kortis

Idag har jag skurat spis och kyl+frys och tömt alla hyllor i köket plus packat lådor osv. Görtrött och hungrig, har inte ätit sedan frukost! Nu ska jag och Brandon gå ut och äta något gott eftersom alla våra köksredskap, tallrikar och bestick ligger i en låda som ska till Goodwill imorgon.
Nu kurrar min mage, unnar mig nog ett glas rött på restaurangen med, yum yum! Tror det blir vår favvo BBQ-restaurang på 2nd st!

Brandon har sa himla tur. Han har en van som ar skateproffs och blir sponsrad av VANS, sa varannan manad far Brandon 2 helt nya skor eftersom hans kompis har samma sko-strl och kan inte behalla alla skor sjalv...jag ar inte avis alls..


Jobb

Ska alldeles strax till jobbet. Det ska bli storm idag, så jag kommer typ att behöva säga till minst 500 kunder att rulltrappan är stängd, men var vänlig och ta hissen eller trapporna. Känns sådär lockande just nu, jag är dessutom den enda greetern idag med. Annars så har det känts ganska enkelt att gå till jobbet de senaste dagarna, känns så konstigt att min sista dag är på lördag 31 mars!
Imorgon måndag är jag ledig. Mamma, skulle vi skypa?

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu, mycket att göra sig av med..


Jobbet kallar...

Närmar sig..


Jag och Brandon har bestämt att börja sova i hans familjs hus i Redondo beach från och med tordag eller fredag nästa vecka, vi måste nämligen vara ute ur lägenheten söndagen 1 april och jag jobbar hela den helgen, så lika bra att få det gjort i tid.
Jag skruvade precis ner sista hyllan från väggen. Älskar när det går sådär smooth och skruven liksom bara hänger med och jag känner mig som en riktig handywoman :)

Håller på och packar ner lite saker i lådor som vi ska ge till Goodwill, dvs en välgörenhets-secondhandaffär.
Lyssnar samtidigt på min favvo-radiostation här i LA, KCRW 89.9 , dom andra stationer bara spelar samma musik hela tiden så att man tillsist inte tycker om musiken man först älskade. Tillexempel Gotey- Somebody that i used to know, den låten spelade KCRW i början av hösten nån gång då och då. Nu spelar alla radiostationer den typ 3 ggr per dag, minst och då blir man liksom trött på en låt fastän den är bra. Lite synd.

Här en länken till KCRW som man även kan lyssna på online http://www.kcrw.com/media-player/mediaPlayer2.html?type=live&id=kcrwlive, tips!

nu ska jag fortsätta att packa och känna vemod..fastän det är underbart och härligt att flytta hem till Sverige igen, kommer jag att sakna Kalifornien så himla himla mycket och Brandons familj och alla. Jobbigt att behöva välja och inte få allt..



Blev så glad när radion spelade denna låt häromdagen i bilen, älskar gitarren!

Hej


Har spenderat hela helgen hos Brandons familj i Redondo Beach, därav dålig uppdatering här.
Ska åka o jobba alldeles strax, jobb imorgon också. Ledig onsdag torsdag.
Igår fick äntligen natalie och luis's bebis komma hem från sjukhuset, han hade tydligen kunnat äta helt sjäv utan slang 5 dagar på raken, så därför fick han komma hem. Gissa om dom är glada! Spenderat 3 veckor varje vaken tid på ett sjukhus är ju inte så kul direkt.

Igår sålde jag även byrån från Ikea äntligen! Jag sänkte priset och då var genast folk mer intresserade. 45 dollar fick vi.

Nu jobbdags. Slutar 17.30, känns segt. Alltid de sista 30 minuterna är så långsamma.



Lite mobilbilder



Vi tryckte en bild på Brandon på bebisplagg och gav Natalie o Luis.


Innan baby showern var vi på Costco och hämtade tårtan osv. Allt är enormt
stort där inne. Till o med kundvagnarna, det får plats ett till barn brevid Joaquin på bild.


