ZzzZzzzZzzzz

Ska gå och lägga mig nu. Vaknade klockan 7 imorse eftersom jag var tvungen att ta 2 bussar till jobbet idag. Brandon hade lite ärenden så han kunde ej skjutsa. Tog bussen kl 07.45.
Det var enklare än jag trott att vakna så tidigt och ta bussarna. Tröttheten kommer nu istället. Jobbar 11.30-19.00 imorgon lördag, så får sova ut lite imorgon bitti, skönt!

Igår kväll var vi bjudna på middag hemma hos Brandons storasyster i Culver city. Det var mysigt. Sedan satt vi och drack rödvin och tittade på en mycket rolig film, kommer ej ihåg namnet på den nu, men lägger upp det senare.

Nu till det jobbigaste...att tvätta av ansiktet, ta ut linserna och borsta tänderna. Hatar alla dom sakerna när jag är såhär trött och skulle kunna slockna när som helst ("och här sitter hon och orkar blogga" tänker ni väl nu..).
Om 10 minuter ligger jag med huvudet mot kudden och sussar gott. Åh va jag älskar sömn.

Godnatt!


Igår var det lite kyligt på kvällen så jeansjackan togs fram. Väldigt många
här i LA som använder jeansjacka. Är det stort där hemma i Sverige med denna sommar?





Jobbmöte med goodie bags!

Kom precis hem ifrån ett jobbmöte. Var mellan 19.00-21.00 ikväll. Alla anställda var där. De hade ställt ut stolar utanför entren eftersom vädret var så skönt denna kväll.
Först lite prat om hur mycket affären har tjänat, hur många kunder osv. Sedan skulle vi leka. De hade satt en tygbit under varje stol och så fick man para ihop sig med den managern som hade just det tyget runt axeln. Typ 6 i varje lag, sedan skulle vi alla i lag springa runt u affären för att hitta ledtrådar. Var inte jättemycket teamwork i min grupp direkt hhaa. Sist skulle man sätta ihop en Poängen stol. Tror att planeringen där inte riktigt var så bra eftersom varje grupp fick stå i led och vänta på ens tur vilket i princip gjorde att laget först i kön vann. Dom borde ha haft en stol för varje lag kan man ju tycka haha. Tuur att det fanns gott om sköna soffor att sitta i medans man väntade på sin tur.
Sedan gick vi alla ut igen och satte oss. Det fanns pizza och grillad kyckling för alla med, typiskt att jag åt innan jag tog bussen dit.
Sedan lottade de ut lite presentkort på restauramger, typ man kan nominera folk oså. Jag är ärligt talat glad att jaf inte vinner, för jag skulle tycka att de vore jobbigt att gå fram framför 100 arbetskamrater och vissa är ju sådär käcka och ska ropa high five och ja, en massa. haha, alltså, det är ju jättebra med sådana människor oså och jag önskar att jag var mer sån, men jag är blyg och vill om jag kan, undvika uppmärksamhet. Jag blir ju så röd i ansiktet också.
Hur som helst. Innan mötet var slut, fick alla en liten blå ikea "goodie bag" OCH nya ikeakatalogen, det ni! Ni får vänta en vecka till!


Årets julklappar klara och ja syrran, jag lovar att du får älgen.
Skoja bara. Galgar, älg, pläd och ett ljus. Schysst!

Det ska då alltid vara goodie bags på det mesta nu för tiden vilket ju är mycket trevligt.
Men egentligen är det inte så nytt. När man som barn hade barnkalas var ju fiskdamm där man fick fiska upp sin godispåse innan föräldrar km och hämtade sina barn. Visst, det var ju lite halvtrist när man fick en tung påse och man vart ivrig och så var det pga en klementin, men hey, man fick iaf med sig nåt hem efter partyt och det är samma sak nu. Till och med efter ett jobbmöte. Me like!


