Lite sorg, lite glädje

Min familj åkte hem igår. Jag grät och Brandon fick trösta mig. Sedan så vaknade jag imorse med nya krafter och har vart och sökt jobb på 2 ställen idag plus skickat mitt cv online till några ställen. Sedan så har jag en jobbintervju på onsdag på ett ställe jag sökte jobb på häromdagen, "Hats and things", som ligger på Redondo beach pier. Världens tråkigaste lilla affär med hawaiiskjortor och fula hattar, men söker de någon som kan jobba deltid, då tittar jag såklart in.

Men nu till dagens bästa: Jag har gått och kärat ner mig i en lägenhet. Ligger här i Redondo beach, trägolv (stort plus, så så så äckligt med heltäckningsmattorna här i USA), sovrum, vardagsrum, kök stora garderober,badrum, internet och kabeltv inkluderat i hyran (vatten och el kostar inte så värst mycket ändå för mig och Brandon).
800 dollar per månad, dvs 400 dollar var för mig och Brandon, vilket vi kommer att ha råd med då jag får ett jobb, vilket jag kommer att få snart, eftersom jag är envis och ofta ser till att jag får som jag vill.
Anledningen till att jag är så inne på denna lägenhet är att Om vi skulle stanna kvar i vår nuvarande lägenhet och behöva dela den med någon, skulle vi behöva betala lika mycket var i månaden, som om vi skulle med ett eget ställe.
Sååå, nu sitter jag och väntar på att Brandon ska logga in på msn och gå igenom detta med mig. Och så måste vi maila kvinnan vår årliga inkomst och sådant innan hon kommer att visa oss lägenheten.
Åh, man kan väl hoppas eller åtminstone drömma iaf?

Kolla in länken för ett litet tjuvkik på lägenheten jag drömmer om: http://losangeles.craigslist.org/wst/apa/1351784409.html

Btw, jag dööör av värme här. Pff, på vädret sa dom att det skulle bli lite kyligare idag, men det har jag minsann inte märkt av.

jaja, svett å hoj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0