Vi har ett hem!

Ska skriva på kontraktet imorgon för den lilla studion i det lilla ljusblå huset med vitt staket!
Tjoho! Det blir nog en sväng till IKEA i helgen med, eftersom det är litet blir vårt knep vägghyllor!
Jag läär ju köpa marabouchoklad när jag ändå är där, för att fira liksom.
Brandon och jag är ivriga och glada, nu behöver vi ej vara hemlösa  den 14 okt.


En glad Anna!

Börjar jobba om 2 timmar. Dags att äta något och göra något värt utav dagen.
Fast det är svårt att hitta på något att göra såhär innan jobbet. Fördel med att jobba kväll är att man får sovmorgon. Nackdel är att ens dag inte blir så lång.
Uppdaterar säkert bloggen från jobbet, förhoppningsvis händer något intressant.
Igår tillexempel satt jag och gissade dialekter på gäster, sedan kollade jag upp på datorn om jag haft rätt ifrån vilken stat de kommer från.
Oklahoma är lätt!

 


Njut av ert höstslask

Ni har väl höst där hemma nu?
Vi har typ sommar året runt. Fast den senaste veckan har det faktiskt kommit lite "kyligare" vindar. Jag har aldrig vart så glad över kallare väder på länge som för några dagar sedan.
Jag saknar regn så det gör ont. Jag blir galen av all sol här. Men man vill alltid ha det man inte har, eller hur?
Men jag tycker bara att ni ska njuta av den svenska hösten. Det är min favoritårstid och inte ens södra Kalifornien-väder kan slå det.

 
Underbara färger och äpplen från trädgården, bättre svensk höst finns inte!
Saknar det!

Nu slutar jag jobbet om 9 min, dags att räkna kassan!

När jag kommer hem ska jag prata med mamma på skype :)

 


Smile!


Idag frågade en gäst mig vart jag är ifrån, Sverige svarade jag.
Han sa "beautiful accent!". Det gjorde mig glad. Man kan få höra så mycket blandat om hur man låter som invandrare.


Ring på fingret

När jag kom till jobbet idag är tjejen som tränade mig där, hon hade morgonpasset.
Hon gjorde ALLT så att jag skulle se hennes ring på fingret. När jag upptäckte detta sprack hon " Han friade på stranden igår, PÅ KNÄ!". Åh vad glad man blir av sådan lycka. De ska ha barn i november, vilket också är hemskt spännande!
Jag berättade om "vår kanske framtida bostad" och så vart hon jätteglad för oss och så high5-ade vi och gav varann en kram och så mycket glädje har det inte vart i receptionen på motellet sedan jag började. Vilket är bra, för nu sitter jag här med ett leende på läpparna fastän det är så lite att göra på motellet en tisdag!

Om en stund ska jag festa med choklad och tvserier på datorn!
Och snälla snälla, håll tummarna för mig att jag inte får migrän ikväll igen.

Bostadstankar

På vägen hem ifrån mötet så åkte vi till studiolägenheten i slutet av Beryl st.
Vi gillade och ogillade det. Och den "ogillade" sidan kan fixas. Vi frågade ägaren om vi kan få fria händer att fixa till stället, så som måla lite och sätta upp hyllor och sådant, ägaren sa ja, för han vill att vi ska känna oss bekväma och hemma om vi hyr stället. Och räkningarna inkluderat, vilket är bra. Och på sidan av lägenheten, eller det är faktiskt ett litet hus som är delat på 2, där kan jag ha ett litet bord som jag kan odla blommor eller kryddor på (jag har saknat en liten uteplats så himla mycket så tänkte lära mig om plantering och sådant och börja med det för att fira). Köket var faktiskt ganska stort vilket är bra. Badrummet ganska litet, men ok, själva rummet inte så jättestort, men eftersom vi redan har en bäddsoffa vi använder som säng just nu, kan vi lika gärna fortsätta med det och då blir det alltså ett tvrum+sovrum. Jag sa till Brandon att OM vi tar stället måste vi respektera varandras sovtider och om jag tillexempel vi sova och hans vänner är över, måste dom gå in till köket och hänga. Jag och Brandon har aldrig planerat så mycket som idag i denna lilla bostad. Vi såg massa möjligheter med stället och han kan stå för det mer praktiska som att skruva upp hyllor och så, jag för typ inredningsstilen och sånt, för att göra det hemtrevligt och personligt. Vad vi båda gillade mycket med stället var att det var gammeldags. Typ väldigt vitt och fräscht, vita träväggar, gammeldags badkar med rolig design, sidodörr i köket ut till "parkeringen" och mitt framtida blomplanteringshäng osv osv.
Detta kanske kan bli något alltså! Ägaren sa att om vi vill hyra det, kan vi flytta in på fredag! Hihi, jag älskar sådana här spännande händelser! 
Plus att det är 2 kvarter ner till Redondo beach hamn och pir. 10-15 min promenad till Hermosa beach. Säkert och tryggt område. Nära till mitt jobb, typ 10 min på cykel.


Sött va? Halva det lilla huset skulle vi isf ha, åt höger.
Det är nästan lite bohemisk stil, som vårt lilla egna "hippiehäng",
eller perfekt surfhäng. Brandon måste bara lära mig surfa först!





Min dag slutade i en buske

Blev aldrig någon lägenhetsvisning igår, karl'n som skulle visa den dök aldrig upp. Skitgubbe!
Bagel blev det iaf, på det lilla fiket tvärs över gatan. Jag gillar det fiket, det var det första stället jag hängde på när jag kom hit till Redondo beach. De hade gratis internet när vi inte hade det i lägenheten.

Sedan satt jag och kollade på tv-serier online. Så himla bra att jag kan se svensk teve i USA, fast ibland undrar jag om inte Sverige börjar sjunka i kvalitetsnivån om tvprogram som USA? Jag tittade på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar eftersom det var det enda aftonbladet.se skrev om, jag var ju bara tvungen att se vad som händer där hemma, besvikelse. Fy tusan vad dåligt.

Stressade till jobbet. Alldeles för lugn dag. 3 gäster på 8 timmar-boooorrriing!
Satt och kollade på O.C-avsnitt (såg aldrig det när det gick på teve) vilket är väldigt roligt då de hänger på Redondo beach pier och ett cafe/restaurang där jag sitter ibland. I serien är det deras häng.

Sedan började jag svettas och frysa. Frysa och svettas. Mitt huvud sprängdes inombords. Fick panik. Kunde inte andas. Men jag höll ut i 3 timmar. Sedan var jag tvungen att säga till managern att jag inte kunde stanna, "im dying!!!". Managern var cool och förstod. Sa att jag skulle räkna pengarna i kassan och skriva ut shiftreporten och sedan kan jag klocka ut och dra hem. Det var jättejobbigt att räkna pengarna. Huvududet snurrade.
Jag hade ringt Brandon, han var på väg hem ifrån Long beach där han jobbar. Halv elva, 30 min innan mitt pass faktiskt slutade, gick jag ut och väntade på Brandon, började frysa efter ett tag, gick in igen då Brandon inte dykt upp ännu, började svettas o svettas, sedan kom det, jag kände det, sprang ut från lobbyn till en gömd buske. Där stod jag tills Brandon kom. 5 ggr spya i busken under 1 minut. När vi kom hem började jag gråta (jag är överkänslig när jag mår dålig) för att Brandon inte hållt upp mitt hår när jag spydde. Han gav mig huvudvärkstabletter och la mig ner och jag försökte vila. Men han fick hämta påsar för jag var inte färdig med att spy. SEDAN somnade jag gott.

Nu måste jag skynda, jag lever idag btw, har ett "health insurance" -möte nu!

Bye bye.

Frukost och lägenhet

Godmorgon!

Jag ska ringa en person gällande en liten lägenhet här i Redondo beach. Ligger i slutet av Beryl st, 2 kvarter till havet. Bra pris och räkningar inkluderat, undrar verkligen om studio-lägenheten kan vara något vidare?
Det ska jag avgöra snart. Tyvärr är Brandon på jobbet, så jag och cykeln får väl dra ut på lägenhetsjakt ensamma idag.
Efter det ska jag nog gå in till Whole foods (en organisk mataffär som ligger mittemot lägenheten jag ska kolla på). Eller ska jag kanske slå på stor och gå in till bagel-bageriet och köpa med mig hem?
Åh, jag är så hungrig på frukost NU. Men men, först lägenhet, sen frukost.



Thai och Monster


Efter Beverly Hills igår somnade jag i 2 timmar, bara slocknade!
Vaknade och vi beställde thaimat, hemleverans, gött!
På teve var filmen Monster. Jag såg den för flera år sedan och berördes verkligen av den. Brandon hade inte sett den, så jag tvingade honom att se den med mig, vilket han tackade för efteråt.
Har ni sett den? Om inte, den är verkligen värd att se. Baserad på en verklig historia om en prostituerad.
Däremot är den väldigt stark, så det är skönt att ha någon att se den med.






Beverly Hills


Idag åkte jag, Brandon och italienarna till Beverly Hills. Åkte runt i dyra husområden, promenerade utmed Rodeo Dr och avslutade med en kaffe på Starbucks. Kul att ha sett, men jag känner inte direkt att jag måste dit igen.

 


Rodeo drive.

 
"Titta men inte röra" typ.                Brandon och Alessandro.


Vi såg inga kändisar, men tomten var där.

 
Beverly Hills, Beverly Hills.