Natalie öppnar presenterna på baby showern.



I söndags efter jobbet skulle jag och Brandon hälsa på baby Nathan på sjukhuset.
Men vi tog en omväg via Echo park/Silverlake, det ligger precis bredvid Hollywood,
för där finns en hamburgare med chili, to die for.



Tommy's!!! Hamburgare med chili. Rätt slaffsigt att äta, men såå gottt.


Silverlake.




Påväg mot West LA.




Mycket motorväg..




Tillslut så kom vi fram till West LA o fick träffa lilla Nathan!!

Baby shower


Här är nu äntligen de få bilder jag har iaf Natalie och Luis's baby shower..




De lyckliga nyblivna föräldrarna.


Jag gjorde de chokladdoppade jordgubbarna!






Presenthörnan! Det är mest vanligt att de som är gravida har baby shower innan
barnet är fött så att folk kan ge vad de behöver för att förbereda inför barnets ankomst.
Men för tidig födsel är ju inget man planerar direkt.

Natti


Forlat att jag ej bloggade idag och nu har Brandon hyrt en film och han vantar pa mig.
Har ar en bild fran Baby showern iaf!



Jobb imorgon!
Godnatt

ps> kopte 2 cupcakes idag pa 2nd st fran en cupcake-butik, dom var mumsiga, yummie!

Trött


Blev väckt runt 7 imorse av Brandons lillebror Joaquin, eller ja, han väckte Brandon, så blev jag väckt på köpet. Vi sov alltså över hos Brandons familj inatt. Så min dag började tidigt.
Mycket att göra inför den baby shower vi hade för Natalie och Luis. Brandons mamma gör ofta saker i sista minuten och hon vill att allt ska vara perfekt så jag och hennes man har sprungit som galningar efter de order vi fått från henne, haha! Men en lyckad baby shower blev det och jag har ätit alldeles för mycket idag, matkoma!
Visar lite  kort imorgonkväll eller måndag.
Nu är vi hemma i Long Beach. Ska ligga i soffan och småtitta lite på en film, sen ska jag gå och lägga mig ganska snart. Jobb imorgonbitti. Och här nu natten mellan lörd o sönd ställs klockan fram en timme, så förlorar en sömntimme!

Godnatt på er där hemma,eller snarare godmorgon!

Igår

Igår sålde jag en byrå och sen så spenderade jag några timmar på stranden i 25+gradigt väder. Brände ryggen lite, så svårt att komma åt hela ryggen med solskyddsfaktor när man är själv! Men men. Det är svårt att underhålla solbrännan här dock, för ena dagen är varm och nästa dag kan vara jättekall och så jobb och en massa annat på det. Det är ju inte riktigt som att man är på solsemester och kan spendera hela dagar att jobba på en bränna. Förhoppningsvis är det kanonväder 1-16 april,för då kommer vi att bo i Redondo Beach hos Brandons familj och jag har då slutat jobba (1 april). Även om det kommer att vara en hel del fix och mycket att göra innan jag flyttar till Sverige, så ser jag ändå dom två veckorna som lite semester, så därför hoppas jag på varma dagar så att jag kan få lite färg på benen. Fast å andra sidan så är inte jag den som blir kanonbrun och så. Egentligen har jag alltid tyckt att det är långtråkigt att sola för länge med haha. Jag gillar att vara i havet och vågorna istället, men ni skulle bara veta hur kallt Stilla havet är! Om det är en riktigt riktigt varm dag på sommaren här, kan man tänka sig att doppa sig i det kalla havet för att svalka sig, men annars nej. Inte som medelhavet om man säger så. Ska man i havet nu, gäller det att ha våtdräkt, haha!


Hade nästan hela stranden för mig själv. Senare vart det lite mer folk.


En annan bild jag hitta på min mobil.


Såg detta i tidningen. Yay..hmpf..


En fräknig anna efter stranden.








Spread the word!




Yay!

