Redondo Beach

Flytt klar och nu bor vi hos Brandons familj i Redondo Beach, fram tills jag åker hem till Sverige. Brandon har inte bokat biljett ännu, men han kommer förmodligen 1.5-2 månader efter mig.
Sista dagen på jobbet idag. Så många sa att de var ledsna att jag åkte och att de skulle sakna mig osv osv, kul att vara omtyckt på jobbet :) Jag kommer såklart att sakna alla mina arbetskamrater också, aldrig kul att säga hejdå. Köpte med mig en påse med chocolate chip cookies och det gillades på jobbet.

Ehm, jahapp. 2 veckors ledigt innan hemfärd och det REGNAR ute och är grått och trist. Egentligen gillar jag ju sånt väder här i LA, men inte 2 veckor innan jag ska hem till regniga och snöiga Sverige...
Nästa vecka är Brandons 5åriga småsyskon på Spring Break och hans mamma hade också tagit den veckan ledigt, så det blir fullt hus hela nästa vecka. Jag vet for sure att Brandons mamma älskar att shoppa och göra ärenden, så jag lär halka med på släp och vakta barnen, brukar bli så :)

Nu ska jag och Brandon se filmen The Muppets, hyrde den ikväll!
Sååå himla gött att ha en stor platt-tv att se film på och dessutom få se alla färger!! Den teven vi har haft här i alla år är en liten tjockis-tv, 20" och utan grön färg, ni kan ju föreställa er vilka röda filmer vi har sett...

Natti natt..

ps: Igår kväll gav Brandon sina katter en liten bit skinka var. Jag sa till honom att fatty girl-katten alltid bajsar överallt när hon äter sånt, han bara "ja ja jag vet". Imorse när Brandon skulle köra mig till jobbet, upptäcker han att en viss liten katt hade bajsat precis bredvid hans nya skor och att det såklart hade kommit på hans skor..han satt och grinade om detta hela vägen till jobbet. Mycket underhållande för min del. Vad var det jag sa..liksom..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0