Action på jobbet

Jag gick till jobbet med ett leende på läpparna och tänkte vad härligt med helg snart. Kom till jobbet, stämplade in. Tjejen som har tränat mig var här ett tag eftersom managern var ute på ärenden. Men hon var tvungen att kila hem till sig lite och fixa något (hon bor tvärs över gatan från motellet). Då började det. 2 polisbilar kör in på parkeringen. Jag spärrar upp ögonen och tänker "Oh skit, immigrationen är på mig!". De 2 polismännen promenerar in till lobbyn där lilla jag sitter. Först sa de inget vilket gjorde mig nervös så klant-anna som jag är frågar jag " Do you have a reservation?". Polisen skrattar fram ett nej. Poliserna vill ha tag i de killar som bor i ett rum på motellet. (Minns ni vad hag skrev på bloggen i går om karlarna med limo o grejer? Dom".) Poliserna går och knackar på i rummet. Ingen öppnar. De kommer tillbaka för att få deras körkortsnummer och sånt. Sedan berättar de att dessa karlar kan vara inblandade i ett mordfall och att de behöver få tag på dom. Great start på jobbet va? Mera great. Ett gäng koreaner från en kyrka kom nyss. Vi förstod verkligen inte varandra. Inte ens teckenspråk räckte. Tillslut fick de sina nycklar och så, MEN de hade bara betalt den exakta summan för rummen och gått, de tänkte inte på skatten som läggs på. Skit också. Måste säga till managern om detta, som tur är pratar han koreanska. Eller heter det så? Just nu känner jag bara för att dra något gammalt över mig och försvinna litegrann. Mycket att göra en fredagskväll i L.A.

Jonathan Coulton


Hahahah. Rolig Jonathan Coulton från New York som är "Youtube-känd".




Good to know



Flowers are cheaper than divorce.

Hahaha!


Bilmusik

Denna låt spelas ofta på radion här i L.A.
Härlig låt som passar perfekt med neddragna fönster, svajande palmer och havsvindar när man åker bil.


Update lägenhet


Vi åkte och tittade på den där studio-lägenheten i Hermosa beach. Jag har aldrig haft så roligt åt en lägenhet förrut.
Vi kom till en liten sidodörr som tydligen var dörren in. Vi gick in. Hamnade i badrummet. Då sprack det. Jag och Brandon kom på massa galna historier som kunnat hända om vi faktiskt bodde där. Jag menar, tänk om jag tar en dush och så hör jag dörren knacka utifrån eftersom Brandons vänner kommer över. Herregud. Brandon gillade dock att det var så nära stranden, han såg genast sina surfing-morgonar. Han sa att vi kunde sätta upp en skylt på dörren varje gång vi använde badrummet.
Någon vän kommer över. På dörren sitter en lapp "Pooping" (bajsar) "Please wait".
Jag lämnade skrattandes lägenheten.

Lägenhet numero 2 var riktigt nice.

Kolla:



Utifrån.



Kök.


Vardagsrummet. (sovrummet ser nästan likadant ut bara att det har garderob med).

 
Förvaringsutrymme i hall.         Badrum.

Det var helt OK. Och den ligger i början av Torrance, så det är cirka 20 min promenad till Redondo beach typ. Så om jag skulle behöva cykla hem efter jobbet sent på kvällen så behöver jag ju iaf inte cykla jättelångt. Och förhoppningsvis inte bli kidnappad eller så på vägen (ibland ser man bilder på kvinnor som blivit bortrövade som någon satt upp på lykstolparna och undrar om man sett dom).

Vi ska ansöka om denna lägenhet, men fortsätta leta ändå.

Nu slutar jag jobbet om 54 min yay!



Lite svenska

Just nu har jag en lugn stund på jobbet. Men det har vart mycket att göra.
Lyckades "sälja" 4 olika rum till fyra olika "walk in". Good good. Sedan så har jag haft cirka 8 incheckningar. Jag känner mig duktig efteråt när det har vart mycket att göra.
En av dom jag checkade in kom från Bromma, SWEDEN! När jag såg det började jag glatt snacka svenska, men kvinnan var ursprungligen från Tyskland och hennes vän kunde ingen svenska. Men hon från Tyskland som nu bodde i Sverige pratade jag lite svenska med iaf, även om det var med tysk accent.
Och så var det ett annat par som tydligen var ifrån Belgien , men mannen hette Sven och såg jättesvensk ut, jag menar, verkligen jättesvensk. Men jag vågade inte fråga haha.

Sedan är det ett gäng stora stora karlar som härjar i ett rum. De kom hit med limo, enorma högtalare och grejer, köpte även upp hela vårat "snack-förråd". En av killarna kom ner och gav oss hans mobilnummer ifall några andra gäster skulle klaga. Ni kan ju fatta oron för mig och managern haha. "Jääklar, det kommer att bli en högljud natt".

Hahahahha. Den "svensk-tyske" kvinnan ringde precis receptionen. Hon ville ha koden för det trådlösa internet. Jag hörde verkligen inte vad hon frågade om först (hennes tyska accent är ganska stark) och det kändes ju jättedumt att när för en gångs skull någon som pratar svenska frågar något, fattar jag nada. Tokigt!

 

 


Vet ni vad...

...managern är faktiskt väldigt snäll.
Han tycker att jag äter lite och sa att han hade lite mat över, iofs vart jag inte hungrig, men snäll tanke ändå!
Och så ser han alltid till att Brandon kan hämta mig vid 11 på kvällen så att jag slipper gå hem själv.

Så han är både snäll och lite jobbig. Men man får ha överseende av jobbigheten, eftersom han bor på motellet och har jobbat varje dag sedan slutet av april, dvs, han verkar ha ett väldigt tråkigt liv just nu. Stackarn.
Och jag tror faktiskt att en manager på ett jobb uppskattar ärlighet av sina arbetare, det var ju inte direkt så att vi bråkade om något, bara rent arbetsmässigt prat.
Ägaren för hotellet ser jag bara väldigt sällan, men han verkar vara en glad typ.

Jag väntar fortfarande på personen som har reserverat ett rum.

Och vet ni vad? Idag har jag och Brandon vart tillsammans i 2 år. Jag köpte ett paket micro-popcorn som jag tänkte att vi kunde fira med ikväll. Haha yay!
Och vår italienska vän Alessandro skulle laga kyckling idag, så han lovade att det skulle vara en tallrik redo för mig när jag kommer hem ifrån jobbet. Kyckling och popcorn is the shit alltså!

Bara 34 minuter kvar tills poolen stängs, skynda om ni är i närheten!
Och om ni faktiskt har vägarna förbi och skulle vilja boka ett rum, får ni lite rabatt!
www.rpinn.com
check it out!
 

 


Updt. Jobb

-Brandkåren verkar vara på hugget ikväll. Har hittills sett 5 bilar komma åkandes på PCH. Jag håller på att förlora hörseln.

-Väntar på 1 gäst att anlända som har bokat ett rum, vart håller han hus??

-Om en timme ska jag låsa grinden till poolen. Igår när jag gjorde det kom det en kork flygandes från luften ner på mig. Jag såg ingen misstänkt.

- En bil är på ingång...


Lägenhet

Vi fick tyvärr inte lägenheten vi ville ha. Bara dags att börja leta på nytt. Bläää.

På jobbet

Sitter på jobbet nu, ganska lugnt, fast det är ju en tisdagskväll vilket förklarar saken.
Igår på jobbet checkade jag in en gäst, allt gick absolut OK och så säger managern "hon har fortfarande träning", gästen verkade inte bry sig direkt eftersom inget problem uppstått så han svarar "Okej, hon gör ett bra jobb", då skrattar managern och säger "haha tycker du det?". Detta störde jag mig på efter att jag kom hem ifrån jobbet igår. Brandon sa till mig att jag borde berätta för managern att han inte borde göra sig lustig över mig inför gäster. Jag gjorde det idag. Gjorde ju inte saken bättre. Han sa förlåt, men förklarade för mig att om nånting går snett eller går långsamt (incheckningen gick bra och tog bara 1 minut och 30 sek) vill han kunna skoja med gästen om gästen verkar irriterad (gästen verkade ju inte ens bry sig och han sa att jag gjorde ett bra jobb!), sedan började managern babbla om min brytning-dialekt, att jag lär mig långsamt, att om jag inte trivdes borde sluta och sluta slösa deras tid osv osv. Samtidigt är han inte elak på rösten eller något och vi är okej nu alltså, det var egentligen inget direkt prat om att jag faktiskt borde sluta, jag menar , jag hanterar ju jobbet helt okej och han säger till mig att om jag har frågor kan jag bara fråga, o det gör jag ju.
Allt jag ville säga var bara att jag föredrar att han säger direkt till mig om jag gör något fel, inte framför en gäst.
Och jag fick ett förlåt, men också en massa skit.
Jag antar att jag som person, väldigt ärlig och öppen, bara kan sitta tyst och ta skit om jag vill jobba här. Great.

Tack

Blir så glad att iaf nån/några kommenterar ibland! Då känner jag mig ihågkommen!

Dålig start på veckan

Släpade mig ur sängen klockan 6 imorse. Cyklade iväg till jobbet. Slut.
Managern hade glömt att ringa mig igår och säga att jag börjar klockan 3 idag. Jäkla skit. Jag börjar cykla hemåt, men stannar och tar en kaffe på Starbucks, sedan hem. Nu sitter jag här och kan inte somna. Alla andra sover. Booring.

