor väska som rymmer mycket.
En bikini skulle sitta fint också, fast den jag har nu som jag köpte för några år sedan funkar fortfarande. Jag tycker att bikinis är så dyra nu förtiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0