Lucky Strike

Bowlingen idag var mycket lyckad. Trendig bowlinghall som hette Lucky Strike i Downtown LA, googla efter bild.
Vi alla hade roligt, några av oss beställde in lite drinkar o öl. Sånt brukar ju lätta upp stämningen lite. Iaf för mig eftersom jag är blyg haha.
Mitt första bowlingskjut gick riktigt kasst så min chef skämtade om att han skulle hämta den där "bowling-hjälpen", äsch ni vet vad jag menar. Jag gick tillbaka till min drink och tog en rejäl klunk. Sedan fick jag till en massa spare och strikes. Vi var totalt 11 där idag som spelade. Jag kom 3a. Och jag vann över min chef hahaha! När han insåg att jag hade mer poäng än honom frågade han mig om jag ville behålla mitt jobb eller ej, hehe.
Sedan åkte vi alla till ett litet mexikanskt matstånd i downtown och åt lite innan vi åkte tillbaka till jobbet, där jag blev hämtat av min make. Väärsta skolutflykten! Roligast var när en av mina arbetskollegor sa fel. Hon pratade med en på mobilen och istället för att säga " I'm bowling with my coworkers" sa hon "Im blowing my coworkers". Haha, ni må tro att killarna som jobbar med kundvagnarna tittade upp förvånade från deras platser. Vår manager skrattade så mycket åt detta att han låg dubbelvikt på golvet, typ.

Kul dag for sure!


"Kundvagnskillarna" och han längst till höger med vitblå skjorta är min
manager. Mina andra kollegor satt bredvid mig så dom kom ej med på bild haha!
På bild äter vi mexikansk mat i downtown.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0