Lat söndag


Från att jag kom hem ifrån jobbet halv fyra igår tills nu har jag latat. Knappt lyft ett finger. Det är både skönt och tråkigt och så blir jag sömnig av lata dagar. Utomhus byts solen ut med moln och vindarna är mer friska. Det är favoritvädret här i L.A.
Imorgon får vi reda på om vi får den där lägenheten jag blev förälskad i. Vi har tydligen goda chanser.
Brandon har inte bestämt sig än om han vill ha den eftersom vi kommer att behöva göra oss av med vissa möbler, jag säger till honom att det hade vi fått göra ändå. Jag tror iaf att det lutar mer åt JA än Nej.
Mina lata timmar har jag spenderat på www.hulu.com , en sida där man kan kolla på tvserier och grejer gratis.
Jag har sett på massa O.C-avsnitt, jag fick aldrig tid att se den serien då den gick på teve.

Nu ska jag återgå till att lata.

Ps: Jobbet går bra.


Hej!

Jag är svintrött. Precis kommit hem ifrån jobbet. Detta var min 7nde dag på raken (olagligt!) och imorgon måste jag gå upp klockan  6 för att vara på jobbet klockan 7 imorgon bitti.
På söndag är jag iaf ledig och sen jobba på måndag igen.
Fick en check på 212 dollar idag iaf för nästan 2 veckors träning. Det skulle ha vart 248 men självklart blev skatt avdragen, tyvärr. Jag längtar tills träningen är över så att jag kan börja få 8 dollar i timmen istället för 4.
Fick iaf en hel bunt med papper att fylla i idag angående skatt och sådant. Det måste väl betyda att de typ har gett mig jobbet? Vi bestämde att min träning slutar på tisdag då det har vart exakt 2 veckors träning som planerat. Efter tisdag borde de ge mig ett schema och fullt betalt, eller hur?
Vart mycket att göra på jobbet idag, vilket är bra då jag får erfarenhet. Tydligen en reggaefestival här i Redondo , så en del band hade bokat in sig på motellet. Plus att jag lyckades sälja rum till 2 "walk in", good good, om några veckor läääär jag ju va proffs på att sälja rummen. Det gäller att läsa personerna, lätt att se om personen tycker det låter för dyrt, då får man låta snäll och dra till med en liten rabatt på några dollar, det brukar göra dom glada.

Det är en äldre kvinna som ringde och bokade ett rum för onsdag. En kvinna som kommer väldigt ofta och vill ha rummet  i 3 timmar bara. Ja, ni kan ju ana vad hon gör...Hursom helst, ibland får man alldeles för mycket info, gissa vad hon sa? "It's better when you older". Okaaaay. Good to know good to know. Hon är typ 55-60 år nånting.

Nu kommer snart Brandon och italienarna hem med pizza från Papa Guiods. MMMmmmMmm!! Pepperoni mushroom är favoriten där.
Sedan lär jag väl somna bums.

Imorgon ska ägaren till denna lägenhet ha visning vid 11, tur att jag är på jobbet då. Synd att lägenheten ser ut som skit.

Okej, godnatt nu!


Jobb och bebissparkar

Jobbade morgonskiftet idag med en tjej som tränar och hjälper mig. Hon är gravid och ska föda i november.
Varje gång när vi jobbat ihop får jag ta del av hennes graviditet. Idag fick hon ont och jag trodde att jag skulle behöva ta henne på min cykel till sjukan. Men värken varade bara i några minuter som tur var. Och sedan så började bebisen sparka och man kunde liksom typ se en spark som töjde ut hennes mage. Det var jättehäftigt.
Och så checkade jag in och ut några människor också, det är ju faktiskt därför jag är där.

Om en stund ska jag och Brandon åka över till hans mammas hus. Vi ska snacka lite om lägenheten och så vill jag leka med Isabella och Joaquin, har ju inte sett dom sedan Labour day!
Förhoppningsvis lyckas vi pricka in deras middagstid med haha, jag är hungrig!


Åh vad det ska bli mysigt att träffa dessa sötungar ikväll!

Godnatt!


Min rygg gör lite ont. Ska göra iordning en kvällsmacka och sedan fortsätta kolla på filmen The Soloist som jag började titta på igår, men jag somnade, typiskt mig.
Börjar klockan 7 imorgon bitti så det blir en tidig läggdags för mig minsann.
Lär ju drömma om lägenheten ikväll....

Kaos på jobbet

Jag sitter i receptionen och ska precis checka in 2 personer , känner mig totalt cool, "Det här går skitbra".
Och då dör datorn. Hela jävla systemet slocknar ner. Alla lampor släcks.Brandlarmet tjuter .Skit.
Brandbilen kommer stormandes. Två karlar kommer in till vettskrämda mig och säger att det bara är en liten brand i området så därav problemen. Sedan försvinner de. Jahaja, "bara en liten brand", kanske inte en big deal för området, men för motellet är det! Managern satt i telefon och försökte lösa allt. Jag fick springa till allas rum och berätta vad som hänt. När allt löst sig kändes det bättre. Och så checkade jag in en person från Tyskland, totalt cool. Det gick skitbra. Eller ja, hennes kreditkort funkade ej, så jag behövde lite hjälp ifrån managern, men sen gick det skitbra.


Jag är kär...

...i en liten studio-lägenhet.
Jag och Brandon var och tittade på den idag. Ligger precis vid Redondo beach och man har havsutsikt från den rymliga balkongen. Det lilla köksutrymmet är i samma rum som ja rummet, det är ju en studio som sagt. Och sängen fäller man ner från väggen, såååå himla praktiskt! Och på väg till badrummet går man igenom en rymlig "walk-in" garderob med massa praktiska hyllor och byråer som är inbyggda redan. Och i badrummet är det badkar-dush och stort handfat.
På gården är det en liten BBQ-plats och två små pooler. Sånt kan kännas lite "hotell-aktigt" , men detta var gjort mycket mer personligt och sötare.
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
Vi ska lämna in pappers-ansökan på lägenheten imorgon och sedan kan vi bara hoppas på det bästa bästa att vi får den! Ett stort plus är också att det bara är en 5 minuters promenad från mitt jobb.

Kolla in den här: http://www.westsiderentals.com/listingdetail/754080/redondo_beach/resort_style_living_condo_with_ocean_view


The Soloist

Hyrde en film häromkvällen som jag inte hunnit se på än (Tack gode för 5dagars hyrning).
The Soloist heter den. Texten på dvdfodralet lät bra, så hoppas att filmen är det samma!

Har någon av er sett den?
Tänkte se den ikväll iaf, berättar senare om den var bra dålig eller mittimellan!


spaghetti bolognese = dressing?


Jag lagade spaghetti bolognese ikväll åt mig och italienarna. För dom är det konstigt att äta pastan och köttet tillsammans. Alessandro sa att "men det var ju gott med köttdressing tillsammans med spaghettin".
Köttdressing??? Alla mina fördomar om Italien tynar bort för varje dag. Spaghetti bolognese är ju till och med italienskt!!! Och de två dricker inte rödvin eller espresso heller för den den. Kanske är det för att de är från Sicilien? För våra andra italienska vänner i London drack alltid espresso och rödvin.

Häromdagen när de lagade mat serverade dom en stor portion pasta på min tallrik. Jag tittade frågande på dom och sneglade lite försiktigt mot ugnen där köttbullarna värmdes upp. Tittade sedan tillbaka på min pastatallrik och började äta. Först efter att jag ätit upp pastan sa dom att det var dags för köttet.
Jag vill faktiskt ha köttbullarna tillsammans med min pasta, fast det sa jag inte...


Bild från google.com


Stökig tillvaro

Det är stökigt i vårt rum och i mitt huvud. Känns som att hela tillvaron är stökig just nu.
Om mindre än en månad måste vi vara ute ur lägenheten eftersom vi sagt upp den då vår vän Dan som vi delar lägenhet med ska flytta hem till sin pappa för att kunna spara pengar till att resa.
Då Brandon ringde och sa upp den sa ägaren att han skulle börja visa lägenheten för uthyrning och att det förmodligen kommer att bli en del visningar av den då vi fortfarande bor här till 14 oktober.
Herregud. Orka med sånt då. Vi vet ju inte ens vart vi ska bo än och det är ju aldrig kul att behöva hyra något bara för att vi är desperata, "första bästa" är aldrig bäst.
Och till råga på allt måste vi fixa det sista med immigrationen och så har jag jobbet att tänka på, tänk om jag ej får det! Som ni hör, stökigt som sagt!
Och jag och Brandon har börjat prata om att vi nog borde börja packa lite smått redan nu. Kommer kännas tokigt att packa utan att veta vart man ska.

 
Ingen vacker syn, men så är det när allt är upp och ner.

Många tankar cirkulerar omkring i min skalle.

Wanted part 3

Lägenhetsletandet fortsätter.
Hittade denna 1 bedroom+1bathroom idag på Craigslist.
Me like!

"
Unit has 1 bedroom, walk in closet & A/C, fireplace, recently painted, brand new black appliances (fridge, stove, dishwasher, & built in microwave, beautiful hardwood floors, newly installed windows, spacious living room, dining room, high ceilings, beautiful bathroom, great lighting, high speed internet access, cable, laundry facility on premises, 1 parking space is provided, and quiet tenants.

First month rent / $500 for security deposit / 1 year lease / Rent includes gas, internet, & cable.
*Note: tenant is responsible for other utilities

All pets are permitted but only one and with extra security deposit of $200.

Near to South Bay Galleria and conveniently close to San Diego Freeway. El Camino College is about 10 minutes away, very convenient place to live.


Mathews Ave. at Blossom Ln. (google map) (yahoo map)
  • cats are OK - purrr
  • dogs are OK - wooof
  • Location: Redondo Beach
  • it's NOT ok to contact this poster with services or other commercial interests"



Åh vad jag gillar trägolv. Och åh vad mysigt det skulle vara med öppen spis vid juletid!