Ikea-katalogen 2012. Schhssssss

På en bar i downtown LB och så en jävla massa cookies. Godnatt

I lördags efter jobbet spenderade vi kvällen hos Brandons familj. Älskar att sitta och titta på gamla Disneyfilmer med hans småsyskon!
När vi kom tillbaka till Long beach tog jag och B bussen till downtown Long beach och mötte hans vän. Vi gick till en bar där de har karaoke-night. Vissa var hemska, andra bättre. Jag satt och smuttade på en white russian och kände att detta var en dålig ide. Min förkylning kom tillbaka på söndagen igen. Som tur va mådde jag bättre idag igen, fast det känns som att den hänger kvar där fortfarande.
Oh well. tyckte att det var himla roligt när karaoken var klar och baren skulle stängas halv 2, så spelade dom "Proud to be an american" på högsta volym medans personalen skrek till alla "Time to leave, get out!!". Jag satt där och småfnissade för mig själv vid barkanten medans jag surplade i mig det sista av min drink och vår vän Dan som var rätt så glad i hatten satt där och sjöng med högt och tydligt. Det ska alltid vara så pampigt här i Amerika. Och det skall icke glömmas, inte ens inne på en liten bar i downtown Lb.

Nu ska jag sova. Jobb imorgon. Sedan 2dagarsledigt, weho!
Just nu mår jag inte så bra dock..åt en hög med oreo cookies och mjölk, till middag´..skärpning Anna!!




http://www.thisiswhyimbroke.com/

Visstja, skulle ju blogga efter jobbet. Men opps, råkade hitta denna webbsida, se rubrik, och jag got carried away:) Köpte dock inget, vart pank redan innan så haha!


Jag vill ha domhär sockorna!!!


Jag är väldigt komplicerad när det kommer till kuddar
när jag ska sova. Alltså, heey, det är såådär jag sover!
Vill ha!


Godnattsaga för trötta föräldrar som behöver lite förståelse.
Inte för att jag är förälder men jag gillar iden!


Alla kontor borde införskaffa dessa stämplar. Alla arbetsplatser.
Och stämpla jätteviktiga papper med dom. Helst seriöst. Det vore nåt!




Vill bara saga godnatt! Mar battre nu. Bloggar mer imorgon efter jobbet. Tills vidare kan ni sitta o titta pa den charmerande bilden av mig, tog den enbart for er for bara 3 minuter sedan. natti natti


Los Angeles Guitar Quartet

Så himla duktiga. Skulle vilja se dom live!


Host host host

Inte så jättesmart av mig att jobba idag som greeter med min hals. Jag lät som en pojk i målbrottet..
Ikväll har jag hostat och hostat och som det har bränt i halsen. Brandon har fått springa med honungsvatten i omgångar. Haha ja. Han är bra han.
Hoppas att jag kommit ur "målbrottet" imorgon när jag är på jobbet, tror och iaf hoppas att det blir bättre imorgon. Har fredag ledigt så därför känner jag att det är värt att släpa mig iväg till jobet imorgon också, trots hals. Trots att halsen och rösten kommer att förvärras. Det är så trist att va hemma o va sjuk. Skönt första dagen, men sen trist.
Plus att jag vill ut och powerwalka. Har inte gjort det på evigheter nu och förkylningen har nu dessutom satt stopp för det nu med...Men snart så.



Där nere brukar jag powerwalka. Ligger 5 minuters promenad nedanför
där vi bor.

jobb

Nu trotsar jag min hals och drar till jobbet. Mår ju lite bättre nu. Min hals gör lite ont fortfarande men mest har hostan börjat och det brukar väl betyda slutet av en förkylning?

Jag får ta det försiktigt iaf..har ju inte det mest perfekta jobbet efter att ha stannat hemma av halsont. Får typ gå extra nära kunderna och viska välkommen typ.

Oh boy.


