Hello

Förlåt att jag vart dålig på att uppdatera, men har jobbat de senaste dagarna, så det har inte vart så mycket att skriva egentligen och så har jag vart trött :)
Sa iaf till min chef i torsdags att jag flyttar till Sverige och att min sista arbetsdag kommer att vara 1 april och att det inte är ett skämt, hehe.
Men vi ska prata mer på måndag, för det var knappt att jag hade tid att ens säga att jag flyttar, hade typ 3 minuter på mig för han hade så mycket den dagen. Så han var påväg uppför några trappor och han sa "walk with me", så fick passa på att slänga ur mig vad jag skulle göra när jag skyndade upp för trapporna bakom honom. Ganska komiskt.

Igår efter jobbet åkte vi till Brandons familj och åt middag och så. Brandons syster Natalie var där med och hon hade värkar och runt 21.30-tiden hade värkarna vart med mindre än 5 minuters mellanrum, så hon och brandons mamma Patty och styvpappa Joel åkte till UCLA-sjukhus i Brentwood och jag och Brandon fick stanna kvar och vara barnvakt åt Isabella och Joaquin. När Patty och Joel kom tillbaka runt halv 4 på morgon, sa dom att bebisen hade försökt komma ut och att de hade fått ge henne en steroidspruta för att bebisens lungor skulle bli starkare. Så nu ligger Natalie på sjukhus och bebisen kan komma när som helst. Dessvärre är inte bebisens ankomst beräknad förräns om 6 veckor, så det är såklart jättejobbigt för Natalie och hennes man Luis och det kan hända att Natalie måste stanna på sjukhus fram tills bebisen är fött, vilket kan bli en månad, kan bli tidigare.
Hur som helst. Jag och Brandon kom hem till Long Beach runt 5 imorse men hade problem att somna. Fick ringa jobbet idag och förklara situationen och dom förstod.
Vi ska åka till sjukhuset och hälsa på Natalie idag och se hur hon mår.
Tycker så synd om Natalie och Luis. Måste vara så otäckt när sånt här händer vid ens första graviditet och allt.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0