Den ligger däremot lite längre ifrån än där vi bor nu. Just nu bor vi typ mellan södra och norra redondo beach. Denna lägenhet ligger i norra redondo. Men tror att området inte är allt för farligt!

Har mailat till denna lägenhets-annons , väntar förväntansfullt på svar!

Tjoho!

Har fortfarande träning på jobbet då jag inte kan pris+alla rummen utantill, herregud, detta är värre än värsta provet i skolan! Har träning till lördag, sedan ska managern besluta om jag får jobbet eller ej. Åh, jag sitter och råpluggar allt om motellet, hoppas hoppas att det ska gå bra. Saken är den att det inte är högsäsong så det är inte så mycket att göra, dvs jag får inte tillfälle att verkligen träna. Men men. Jag ska göra så gott jag kan och om jag nu ej skulle få jobbet, har jag åtminstone mitt jobbtillstånds-kort att jag kan känna mig fri att gå och söka jobb vart jag vill.
Så, jag är ändå ganska lugn. Detta är ju inte det enda jobbet i världen liksom. Plus att det är en erfarenhet i sig att få kritik och nedslag, vilket är bra det med. Jag försöker tänka positivt att "Jo men detta ska gå bra, klart att jag fixar detta jobb", men också tänker jag realistiskt. Det är 50 procent chans att jag ej får jobbet efter träningstiden och om så är fallet har jag ändå den möjligheten i huvudet så att det inte kommer som en chock.

Idag jobbade jag 07.00-15.00
Imorgon: 15.00-20.00
Torsdag: 07.00-15.00
Fredag: 15.00-20.00
Lördag: 07.00-15.00

Fast jag kommer förmodligen att få torsdag eller fredag ledigt, annars har jag kommit 7 dagar i sträck vilket är olagligt här.

Önska mig lycka till!

Min dag är slut

Mina dagar kommer att bli sjukt mycket kortare nu när jag börjar jobba mina 15.00-23.00-pass på motellet.
Om en timme ska jag vara på jobbet och när jag kommer hem är dagen slut.
Dags att bli nattmänniska igen då som jag var på gymnasiet.
Och åh vad jag kommer att uppskatta helgerna! Är så himla glad att jag lyckades skaffa ett jobb såpass snabbt, trodde faktiskt att det skulle ta tid, hade väl tur.

 

Hörs senare! Det sägs att mitt skift på jobbet är minst att göra på, dvs:
"Titta på teve-läsa-surfa på nätet-skiftet". Låter lite långtråkigt i längden,
men samtidigt så är det betalt per timme för samma saker jag gör hemma.

Önska mig lycka till, idag avgörs om jag behöver mer träning eller om jag är redo för jobbet!


Wanted part 2

På lördag visas denna lägenhet i Hermosa beach. Jag och Brandon ska verkligen försöka att få den, om vi gillar såklart.
Det är verkligen läget som lockar. Ett halvt litet kvarter ner till havet och stranden, underbart! Jag älskar Hermosa beach.
Hoppas att alla är hemma o sjuka på lördag så att det bara är jag och Brandon som dyker upp och ägaren låter oss hyra stället!

Vad tror ni?


Det vita huset, fint va?


Terrassen man har tillgång till...


Och utsikten från terrassen.


Studio innebär ett rum med kök och badrum. Här ser ni
rummet och köket. Litet men mysigt, visst?

 
Dusch och badrum+toa.

Denna studio lär vara populär och många vill ha, men jag och Brandon ska försöka att få den iaf.
Håll tummarna för oss på lördag!


Wanted


En härlig lägenhet i Redondo beach för skitbra månadshyra. Hermosa beach går också bra...

 
När det inte står något pris, är det förmodligen för dyrt...




Manhattan beach och Najas

Efter jobbet åkte jag och Brandon till Manhattan beach där vi skulle möta italienarna. Medans vi väntade på dom satt jag och Brandon på en bänk och kollade ut över Stilla havet. Vågorna var stora, surfarna verkade glada. Solen har bytts ut mot moln, jag vart nöjd.
Träffade även på Brandons låtsaskusin Sam där, vi alla bestämde oss för att ta en öl på puben Najas i Redondo beach. Mysig kväll!


Klicka på småbilderna för större storlek.
  
Jag och Brandon njuter av havsutsikten.           "The italians".


Brandon och Sam tyckte inte att italienarna skulle behöva cykla från
Manhattan beach till Redondo, så de grejade och fixade som bara den
för att få plats med de båda cyklarna in i Sams bil. Det tog sådan tid att
jag och italienarna bara skrattade åt amerikanernas lathet och att när cyklarna
äntligen lyckats få plats i bilen, hade vi förmodligen redan kunnat vara på
puben om vi bara hade åkt/cyklat dit på en gång.
Det såg så himla roligt ut med Sams cykel-proppade bil.

klicka på småbilderna för större storlek.
  
F och A.                     America, America!      Det var lätt att se Sams bil i trafiken.

  
Biljard och en kall öl på Najas.       Alessandro och Brandon .

                  


Klockan 06.34

En söndagsmorgon. Det var bara jag och ett promenerande pensionärspar som var ute och gick/cyklade. Resten satt i bilarna eller var hemma och sov.
Jag hade också velat vara hemma och sova, fast samtidigt så väntade kaffe, bulle och sitta och prata skit med en kollega och få betalt för det , helt OK ändå.


Vår garagealle'. Grannarna sov nog.


Med havsutsikt på väg till jobbet cyklar jag nerför
denna backe (Beryl st) och svänger vänster på
väg Pacific coast highway (PCH).


Det är däremot jobbigt att cykla upp för denna backe
på väg hem, okejdå, efter halva backen går jag med cykeln,
men det är fortfarande lika jobbigt.


På jobbet

Jag sitter på jobbet och äter lunch. Unnade mig chow mein från thai-restaurangen tvärs över gatan.
I morse checkade jag ut 8 stycken på under 10 minuter, det var roligt att det blev mycket att göra.
Imorgon är "stora testet". Managern ska då se hur jag klarar mig 3-11 och om det går bra behöver jag ingen mera träning, om det går mindre bra blir det en till veckas träning. Så det känns Ok. Jag är ganska lugn. Får se om pulsen går upp imorgon dock!

Nu ska jag återgå till min chow mein.

Puss och kram!

Lite bilder

Lite bilder jag snodde från italienarnas facebook de tagit här i L.A.


BBQ, Labour Day.


Brandon och jag, Griffith park.


Brandon och fåtöljen ramlade baklänges.


Vi på Najas. Vår italienske vän verkade dock mer intresserad av att fota
han med ölmage.


Min Baby.


Ps:

Eftersom det är så himla mycket fri tid på motell-jobbet, kan jag sitta och titta på teve, ta med min laptop, läsa, ja i princip lite vad som helst. Jag ska börja ta med min laptop och plugga spanska. Köpte nämligen ett "lär dig spanska fort-kit" på Costco när jag kom hit förra året, blir perfekt ju! Hon som tränar mig på jobbet nämner alltid att jag borde ta med min laptop eftersom det är väldigt mycket tid bara att sitta o vänta på att telefonen ska ringa eller att några ska checka in typ.
Och bäst av allt, jag kan ju alltid blogga från jobbet, eller ja, om något spännande skulle hända.

Ciao.


Hello!

Ännu en jobbdag gjort. Jobbigt att ta sig ur sängen vid 6 på morgonen, men när jag väl börjar cykla till jobbet är det inga problem alls.
Imorgon är det jobb 7-3 igen. Om de tycker att jag verkar kunna jobbet imorgon eller på måndag tror jag att träningen är slut och jag börjar med riktigt schema, som då kommer att bli månd-fred 3-11.

Annars inte mycket nytt som hänt. Fortsätter att desperat leta efter lägenhet, det är minsann inte lätt!
Jag funderar på att hyra en film ikväll och bara vara. Tar mycket energi att hela tiden vara på jakt efter nytt boende och veta att kontraktet på där vi bor nu går ut om en månad. Jag kan liksom inte slappna av. Önskar bara att vi kunde hitta något bra snart så att vi kan börja förbereda packning och sånt. Vi har så himla mycket saker och möbler m.m så det är ju inget man vill hålla på och fixa och flytta på i sista stund.

Kram från en trött Anna

Sömnlös

Som ni märker har jag inte lyckats somna ännu. Kanske kan blogga mig trött? Eller njae, då blir det nog snarare att jag bloggar er trötta eftersom inget intressant händer just nu.

Såhär roligt har jag det:

 
Kletade på något nagellack som      Såhär blev resultatet av gårdagens färgning. 
jag hittade och tänkte att det kan    Kommer nog däremot att behöva göra det igen imorgon
ju vara bra att ha "fina" naglar när  eftersom jag hela tiden glömmer bort att jag nuförtiden har
man jobbar som receptionist på      långt hår och behöver 2 förpackningar.Bra att det var"köp 2
motell.                                          betala för en"-pris på det.

 
Mamma köpte detta vanilj-doftande  Fick denna "kudd-doft" i julklapp av
ljus när de var här. Jag lovade att    någon, om man sprayar lite på sin
tänka på min mamma varje gång     kudde ska man tydligen kunna somna
jag har det tänt, så nu tänker jag     lättare, det är nån aroma-grej typ.
på dig mamma.                              "Warm milk and honey". Låter mer gott än sömnigt.
                                                     Nu har jag iaf sprayat detta på min kudde och ska 
                                                     försöka sova igen.

Godnatt!


Här bor jag!