Fortfarande sjuk

Ställde klockan på kvart över 6 imorse så att jag kunde gå upp och gå runt lite och känna hur jag mådde. Blev kallsvettig nästan direkt och fick hostattack, så fick ringa och sjukskriva mig på jobbet halv 7. Men måste ringa minst 2 timmar innan ens skift startar. Det tycker jag är lite konstigt, för tänk om man var frisk kvällen innan och ställer klockan en timme innan man börjar och när man vaknar är man jättesjuk. Vad ska man då göra?
Hur som helst. Efter att man ringt "sjuklinjen" 2 timmar innan ens skift, ska man ringa en manager och confirm med han eller hon att de fått meddelandet. Men kontoret öppnade inte förräns 9, så jag har inte kunnat somna om eftersom jag suttit och ringt hela morgonen. Jag blir alltid så nervös med sånt här. Jag vill helst av allt säga till alla minst 24 timmar innan att jag inte kommer in till jobbet, så att de inte sitter där och undrar vart jag är, men också för att de ska slippa stressa med att hitta en ersättare för dagen. Sånt ger mig alltid dåligt samvete. Men igår kväll hade jag typ "bestämt" mig för att vara frisk idag så att jag kunde jobba. Det kändes så. Oh well..nu har jag iaf fått tag på managern, eller ja, hans telefonsvarare och lämnat ett meddelande. Mer än så kan jag faktiskt inte göra.
Sist jag sjukanmälde mig för några månader sedan lämnade jag också ett meddelande på en chefs telefonsvarare, men det räckte inte för mig så jag ringde tillbaka och han svarade och jag frågade om han fått mitt meddelande, men då lät han så irriterad att jag ringt igen. Så det vågar jag inte göra idag. Det är dock olika chefer.
Jag har ett tydligt "svenskt" beteende med sånt här med tider, eller ja, nu säger jag inte att alla svenskar är likadana, men ni vet ju hur man säger, rent allmänt. Iaf om man jämför sig med många här i LA. Inte alla, men många är så avslappande här och skulle aldrig stressa upp sig för en sådan sak.


Sick

Idag är jag sjuk. Har mest ätit glass och legat i soffan och slötittat på gamla avsnitt av Melrose place på Netflix, så många dåliga skådespelare i en och samma serie. Men äsch, jag behöver titta på något som är lite halvkasst och som det inte gör nånting om jag råkar somna till lite. Värktabletterna gör mig så trött. Och så känns min kropp så svag. Halsont och snorandet. Usch!! Jag som hade velat göra nånting trevligt av min lediga dag...men mest av allt hoppas jag att jag mår bättre imorgon så jag inte behöver sjukskriva mig på jobbet. Främst för att jag behöver timmarna, men också, ärligt talat så är en jobbdag så himla mycket bättre än en sjukdag hemma då man inte gör nånting annat än äter och känner sig äcklig.
När jag smsade Brandon förut och sa att jag mådde sämre, blev han genast orolig och frågade om han skulle komma hem och ta hand om mig. Kändes frestande att säga ja och låta honom passa upp mig, men nej, jag är ju inte dödssjuk direkt. Men usch va jag hatar halsont som blir förkylning..

I'm alive!