Sålde bordet med stolarna idag efter jobbet! Dom kom, gav mig 45 dollar, tog bordet och det var det. Raka puckar gillar vi!
Nu försöker jag sälja 6låde-byrån som vi haft i vårat sovrum, också det från Ikea. La precis upp det
 på Craigslist, typ amerikanska versionen av Blocket.
Baksidan av den byrån är dock helt av nästan, så satte ett lågt pris. Kostar att köpa ny 179 dollar, jag satte vår på Craigslist för 60. Så hoppas på napp.

Igår fyndade jag en tröja på Gap för $16 dollar och så köpte jag ett par vanliga blåjeans, modell "Curvy" för $60, också det på Gap. Men dom jeansen ska jag gå runt i hemma lite för att känna av, med tanke på att jag spenderade så mycket pengar på dom, mycket pengar för mig faktiskt.
Det var 60 dagars öppet köp, så det var ju bra. Var faktiskt ett tag sedan jag promenerade ner till 2nd st på en ledig dag, så det var mysigt.

Imorgon är det jobb igen, sen är jag 3dagars ledig, dvs torsdag, fredag, lördag!


Tröjan och jeansen.





Denne byrå ska jag försöka sälja. Jag är övertydlig i annonsen om hur den
ser ut i bak osv. Men så länge man har den mot en vägg gör det verkligen inget.

Ps:




Fick inte sålt varken bordet eller fotpallen" igår..såå himla trist att jag satt hemma och väntade på folk som inte dyker upp när det blev jättevarmt väder och härlig dag ute. Hoppas på sol och bikiniväder på nån av mina lediga dagar nästa vecka..

Bilder från igår




Motorvägen.


Här säger man bara "PCH".


Nathan har fått eget litet rum på sjukhuset nu iaf. De vet fortfarande inte när han kan komma
hem. Men Natalie och Luis spenderar all deras tid där. Nathan sover ca 20 timmar om dagen.

Nu ska jag åka och jobba. Ledig imorgon måndag dock, så det känns helt ok.


:(

Blir så trött på folk. Varför maila och tjata ¨på mig att de vill köpa bordet osv och sen inte ens dyka upp när det var bestämt och dessutom inte ens maila mig och säga att de ej kommer.
Har precis slösat hela min lediga lördagsförmiddag-eftermiddag.


Att vänta är en jobbig väntan

Puuuh. Det är jobbigt att sälja möbler på internet och få tider och dagar att klaffa med andra.
Förhoppningsvis får jag ett bord sålt runt 1.30 pm, om inte, vet jag att en annan som heter jesus absolut vill ha det men han har ingen bil och vill att jag ska köra hem bordet till dom , dessvärre har jag varken bil eller körkort så det är en sur situation. Får hoppas att ladyn kl 1.30 pm dyker upp.

Tills något händer sitter jag och lyssnar på det här:


Den lilla röda






Kostade ca $17 på affären ROSS.

Jobb

Ska åka till jobbet alldeles strax nu, men ville bara titta in och säga att jag lever.
Igår var jag ledig och då fyndade jag en liten söt och röd handväska, får visa sen. Annars så var jag i mataffären och köpte hem kycklingfiler och lite sånt, så att vi klarar oss i mars, kanske inte heela mars, men hoppas!
Sa till managern för lägenheten igår att vi flyttar 1 april, det var okej. Han blev själv sugen på att flytta till Europa. Han är konstnär och designer och trivs mycket bättre där. Tror jag tryckte på en knapp när jag sa att vi skulle flytta dit, för han vart helt inne i att också åka till Europa efter det, han har bott i Berlin förut. Haha!
Idag ska sista hyran betalas in, sedan kan jag börja spara lite pengar inför hemfärden. Denna lönecheck som kommer på fredag, tänker jag dock använda lite av för att shippa hem en stor 40kilos-låda med grejer, ska tydligen kosta 200 dollar. Lite trist att spendera pengar på shipping, men men :)

Jobb nu!

RSS 2.0