Kolla även in denna länk. Ett fotogalleri med bilder från Redondo beach.
Obs: Varning för många bikinibrudar!

http://www.digivideoplus.com/gallery/RBVB_Discover_Pix/index.htm

BTW

Ni kan ju kolla in motellets hemsida där jag träningsjobbar just nu:

Klicka här: http://www.rpinn.com/

BTW

Ni kan ju kolla in motellets hemsida där jag träningsjobbar just nu:

Klicka här: http://www.rpinn.com/

Trött

Jag börjar bli trött, vilket ju iofs är bra då jag måste lägga mig tidigt för att orka upp och jobba imorgon bitti.
Har precis ätit fisk. Jag tror det var flundra. Italienarna tackade för den goda laxen. Alessandro sa "I love salmon". Jag sa, ja lax är gott det med, vad tyckte du om flundran då? Haha!

Jag la flundrafile i en ungsform. Till det skivad zuccini, grön paprika, vitlök och körsbärstomater som en bädd över. Sedan olivolja och lite kryddor och hallonvalnöts-dressing. Den dressingen gjorde den vita flundran rosa, därmed förvirring för italienarna.

Betalade medlemsumman till en lägenhetssajt på internet idag med. Har massor av olika lägenheter jag har fått tillträde till nu som jag kan ringa på. Plus att man också via den sajten får rabatt på lite olika saker och flytthjälp och sådant. Åh vad jag tycker det ska bli skönt att flytta. Hoppas bara att vi hittar den absolut perfekta lägenheten, helst i Redondo beach. Vill inte bo för långt ifrån jobbet då jag senare kommer att ha kvällsskiften på motellet. OM de nu skulle ge mig jobbet efter träningsveckorna.

Ni kan få en bild på mitt hår efter färgningen imorgon istället, just nu vill jag bara gömma mig under täcket.
Sitter vid vårt köksbord just nu. Italienarna sitter i samma rum, fast i tvsoffan, de ser på nåt italienskt program på internet. Jag har absolut inget emot det eller så, bara att just nu är jag trött, vill bara ha det tyst och lugnt omkring mig.Och italienare är ju så högljuda haha! .Jag försöker få italienarna att hyra en bil eller nåt, för man kommer som sagt inte långt här utan bil, vilket resulterar i att de ofta är i lägenheten, vilket ju kanske inte är så hemskt roligt för dom när de är i L.A.

Förlåt. Inget sammanhängande inlägg detta inte. Jag skyller på tröttheten.
Godnatt om en stund.


Soundtrack

Jag älskar soundtrack till filmer och har alltid gjort. Musiken är en stor del av filmer och det är kul att upptäcka musik så.
Idag har jag suttit och lyssnat på soundtracket till filmen Juno, ätit bullar på konservburk (USA kommer aldrig att sluta förvåna mig) och druckit fetfri mjölk som italienarna alltid köper hem. Jämnar det ut onyttigheten med bullarma? Låt oss låtsas iaf. Jag har en jätteskön och lat ledig dag. Första gången på länge jag har kunnat njuta av ledighet och jag älskar det!

 
Introt till filmen Juno och denna låt, underbart. Sådan musik och början på
filmer är alltid ett bra tecken. Jag kallar det bekvämt, för det är en sådan
känsla jag får, att det kommer bli en bekväm och mysigt stund att titta på denna film, typ.

Ge mig tips på bra soundtracks!


Jag är jag igen

Nu är det gula borta och jag är brunett igen. Känns bra att vara tillbaka till det normala.
Jag råkade ta bort bilden jag skulle lägga upp här så att ni kunde se och sen dog batteriet på kameran.
Det får bli imorgon istället.

Gött!


Har precis ätit pasta med färsk basilika, körsbärstomat och olivolja som italienarna lagade. Och så värmde vi lite teriyaki+ananas-köttbullarna i ugnen. Nu är jag görmätt!

Ska nog vänja mig vid att de lagar mat åt mig varje dag, bekvämast så :)

Jäkla sol

Nackdel med solen här:

- Det bleker mitt hår gult. Eller typ dissigt färglöst och tråkigt. 

Jag vill ju bara ha såntdär vanligt brunt hår, som jag alltid haft typ.

Ska färga över den gula nyansen nu ikväll och från och med imorgon börja använda keps, sjal eller hatt varje gång jag går ut i solen. Får se hur bra jag kommer ihåg att gömma håret, jag lär ju glömma det.


Boooooooring!!!


Jag fann lycka i brevlådan

Jobbade från 07.00-15.00 idag. Gick helt okej. Önskar bara att det var lite mer att göra så att jag kan träna och lära mig så fort som möjligt. Cyklade hem vid 3. Gick som vanligt till brevlådan och hittade ett vitt kuvert med mitt namn. Öppnade brevet och fann lycka. Jag har fått mitt jobbtillstånd här i USA!!!!! Kände en såndär enorm lättnad. Nu är det bara mitt green card jag hoppas få snarast möjligt. Well, nu är jag laglig att jobba i USA, men ännu inte laglig att vara här, haha lite komiskt eller hur?
Italienarna ska laga middag ikväll för att fira detta (de ska göra världens godaste spaghetti som Alessandro alltid lagade på första hostelet vi bodde på i London, minns du Emma?) plus nåt kött eller så. Mums, lyxigt att ha italienska matlagare lättillgängliga!


Om jag vetat att det fula passfotot skulle hamna på
det jobbtillståndskortet hade jag ju ansträngt mig lite mer...
Men jag är ändå hur glad som helst!




Spaghetti, Mama Mia!


Jag hann lägga mat i en lunchlåda och tur var väl det. Efter att jag sagt till italienarna att maten var klar vart den som inte talar engelska så mycket framme vid kastrullen och började servera mig och Alessandro och han själv. Och gu va han lastade på spaghetti på tallriken. När det inte var någon pasta kvar i kastrullen fick jag klämma in och nämna det att vi nog borde spara lite åt Brandon med. Alessandro fick översätta och så börjades det omorganiseras på tallrikarna.
Gott var det iaf.

Nu har jag precis ätit en snickers och känner att jag kanske borde börja med mitt nyttiga liv imorgon, låter som en jättebra ide tycker jag, yay! Samtidigt är det tråkigt med nyttiga liv, godis är gott! På fredag är jag ledig, funderar på en långpromenad utmed havet. Och så länge man motionerar lite, kan man faktiskt unna sig lite hit och dit :)


Halvdag

Kom hem ifrån jobbet för en liten stund sedan. Behövde bara vara där mellan 3-7 idag, eftersom det inte var så mycket att göra. Idag var det managern som jag tränade med. Han hade skrivit ut papper med beskrivningar om vad jag kan göra i olika situationer på motellet, snällt! Jag kommer att ha träning i sammanlagt 2 veckor innan de bestämmer om jag får jobbet eller ej. 4 dagar i veckan blir det morgonskiften och en dag 3-11. Efter träningen och om jag tillslut får jobbet är det kvällsskiften jag kommer att ha, dvs 3-11. Managern såg att jag hade cykel, så han vart lite orolig då jag kommer att ha kvällsskiften och får cykla hem klockan elva på kvällen, fastän det är ett rätt så tryggt område. Jag satte press på Brandon om att han kommer att få hämta mig om kvällarna på beodran av managern. Yees! Det kommer mestadels att vara måndag-fredag, vilket är bra. Sedan när jag är bättre och säkrare blir det istället tisdag-lördag.
Däremot har jag lite press på mig att fixa jobbtillåtelse+green card fort som attan, eftersom de föredrar att jag har det snarast möjligt så att de kan betala mig lagligt och att jag kan betala skatt.
När jag cyklade på Pacific coast highway, pch,  påväg hem hade jag havet och solnedgång på min vänstra sida. Ljuvligt.

Nåväl. Allt känns bra. Jag lagar spaghetti och köttfärssås nu, pastan är klar! Jag måste skynda mig att lägga i mat i en matlåda innan jag säger till italienarna att maten är färdig, så att jag garanterat har lunch ill jobbet imorgon!




Downtown and back

Det var inte mycket av ett möte direkt. Det var lite papper som saknades så vi har 30 dagar på oss att sända in det till kvinna som hade "mötet" med oss. Sedan så får vi se hur allt blir. Typiskt att det inte blev fixat idag!
Efter mötet gick vi till ett Starbucks i Downtown och köpte kaffe. Jag tycker att Downtown påminer om ett kostym-prytt kvartet i London, bara att det är större.

Nu sitter jag och lägenhetsdrömmer. Dessvärre är Brandon inte lika på...han verkar upptagen med jobbet eller något.

Klockan tre ska jag till motellet och fortsätta min träning.

 


Förresten!

Jag glömde att beskriva vilken underbart fin morgon jag hade imorse. Steg upp lite efter 06.00 , slängde på mig en klänning och så gick jag ut och låste upp min cykel. När jag kom cyklandes ut ifrån garageuppfarterna från lägenheterna är det soluppgång det första jag ser. Solen som en stor orange uppfylld ballong, orange+gul+lila+blå himmel. Jag börjar cykla mot "Beryl-backen" som ska ta mig ner till Pacific coast highway (PCH säger alla här). När jag börjar cykla ner för backen möts jag av Stilla havets lugna och blåa vatten. Alla som jag mötte på vägen hälsade glatt och log, mestadels hundägare, men också en hel del surfare som var påväg ner mot vågorna. Och allt var bara så lugnt, stilla och fint. Och jag har sagt det förut, men tåls att sägas igen, ingen het och stekande L.A-sol i världen slår L.A-morgonar då det är världens underbaraste friskaste luft och sköna havsvindar i Redondo beach. Jag ser redan fram emot torsdagsmorgonen då jag ska upp samma tid igen!