Jag lever! Bara det att jag jobbat de senaste 4 dagarna och har inte haft så mycket att skriva direkt.
Däremot, imorse åkte jag in till jobbet kl 9.30 , hade då lite halsont men tänkte att det går nog över. Kl.10.55 fick jag klocka ut och ta bussen hem (fick inte tag på min make, han var hos sin familj i Redondo beach och det finns ingen direkt bra mottagning i en del av det huset, just den delen han råkade befinna sig). Lagom kul att ta bussen i min illgula ikea-tröja..hade ju inget ombyte då det var bestämt att Brandons skulle hämta mig kl 4 då jag skulle ha slutat. Så 1.5 timme senare var jag iaf i Long beach. Då kom jag på att Brandon hade min nyckel, som tur va svara han på mobilen då och skyndade sig till vår lägenhet. Jag fick sitta o vänta i över 30 min utanför lägenheten. Så ja usch, lämnade jobbet runt 11 men kom inte in i lägenheten förräns nästan halv 2.
Som tur va hade vår granne jättehög volym på teven så jag kunde sitta och lyssna på fotbollsfinalen. Synd att USA förlora, fast kul för Japan att vinna guld efter allt det landet vart med om i år.
Jo förresten, halsontet blev alltså värre efter 1.5 timme av "greeting" på jobbet, så därfår bestämde jag mig för att åka hem. Och nu är det ännu värre. Halsen svullnar på ordentligt. Har skickat iväg Brandon för att köpa lite glass åt mig. Ska värma upp lite tomatsoppa på konservburk och så får jag dricka te resten av kvällen också.
Jag har äntligen lärt mig hur man använder sina "sjukdagar" på jobbet med. Eller, vad jag mena med det var att man måste gå online och skriva in datum och sånt så att man fortfarande får sjukersättning för de missade timmarna på jobbet. Suurt dock. Jag behöver alla timmar på jobbet jag kan få. Som tur är ska jag hoppa in och jobba extra på tisdag iaf. Imorgon måndag är jag ledig, så får vila rösten.


Hemma hos Brandons familj. Jag drack vin och skivade vattenmelon igår.


Kom dit direkt efter jobbet igår, så vinet behövdes, klunkklunk.


Och så åter till att skiva vattenmelon.


From my BlackBerry


Igår kväll gick jag, Brandon och Dan ut i Downtown LB. Ett nytt ställe
hade öppnat där så först gick vi dit. Sedan gick vi till vårt "favvo-ställe" och sedan
drog vi hem och tog varsitt glas rött vin och sedan slocknade jag.
Jag hade totalt 20 dollar som jag "fick" spendera. För det fick jag en öl och 2 Jack n Coke, ganska
bra va?


Ikväll blev vi medbjudna ut och äta på "Happy hour" med Brandons familj.
Ett ställe i Hermosa beach. Jag och Brandon kom lite senare så de hade beställt in en
stek åt Brandon och en tallrik med massa grillade räkor i ljuvligt god sås åt mig, herregud va gott det var.
Min mat var på tallriken på bilden som ni nu mest kan se "skalresterna" av räkorna på. Och den goda gula såsen.
Åt upp maten ganska så snabbt så hann inte fota hur det såg ut innan haha!


Joaquin var mycket glad och ivrig, mest för att Brandon var där. Joaquin
ÄLSKAR nämligen sin storebror, dom är bff.


Efter maten gick vi och åt frozen yogurt. Blivit som en tradition nästan.
På bild Brandons systrar Isabella och Jaqcui.

Nu ska jag sova. Jobb imorgon!


Har lite "hemma-spa" och tittar pa semifinalen. Heja Sverige!


Natti natti från andra sidan klotet

Nu ska jag sova. Har vart ledig idag. Städade halva dagen,latade mig halva.
Imorgon bitti ska jag till doktorn. Så himla många besök de senaste bara för att jag ju fick en ny sjukförsäkring via jobbet, så det är hälsokontroller och annat hit och dit.
Resten av dagen funderar jag på att kila ner till stranden och läsa en bra bok, om vädret tillåter såklart, men det blir nog lite sol imorgon det tror jag.
Måste även ta tag i mitt powerwalkande som jag typ har tagit ett break från i alldeles för många veckor. Oppsi.
Aningen för mycket choklad och glass för mig det senaste. Det är ju gott, men nej jag känner att min kropp inte mår så bra av föör mycket (ja, det har verkligen blivit mer än vad som är ok). Så ska det ju inte kännas.

Nej nu är klockan närmare 01.00 och jag måste ställa klockan på typ 07.15 för att vakna och inte missa doktorn.
Har inte tid förräns 9, men måste dra hemifrån runt 8 då Brandon ska köra mig och det är inte kul med LA-trafik en vardagsmorgon klockan 8...ska nämligen till Harbor city, ca 20 min härifrån, för det fanns ingen tid hos doktorerna här i Long beach, buuhuu..



Detta är jag för 5 min sen. Så skönt med borstade tänder,
färdigt-tvättat ansikte och bara linser kvar att ta ut innan sängdags.
Det är en sån skön känsla när man är klar med allt sånt, då kan man sova riktigt gott.

Love stinks och Fresh beer

Min mans 4åriga lillasyster sjunger till om vad hon tycker om kärlek..haha!

För att inte tala om den fräscha ölen!


Skillnad..

Har suttit och jämfört svenska ikeas hemsida mot amerikanska. Kolla bara in frukosten. Lika billiga båda två, men oj vilken skillnad. Gu va jag saknar svensk frukost, lunch och middag...

 Vs

FYND!

Lönedag idag!!  Igår innan jobbet tittade jag runt lite på Target och då hittade jag dessa vitbeiga låga converse för 15 dollar på rea! Har velat köpa converse i just den färgen länge nu. Egentligen den höga varianten, men eftersom dessa var så himla billiga och i min storlek dessutom, så går det lika bra med låga, tills vidare iaf :)


Dålig bild från mobilen,,

Godnatt!

Jobb imorgon på min egentligen lediga dag. Har inte råd att tacka nej till extra-timmar!
Ska sova om en stund. Men först lite Twin Peaks. Jag har redan sett färdigt alla avsnitt, men Brandon har cirka 4 kvar så jag kan inte låta bli att småtitta på dom igen. Det är så häftigt att man kan bli så "beroende" av karaktärerna i en serie. Jag saknar Twin-peaks-karaktärerna redan! Dom blev liksom lite som en familj man fick följa.

Liten video från i måndags..

Bilder del 2


Fortsättning av bildregnet..


Underbar liten strand i Laguna beach. Den låg mellan två klippor ungefär.


Vattnet var mer turkost där än i Redondo beach och Long beach.










Jacqui och Joaquin.


Haha denna bild påminer mig om filmen Jaws (Hajen) , första attacken var ju 4th of July
och alla står i filmen och tittar ut över havet då hajen härjar där ute.


Jacqui i sin nya bikini :)


Brandons syrra Natalie's man Luis. Han drog en näve gel i håret innan vi gick till stranden,
haha!


Mera strand.


Traska hem ifrån stranden måndag eftermiddag. Kunde inte låta bli att ta ett sista kort.


Jag sitter och njuter av en kall Stella-öl på hotellets poolområde.


Isabella och Joel.


Haha Brandon tog en liten nap.


En numera vaken Brandon med sin lillsyrra Isabella.


Haha vi ser ut som en liten barnfamilj.


Luis, Natalie och Isabella ser också ut som en liten barnfamilj.


Vi satt vid sofforna+öppna spisen-platsen på hotellet och det kändes som att vi hade
de bästa platserna när fyrverkerierna sköts upp ifrån stranden för att fira 4th of July.


Raket!


Ligga i soffor med en kall öl i varmt kaliforniskt väder och titta på
fyrverkerier är inte fy skam.

Bilderna är inte iordning, dessa bilder är på eftermiddagen av 4th of July.
Olika kameror.

Jack kallar jag henne ibland.


Joaquin i poolen.


Saftpaus.


Pool.


Innan bbq'n hade vi nachos och salsa och körsbär och en hink med Stella.


Grillar på hotellet.


Karlarna fixar Bbq!


Brandons mamma Patty och Joel framför hotellet på tisdagsmorgonen.


Vi alla gick ut och åt frukost på tisdagsmorgonen. Jag åt french toast med kanel och till det
fick jag äggröra och bacon och kaffe. Gött.


Brothers!


Efter frukosten gick vi ner till den stora stranden i Laguna Beach för att titta lite.


Hur fint som helst!


Stilla havet.












Hurtiga människor på stranden.


Romantiska människor på stranden.




Vi satte kameran på selftimer, roligare när alla får vara med på bild!


Jag ser nästan gravid ut! Min mage svullnade upp efter den stora frukosten haha!