En soluppgångsmorgon i Redondo beach.

Filmtips tack!

Jag har sett alla filmer om och om igen som vi har här i vårt rum. Dags att fylla på med lite nytt. Ge mig filmtips, Thank You very much!

Bloglovin

Follow my blog with bloglovin

Hallå!

Jovisst kom jag upp i morse, tidigt tidigt. Min hjärna är en väckarklocka. Om jag säger till mig själv kvällen innan "jag måååste vakna annars missar jag jobbet, klockan 6 vakna klockan 6!!" så vaknar jag alltid en kvart innan alarmklockan ringer. Väldigt praktiskt. Fast inatt vaknade jag typ en gång i timmen, tror att jag var orolig att försova mig ändå. Nervös inför jobbet vart jag däremot inte. Det är konstigt. Jag som alltid är nervös inför nya saker. Kanske är det livstilen här? Jag har alltid varit väldigt blyg och så, men det är jag inte här. Här är jag den pratglada och skämtsamma bruden typ. Eller så har jag helt enkelt mognat och inte bryr mig om vad folk ska tycka om mig.
Hur som helst, tillbaka till jobbdagen. Gick jättebra. Tjejen som tränade mig kom jag väldigt bra överrens med. Hon ska ha barn i november, men hon är pytteliten, jag känner mig som en jätte bredvid henne och då är det ändå hon som är gravid!!
Tiden gick fort då vi hade mycket att prata om. Och efter några dagars träning kommer jag helt klart att klara av jobbet. Hoppas jag haha! Känns bra iaf. Imorgon har jag jobbträning mellan 3 på eftermiddagen till cirka 8-9tiden, med en av ägarna. Och på torsdag klockan 7 på morgonen igen med tjejen. Verkar som att de behöver någon speciellt till kvällsskiftet, dvs 3 på eftermiddagen till 11 på kvällen. Däremot ska jnog säga om de frågar att jag gillar morgonskiftet. Men vad som går bra! Jobbdagarna skulle nog vara tisdag-lördag, så ledig söndag och måndag typ. Men får nog höra mer om detta när jag har jobbträning med ägaren.
Efter jobbet, cyklade jag ner till båthamnen och puben Najas där Brandon och italienarna satt och åt lite lunch, jag knyckte lite mat av dom och sedan cyklade jag hem.


Nu är jag mer nervös inför immigrationsmötet vi har imorgonbitti. Tänk, efter mer än ett halvsårs väntan, är vi nu där. Vi ska på det där otäcka mötet som kommer att avgöra vår framtid typ. TÄNK om de skickar hem mig till Sverige liksom? Då blir nog vi alla chockade, för det finns inte i våra tankar. Ge mig mitt green card bara!
Hoppas att de inte ställer massa konstiga frågor bara, jag menar, nu blir det svar på tal, upp till bevis, hur bra känner jag och Brandon varandra? Haha skoja. Det ska nog gå bra. Såvida dom inte frågar oss konstigaste frågorna tänkas kan!


Nu ska jag leta efter lägenhter på Craigslist, förbereda viktiga papper inför mötet och dricka kaffe.


 

 


Läggdags!


Nu ska jag göra mig iordning för natten, sätta på en film att se i sängen och förhoppningsvis somna snarast möjligt. Och klockan är inte ens tio! Men måste ju vakna av mobil-alarmet klockan 6 imorgon bitti, sedan cykla till motellet, vara där helst lite innan 7 för att de ska tycka att jag är punktlig och sedan bli tränad att börja jobba där (förhoppningsvis).

Godnatt allihopa!

Labour day BBQ idag

Bilder:


BBQ hos Brandons styvpappas mamma och pappa+släkt.


Brandons låtsaskusin Sam försökte få italienarna att gilla "tomat-öl",
det gick inte vägen.


Brandons mamma Patty med tvillingarna.

Man äter alltid så himla mycket på amerikanarnas BBQ's,
sedan är alla så himla trötta efteråt, åker hem och sover.
Japp.
Happy Labour day!


Hollywood igår

Bilder:


Hamburgare på Tommy's, ingen höjdare direkt...

Alessandro och
Francesco fick se     Downtown (Utsikt från Griffith park).
Hollywood-skylten, de var glada.


Man kunde även se röken ifrån branden.


Alessandro och Brandon, Observatoriumet, Griffith park.


Griffith park, utsikt från ett tak.


Sedan vart det mat och tårta hos Brandons mormor och morfar med släkt.



Ändrade planer


Kollade upp om det där nanny-jobbet lite noggrannare och njae, hon är förmodligen scam, ni vet, sånadär luriga människor som erbjuder för bra saker för att vara sant typ.
Men jag löste detta problem snabbt och smärtfritt. Blev erbjuden jobb på Redondo pier Inn, motellet min mamma och pappa bodde på när de var här. Eller ja, först är det 2 veckors träning, med början klockan 7 imorgon bitti.
De 2 veckorna ger skitbetalt, dvs 4 dollar i timmen. Sedan efter den träningstiden, om de skulle gilla och ge mig jobbet, blir det 8 dollar i timmen betalt. Fortfarande ganska dåligt betalt då "lagen" säger att man minst ska få 8.50 minst i timmen. Men men, jag är bara så glad att ha chans på ett jobb.
Sedan efter några månader kan jag ju avancera och leta mer välbetalda jobb.

Ikväll blir det bbq med Brandons familj, det är ju Labour day, dvs de flesta är lediga och ska grilla.

Puss och Kram så länge!

 

 


Lost in translation


Igår försökte sig Alessandros vän på att prata med mig, han försöker lära sig engelska.
Han sa att de kände av jetlag och bara att sovit i 5 år förra natten. Jag blev lite full i skratt inombords men förstod ju såklart att han menade timmar. Det är iaf modigt att försöka, man måste ju börja nånstans!

God morgon!

Vaknat till ännu en solig dag här i Redondo beach, L.A
I vardagsrummet sitter italienarna på skype och lyssnar på gammal 90tals-musik.
Idag ska hela Brandons familj till hans mormor och morfars hus i Silverlake. Så innan tänkte vi passa på att ta med italienarna till Hollywood, eftersom det ligger intill Silverlake. Måste dock erkänna att jag är trött på Hollywood nu, haha, trodde jag aldrig när jag först kom hit. Nu trivs jag bäst på stranden, piren och vid havet här i Soutbay.

Förresten så har jag världens dåligaste samvete. En av italienarna sover på soffan, det är nice, men den andra sover på golvet eftersom vi inte har någon fungerande madrass. Snart tänker jag ringa runt hela Redondo beach och se om någon har en vi kan låna, annars får vi väl banne mig köpa en fungerande denna gång, för den jag köpte när syrran var här läckte på luft. Great!
Ibland förstår jag mig inte på karlar. Han säger att det går jättebra och hej och hå, seriöst, ser hur obekvämt ut som helst, jag får till och med ont i ryggen av att bara se den lilla sovplatsen på golvet.

Förresten så har vi fått en större teve nu. Brandons mammas gamla teve, 28 tum!!! Yay, förut hade vi typ 17tum.



Pasta och en flaska rött

Jag har lagat en "italiensk pasta" till middag, får se om italienarna godkänner det!
Till det blir det en flaska kaliforniskt rött vin.

Guu va bra att Sverige vann idag i fotbollen. Satt på helspänd hela tiden då det var så nära mål massa gånger. Och så vart man ju så glad sådär i sista sekunden att de sköt in bollen i mål och vann!
Görbra!

Alla verkar trött idag. Jag är sugen på att hyra film. Får se vad de andra tycker om min ide.



Heja Sverige!

Jag nämnde för vår vän Alessandro att åh vad jag ville se fotbollsmatchen, självklart visade han mig direkt en fotbolls-webbtv på internet och fixade till och med till det med svenska. Fast han sa också att italienarna är arga
på Zlatan, då sa jag förlåt, sedan började jag heja på Sverige.

Nu är det halvlek.

--->http://www.rojadirecta.org/<---

 


Mätt och trött

Precis hemkommen från happy hour på KinCaids. Vi tog italienarna dit eftersom de var hungriga och ville inte äta på puben Najas som vi först tänkt att gå till. Så det blev lite förrätter och öl (för dom och Brandon inte mig, hård kontroll på leg en fredagskväll!!).
Sedan promenerade vi alla hem igen.
Nu är jag lagom mätt och börjar bli lite trött. Blir nog en tidig läggdagstid för mig denna fredagskväll (jag behöver dock inte känna mig alltför tråkig då italienarna också börjar bli trötta då de har jetlag).

Godnatt för mig nu iaf. Hörs imorgon, då är det Labour day här i USA.

--->http://en.wikipedia.org/wiki/Labor_Day<---





Inga pengar, Juno istället

Väntade för nada idag. Men kvinnan sa till mig att pengarna kommer imorgon eller på måndag. Jahapp jahapp. Jag blev trött och slöade framför en film istället.
Juno hette filmen. Åh vad jag gillade den. Väldigt söt och bäst av allt, jag trodde på vad de sa, dialogerna.
Bra filmer med naturliga manus gillar jag.
Se den, både söt och seriös.

Om nån timme när Brandon kommit hem från jobbet, ska vi nog ta med the italians ner på puben Najas som ligger på Redondo beach pier.
Alessandro berättade precis massa roliga händelser som hänt dom idag. Självklart hade de gått fel väg påväg till stranden, trots min superbra förklaring, fått skjuts av nån snubbe ner dit som de frågat om vägen.
Italienare alltså, inget lokalsinne alls! (Förlåt, jag gick också vilse när jag kom hit först, vilse i typ en månad eller så...)

 


Give me the money!

Usch vad trist det är att sitta och vänta på leveransen från Fedex. Känner mig nästan som en fånge i lägenheten. Om jag skulle gå ut någonstans dyker de säkert upp och då måste de lämna en lapp och säga att jag får komma och hämta upp leveransen på posten eller att "boka in" en annan dag och tid för de att komma. Och det verkar ju lite brådskande för kvinnan (jag förhoppningsvis vill jobba för)att jag mottager pengarna. Så nu sitter jag här och väntar. Italienarna har dratt till stranden, Brandon till jobbet. Jag vill också gå till stranden och hoppa i vågorna! Men jag blir väl fast här ett litet tag till. Ikväll hoppas jag att italienarna ska laga mat. De pratade om (eller ja, vår vän Alessandro gjorde, hans vän verkar inte kunna engelska så bra)om en lax som bryns med smör eller något, min mage kurrade bara av att höra det. Mmm, eller oh nej shit. Jag la kyckling på tining i morse. Jäklars, det blir nog ingen lax ikväll. Men kyckling är också gott. Oh nu blev jag hungrig av att skriva om mat. Ska nog göra mig själv lite "mac'n cheese", mer amerikanskt än så kan väl inte min lunch bli. So long...

Kort eller långt?

Brandon pratar då och då om att klippa av hans långa hår. Igår kom vi in på ämnet igen. Han verkar både vilja och inte vilja göra det. Jag har också blandade känslor om detta. Jag har bara känt honom med det långa håret, så för mig är det en del av honom liksom. Däremot när jag kollar på hans körkortbild där hans hår är snaggat, framhävs han ögon och leende mera. Jag tycker att han ska klippa av det av egoistiska själ, jag älskar föränringar. Däremot vet jag också att mina impulsiva "attacker" kan gå åt skogen. Om han klipper av det kommer jag säkert sakna hans långa "indian-hår". Hur ska jag då kunna kalla Brandon för Pocahontas när jag vill retas?

Faith no more


Brandon hittade sin gamla Faith no more-skiva för någon vecka sedan, så den har spelats varm här i lägenheten.
Jag hade aldrig hört dom förut, nu älskar jag dom. Sångaren har grym röst.


Mama mia!


Jag vaknade upp till en som det kändes inspelning av italiensk såpopera eller något. Däremot var det bara de 2 som pratade på skype med sina vänner och familj. De har suttit och pratat så hela morgonen. Jag undrar om de redan är hemsjuka.
Jag lagade dom amerikanska pannkakor med sirap som de var väldigt förväntansfulla över då de sett att de äter det på amerikanska filmer. Det är så roligt att de är precis som jag när jag kom hit.

De kom hit till lägenheten sent igår, eftersom Brandon inte kunde hitta dom på flygplatsen. Tror det tog dom cirka 2 timmar att hitta varandra, minst. Jag tänkte, herregud, 2 sicilienare lost på LAX flygplats. Yeez. Men det gick ju bra, till slut. Vår vän hade med sig en flaska rött från sicilien, niice. Däremot spräckte han hål på en av mina "italienska fördomar". Han sa att han aldrig riktigt druckit vin. Jag vart totalchockad. Ger inte italienarna vin till sina 5 år gamla bambinos? Han bara skrattade. Gu vad man tror mycket om andras länder kulturer och så och gu vad man har fel, oftast. Mina amerikanska fördomar jag haft har dock stämt bra hittills.

Varmt idag igen, jag svettas ihjäl. Måste vänta in penga-leveransen ( se förra inlägget varför) sedan vill jag nog ta cykeln ner till playan och bada i vågorna. Åhh...låter så så skönt.

Ciao.

 

 


News news!

Har försökt komma in på blogg.se hela dagen, har inte funkat tills nu. Typiskt att det är så just då man har saker att berätta!

Det går framåt med nannyjobbet. Hon anländer med barnen runt 15 sept och vi ska träffas 19 sept, en lördag.
På måndag är hennes lägenhet klar, så hon vill att jag ska kolla in den och imorgon kommer en check på 500 dollar till mig som är "jag vill säkra dig att du kan vara nanny till mina barn då jag anländer"-check, typ.
Plus 1400 dollar som hon vill att jag ska använda för saker till hennes lägenhet, hon ska ge mig en lista med saker snart. Åh sånt tycker jag är jätteroligt. Jag har alltid älskat att gå ärenden åt andra!
Sååå...om allt går bra när vi träffas, har jag jobb!

Fick förresten ett annat mail från en kvinna med tre barn som bor i Redondo beach. Hon söker nanny som kan jobba 25-30 timmar i veckan, hennes barn är 5, 7 och 10 år gamla. Men jag får väl hålla mig till denne jag redan lovat först. Vi pratade lite på msn idag, hon verkar mycket stressad inför flytten och allt, det förstår man ju.
En sak däremot...hon kallar mig "dear" och avslutar alltid mailet med "god bless..." . Hoppas att jag fortfarande kan få jobbet, ääven om jag inte är så religiös av mig.

Oh vet ni vad? Snart kommer Brandon hem med 2 italienare, han hämtar dom på flygplatsen just nu.
Fatta vilken tur att jag och Brandon upptäckte imorse att det var idag de anlände och inte imorgon som vi trodde. Haha! Vi är såååå gästvänliga annars, bara lite virriga och glömska ibland.

Storstädat lägenheten idag, allt skiner och är fint. Efter allt så var jag lika blöt som om jag hade kommit ut ifrån duschen, bara att det var svett och inte nydoftande duschkräm typ.

Ciao!

Pust!

Vårt badrum och kök har aldrig varit så skinande som nu. Åh vad jag har putsat! Nu rinner det svett ner på pannan, tänk att inte ens ett antal fläktar är tillräckligt!

Nu ska jag värma matrester och göra vitlöksbröd (sådana små tillbehör gör att matresterna känns mycket trevligare )!

Ps: Nanny-jobbet verkar glida mig ur händerna, då hon frågade i ett mail om jag hade körkort (eftersom hon sa att hon läst min profil på nanny-hemsidan antog jag att hon också såg att jag inte har körkort för tillfället) och jag fick såklart svara nej det har jag inte och sens dess har jag inte fått några fler mail från henne. Hon kan väl åtminstone maila tillbaka och säga " Det var synd, jag behöver en nanny med körkort, tack ändå!", eller hur?
Eller så har hon helt enkelt vart superupptagen idag och inte hunnit svara på mitt mail. Jag hoppas såklart på alternativ 2.

Nåväl, imorgon blir det jag och cykeln som åker ut och lämnar flera cv:n på arbetsplatser.



En skön stund

Nu sitter jag och äter 2 pizzabitar som blev kvar efter familjebesöket, läser en svensk ELLE och tillåter mig sjäv att koppla ifrån alla tankar och bekymmer angående jobb, möten och lägenhetsletande. Det är så skönt. Jag har det bra.

 

 


Hum...

Jobbintervjun gick bra, de verkade gilla mig. MEN, jag vet inte om jag gillade stället.
Alla dessa konstiga regler de hade, väldigt väldigt strängt med klädval, man får bara säga hej till ägaren och de som jobbar i restaurangen (restaurangen och affären hör ihop) om de säger hej först, även om kvinnan nämnde flera gånger att " vi är som en stor familj", betalning på timme ligger under "den lagliga summan" , aldrig ledigt vid någon av alla de "holidays", väldigt mycket om vilka jag får prata med och inte prata med osv osv.
Plus att det är ett deltids jobb, med max 15 timmar per vecka. Jag tror att jag nog söker vidare efter jobb med mer timmar faktiskt. Iofs har jag ju inte fått detta jobb än heller.

Nanny-jobbet verkar gå framåt plus att det jobbet skulle ge 1500 dollar mer i månaden för nästan lika mycket jobb. Ska ha intervju med kvinnan på msn nåndag denna vecka.
Hoppas hoppas!

Nu ska jag fortsätta städningen av lägenheten, det är verkligen katastrof här inne. Och varmt förståss. Fast det är varmare där ute.

Hörs om en stund, kanske jag kommer på något jätteintressant att berätta?


Morgonstress

Sitter och dricker morgonkaffet. Måste nästan hälla i mig kaffet jättesnabbt för att hinna cykla ner till Redondo beach pier för jobbinterjun. Fast samtidigt unnar jag mig lite extratid att skriva detta jätteintressanta inlägg åt er.

Utomhus är det varmt. Inomhus är det också varmt. Finns liksom inget ställe att gömma sig undan hettan från.
Går man utanför dörren och stannar i solen i 5 min är man dränkt i svett efteråt. Jag fattar inte vart denna värme kom ifrån, de sa ju att det skulle bli kyligare i måndags. Någon sa däremot att det ofta kommer en värmebölja i september. Oh holy cra...

Jaja, biken väntar!


Jobb?


Pratade med Brandons mamma Patty och Joel ikväll gällande nanny-jobbet jag skrev om tidigare.
De sa att det var väldigt vanligt med välbetalda jobb som detta då det är företaget som hon jobbar på som står för kostnaderna eftersom de vill att hon ska följa med företaget till Kalifornien.
Så mailade kvinnan och hon har beslutat sig för att ge mig denna möjlighet. Men det är just detta som jag tycker är så knepigt, hur kan man bestämma sig för en nanny att ta hand om ens barn då vi inte ens har träffats?
Fast, samtidigt så befinner hon sig i Kanada och jag här i Kalifornien. Vi ska "chatta" på msn i veckan och sedan så ska hon ringa. Så det kanske inte är så konstigt ändå? Hon kommer förmodligen att behöva jobba direkt när hon anländer hit så hon vill vara säker på att ha någon som finns där att ta hand om hennes barn.
Och hon vill verkligen försäkra sig om att jag kommer att vara här, då hennes företag kommer att skicka mig en check på 500 dollar som försäkring att jag accepterat jobberbjudandet.