Wiie!


Glädje!


Sötnosar!


Jag och Brandon var tvugna att åka 2 timmar tidigare än dom andra eftersom han var
tvungen att åka och jobba.


Isabella sa hejdå.


Vägen hem var iaf inte helt fy skam.

I måndags när jag och Brandons syrra Natalie stod och njöt i havet kom en bauta-våg
och sköljde med oss. Jag tappade bikinitoppen och Natalie bikinitrosorna. Det var nog värst
för Natalie haha!







Har precis atit lunch pa jobbet. Kopte ost o skinkmacka pa ett matstalle pa Target. fFick rabatt sa macka for bara $2.18 och vatten pa Starbucks ar alltid gratis :) Det lonar sig att jobba bredvid stora foretaget, vi tar hand om varandra!


igar kvall vart jag och storhandla. Basvaror som mjolk, frukt, gronsaker, bigpack av toapapper och vatten. 282 kronor gick det pa. Fast dessvarre blev det ingen kottfars, den sag inte sa fin. Typiskt, jag som har cravings for kottbullar!


Later

Lägger upp "bilder del 2" efter jobbet idag. Nu ska jag nämligen åka och jobba och det känner jag icke för eftersom det är superfint väder idag och jag vill ta ett dopp i havet! Dessvärre kommer det att vara för sent för det när jag kommer hem ifrån jobbet. Slutar halv 5, men lär inte va hemma förräns vid 6-halv 7..busspendlare som jag är..


Man såg havet tvärs över gatan från hotellet. Det var nice. Mer bilder kommer ikväll!
Däremot sover ni nog hemma i Sverige då så kanske mer torsdagmorgon er tid.

Have a great day!

Bilder del 1

Har så många bilder jag vill visa, så det får bli del 1 och del 2. Klockan har visst blivit senare än jag trodde.


Legoland var så himla häftigt. Allt var byggt av lego. Måste
ha tagit flera år att bygga vissa saker.


I denna affär köpte jag en nyckelring med en Darth Vader som en legofigur.


Brandons småsyskon Joaquin och Isabella äälskade Legoland.
Legoland var både kul för vuxna och barn faktiskt.


Jag har visat Isabella hur min lilla hobbykamera funkar, så hon sprang runt och ville fota
allihopa. Detta är en bild på mig haha! Jag tycker att hon är riktigt duktig och bra som
vågar att fota nära.


Sedan så ville hon fota mig och Joaquin och vi skulle göra "Funny faces". tadaa!


Sedan så fotade jag henne när hon gjorde funny face. Hon kallar detta för The monkey face.



Kan ju säga att Legoland California var sponsrade av Volvo big time. Allt som hade med
bilar att göra där var Volvo. Körde man en volvo fick man t.o.m VIP parkering. Det fick
tyvärr inte jag och Brandon i våran Audi..


Härlig bild på Bella!






Åkte denna ride. Man åker runt i ett piratskepp och sprutar vatten på varandra via "kanoner".
Dessvärre satt jag på utsidan av båten och hade missat att alla som stod runt om och tittade på
också hade vattenkanoner. Kan ju säga att jag var blöt resten av dagen..




Åh jag älskar denna bild. Dom var så förväntansfulla och glada!


Star Wars var så häftigt med allt lego.




Joaquin, Brandon och Jacqui leker Star wars eller något sånt?




Häftig att allt är byggt av lego!


Till och med Vita huset.


New Orleans var också gjort av lego.


Och Vegas.


Till och med hotellet vi bodde på när vi var där sist!


New York.


Frisco!


Salvador Dali.


Sedan åt vi alla glass. Jag och Brandon delade på en kula av Cookies N Cream i våffelstrut.


Satte kameran på Selftimer. Blev ett litet småroligt foto.
Brandons styvpappas syskonbarn Alex och Trevor kom med till Legoland eftersom de bor i
San Diego-området också. Han med den stora hatten är Trevor.