Well well, Patty och Joel brukar veta vad de pratar om, så om de säger att detta är väldigt vanligt, kan jag väl bara hoppas på att de har rätt.

Så, detta vet jag hittills.
Kvinnan är skild och tar själv hand om sina 2 barn, flickan är 2 år och pojken 1 år.
Hon flyttar från sitt företag i Kanada för att gå en kurs på ett av kontoren i USA företaget har, stannar i Kalifornien i 2 år innan hon flyttar tillbaks igen.
Hon vill att jag ska ta hand om hennes barn 8 på morgon till 1 på dagen måndag till fredag, dvs 5 timmars arbetsdag, 20 dollar i timmen kommer jag att få betalt, dvs 500 dollar i veckan.
Osv..

Nu ska jag kika på tv, sen sova. Har ju faktiskt en jobbintervju imorgon med, lika bra att ha lite olika alternativ.

Godnatt!


Mama D's

Kom hem för en stund sedan från Hermosa beach där vi har ätit på den italienska restaurangen Mama D's med Brandons familj.
Görgott som vanligt.
Såg självklart till att de kom in med en glass med ljus och sjöng för Brandon (han hatar sånt, dvs väldigt underhållande för mig).
Sedan tog vi alla en mini-promenad på Hermosa beach.

 
Brandon med sin "Alfredo-pasta", hans låtsaskusin Sam i bakgrunden. Kidsen leker.

 
Brandons syster Natalie med man   När det var dags att blåsa ut ljusen var Isabella först på plats.
Luis och lycklig Isabella.

 

 


Brandons jobb


 

Idag visade Brandon stolt upp sitt L-formade skrivbord i bilshoppens nya kontor
(som dock inte är klart på långa vägar). Han visade mig även bilverkstaden och alla häftiga och dyra verktyg de har köpt in. Det är så sött när han är stolt över något.

Hot in Long beach

Jag sitter pa kontoret i bilshoppen dar Brandon jobbar. Long beach heter omradet. Hit aker vi inte sa mycket langre da Brandons syrra inte bor dar langre.
Jag hade nastan glomt bort att det ar mycket varmare har an i Redondo beach. Det far mig alltid att tanka pa att det ar i Redondo beach jag vill bo om nagonstans i Los angeles.
Kollade precis min mail. Ett nytt! Jag la upp en profil pa en nanny-hemsida sa att familjer kunde hora av sig om de behovde en. Sa nu har jag fatt ett mail om detta. Daremot klacker Brandon ur sig att mailet later for bra for att vara sant. Och det gor det val. Men ibland ar val saker helt enkelt valdigt bra?
Det ar en kvinna som jobbat i Kanada med ett foretag som nu ska flyttas till Kalifornien. Anlander 15 sept och behover snabbt hitta en nanny till sina 2 barn. Det ar ett mandag till fredag jobb, 08.00-13.00 , dvs 5 timmar per dag. For det ar hon villig att betala 500 dollar i veckan.
Jag far sjalv bestamma om jag vill bo "live out" eller "live in". Live out vill jag ju da forstass.
Jag svarade pa hennes mail och vantar nu pa annu ett svar.
Vad tror ni? Later det for bra for att vara sant, eller kanske ar det sa att hon helt enkelt ar i desperat behov av en nanny och har rad att betala sapass mycket for sa lite tid?
Jag blir alltid sa nojjig med sadant!
Och imorgon har jag ju jobbintervjun pa Hats and things-affaren som saljer fula hawaii-skjortor och hattar.
Jag onskar att jag hade alla mina immigrations-papper redo som sager att jag har tillatelse att jobba. Men jag far bara vara arlig om de fragar och hoppas att de har forstaelse.
Ikvall ska vi ut och ata med Brandons familj pa en italiensk restaurant som heter Mama D. Eftersom Brandon fyller ar far han sin middag gratis, da de har ett sadant erbjudande pa den restaurangen. Smart!
Nu ar jag daremot hungrig redan, sa far val forsoka hitta mig en matbit.
Bye bye

Måndagskväll


Det var så skönt att laga mat ikväll efter att ha ätit ute i typ 2 veckor.
Man blir så lat, slö och trött av att inte göra någonting annat än att lata och unna sig.
Jag lagade köttfärssås och spaghetti, det var gott.
Imorgon blir det ju att gå ut och äta igen, eftersom Brandon fyller 25 år. Hans familj går alltid ut och äter då det är någons födelsedag.

Annars så har jag tvättat halva dagen och håller fortfarande på. Sånt som jag inte hunnit med så mycket heller då familjen har vart här.
Hängt på craiglist har jag också gjort. Det är en sida på internet som har allt ifrån jobb, lägenhetsannonser och gratis-saker.

Nu undrar jag vart min make håller hus. Iofs började han jobba sent, så han slutar väl sent då med.
Men om han hinner hem innan klockan elva ska vi iaf hyra film (vi gjorde aldrig det igår) eftersom videoaffären stänger då.
Annars har jag bara bett honom att köpa med sig chocolate chip cookies hem, känner för det, med ett glas kall mjölk...Mmm :)

Nehepp, nej nu ska jag flytta över tvätten till torktumlaren.


Mamma och pappa fyllde minsann upp vårt kyl och frys innan de åkte hem. Gött!




Solnedgång i Malibu

Hemresan från Santa Barbara i bilder:


Vi åkte på den berömda Highway 1 hem.


Stannade och tittade på solnedgången i Malibu.


Åh vad jag redan saknar min familj så himla mycket, kom tillbaka!


Världens finaste och bästa mamma och pappa!


Här kommer bilder från Santa Barbara

 
På första vinprovningen.


Världens bästa mamma på vinprovning.

 
Prova vin, prova vin och prova lite mer vin. Gott gott...

  
Sedan åt vi lite mexikansk mat (Joaquin somnade) innan nästa vingård.

               
Så vackert var det.

                                         
Hela gänget på vinprovning (Min familj+en del av Brandons familj).

 
Sedan åkte vi alla upp till den danska lilla byn Solvang, 
jag och pappa festade till det med wienerbröd.

 
Lite bilder ifrån vårt hotell i Santa Barbara. Min familj,
jag och Brandon delade på en svit med 2 sovrum, 2 badrum, kök och balkong. 
Kändes nästan lite trist att vi spenderade så lite tid där, ville liksom helst gå runt
i sviten hela dagen istället.

 
Brandon sa att Santa Barbara påminer lite om Hawaii med bergen och så,
bara att Hawaii är grönare. Åh dit vill jag!


Strandkonst.

 
Pappa och mamma och besök på ett akvarium i slutet av piren.

 
Jag och mamma är lika barnsliga.

 
Sedan lunch och shopping innan vi lämnade Santa Barbara.


Fast innan vi lämnade Santa Barbara på riktigt, besökte vi en mission, dvs en över 200 år
gammal kyrka, vilket är väldigt gammal historia för USA.


Framsidan av kyrkan.

 
Minnesplats och ljus.

 
Det är både fint och läskigt med kyrkor.

 
Gamla bilder.


Mamma......................................Pappa..........................................Make...= Mogna familjen?

Jag tror att vi alla vart mycket nöjda med vår lilla tripp till Santa Barbara och så kände mig sig lite sådär kulturell med vinprovningen!

 



 


Lite sorg, lite glädje

Min familj åkte hem igår. Jag grät och Brandon fick trösta mig. Sedan så vaknade jag imorse med nya krafter och har vart och sökt jobb på 2 ställen idag plus skickat mitt cv online till några ställen. Sedan så har jag en jobbintervju på onsdag på ett ställe jag sökte jobb på häromdagen, "Hats and things", som ligger på Redondo beach pier. Världens tråkigaste lilla affär med hawaiiskjortor och fula hattar, men söker de någon som kan jobba deltid, då tittar jag såklart in.

Men nu till dagens bästa: Jag har gått och kärat ner mig i en lägenhet. Ligger här i Redondo beach, trägolv (stort plus, så så så äckligt med heltäckningsmattorna här i USA), sovrum, vardagsrum, kök stora garderober,badrum, internet och kabeltv inkluderat i hyran (vatten och el kostar inte så värst mycket ändå för mig och Brandon).
800 dollar per månad, dvs 400 dollar var för mig och Brandon, vilket vi kommer att ha råd med då jag får ett jobb, vilket jag kommer att få snart, eftersom jag är envis och ofta ser till att jag får som jag vill.
Anledningen till att jag är så inne på denna lägenhet är att Om vi skulle stanna kvar i vår nuvarande lägenhet och behöva dela den med någon, skulle vi behöva betala lika mycket var i månaden, som om vi skulle med ett eget ställe.
Sååå, nu sitter jag och väntar på att Brandon ska logga in på msn och gå igenom detta med mig. Och så måste vi maila kvinnan vår årliga inkomst och sådant innan hon kommer att visa oss lägenheten.
Åh, man kan väl hoppas eller åtminstone drömma iaf?

Kolla in länken för ett litet tjuvkik på lägenheten jag drömmer om: http://losangeles.craigslist.org/wst/apa/1351784409.html

Btw, jag dööör av värme här. Pff, på vädret sa dom att det skulle bli lite kyligare idag, men det har jag minsann inte märkt av.

jaja, svett å hoj!


RSS 2.0