Ni må tro att Isabella var glad att få krama en prinsessa.


När vi skulle lämna Legoland övergav Brandon mig för denna kvinna...


Sedan åkte vi till hotellet i Laguna Beach. Lite lek vid poolen.


Jag och Isabella var klara och redo att gå ut och äta middag för att fira Brandons mammas
födelsedag.


Tunikan fyndade jag för 7 dollar på H&M-rea.


Mera pool.


Brandons systrar Natalie och Jacqui var också finklädda.


Här spenderade vi 4th of July med bbq och raketer. Men det får ni se bilder på imorgon.









Home sweet home

Har vart hemma från vår lilla semester i 3 timmar nu nästan. Hade gärna stannat lite längre i Laguna beach och hotellet och allt, men men..
Jag ska faktiskt kila ner till stranden här i Long beach nu och njuta lite av eftermiddagssolen. Har smörjt in mig ordentligt eftersom jag brände ryggen i söndags på Legoland.Attans!

Lägger upp en massa bilder senare idag, så ni får väl se dom till frukosten när ni vaknar!


Stora stranden i Laguna Beach. Hur vackert som helst! Love it!


Happy 4th of July!!! Kanns som Nyarsafton haha!


spenderat dagen pa en underbar strand I Laguna beach. VAdret perfekt, vattnet SKONT! Maste aka till Laguna beach oftare (bara 40 min bil fran oss). SNart blir det bbq och raketer for 4th of July!



PA hotellet nu. "killarna" har precis badat I poolen. Jag o isabella har "dressed up" och vi alla ska ut och ata nu. jattefint I laguna beach, valdigt rika manniskor har. Puss och kram!


Legoland var sa kul och haftigt! Kopte mig ett litet minne :)


Legoland!

Nu ska vi åka o "möta" Brandons familj på motorvägen och sedan bär det av mot Legoland i Carlsbad som ligger norr om San Diego, sedan spenderar vi resten av tiden på ett hotell i laguna beach. Åh så härligt med lite mini-vacation!
Idag fylller Brandons mamma år, så igår kväll vart jag hemskt ambitiös och bakade cupcakes för att övverraska alla med!
Och så ost och skinkmackor. De frågade vad för matsäck vi skulle ta med, vilket jag absolut inte hade tänkt på, så det fick bli mackor i all hast!

Bye bye


Morning!

Har precis ätit frukost. Om 20 min ska jag traska iväg till bussen som tar mig till Downtown long beach och från där ta bussen till Carson o Ikea, mitt jobb.
Underbart väder ute, det är lagom varmt och solen har inte börjat skina så mycket ännu så det är ändå svalt och ja, perfekt. Gick nämligen över gatan för att unna mig en bagel med cream cheese och en cafe mocha till frukost, eftersom vi inte hade något hemma direkt. Och för att det är lördag.
Börjar halv tolv idag, så det känns ju lite surt att behöva ta bussen redan halv tio. Egentligen går en senare buss, men sist dök den bussen upp 20 min för sent vilket gjorde att jag missade min andra buss och därmed blev sen till jobbet. Åtminstone kunde jag ringa 1.5 timme i förväg och förvarna min chef om att jag skulle bli sen.

Ojoj, nu har jag ont i magen. Varför är jag så svag för cafe mocha? Jag får alltid ont i magen av mjölkdrinkar osånt. Men det är ju så gott.

Imorgon börjar min 3dagars-ledighet. Vi ska åka med Brandons familj till ett hotell i Laguna beach över 4th of july-helgen. Dvs imorgon-tisdag. De pratade om att åka till legoland imorgon med. Varför får jag åka till ställen som Disneyland och legoland typ 12 år för sent? Så kände jag iaf när vi var på Disneyland förra hösten..
Men det är såklart jättekul att få åka med dom till ställena ändå såklart!

Nu ska jag borsta tänderna och dra till bussen!
Puss och kram!
Slutar 7 ikväll, snark...




RSS 2.0