Birthday

Igår efter jobbet tog jag bussen till Redondo Beach och hem till Brandons familj. När Brandon sen också slutat jobbet åkte vi till en restaurang och åt mat för att fira Brandons födelsedag. Det var gott, men vi alla åt så mycket så vi vart dödströtta efteråt.
Vi sov över i Redondo eftersom jag o b skulle vara barnvakt åt hans småsyskon. Däremot var alla hans syskon där och respektive, så jag och Brandon fick sova på varsin soffa i tvrummet. Jag sov sådär...klockan 07.00 imorse vaknade småbarnen så då var vi barnvakter. Senare åkte jag och Brandons storasyster till shoppinggallerian medans Brandon hyrde film med småsyskonen och sedan powernapade dom i några timmar.
Jag hade ett 20dollars presentkort på en affär i gallerian så jag köpte ett par skor som va på rea och örhängen. Fick t.o.m 1 dollar över. Brandons syrra köpte lite på Victoria secret. Vi var dock i gallerian jättelänge. Sedan kom Brandons mamma och skulle hämta oss, men hon älskar att shoppa, så hon ville in och titta lite. Slutade med att vi spenderade över en timme i barnklädesaffären, eftersom hon ville att småbarnen skulle ha nya kläder till skolan. Hon spenderade några hundra dollar på detta. Jag och Brandons syster släpade efter aningen småtrötta.

Nu har jag och Brandon kommit hem till Long beach igen. Jag är supertrött och är lite besviken att detta var min enda lediga dag. Jobbar nu lördag-tisdag. Det är Labour day weekend i USA och alla är lediga i 3 dagar, till och med Brandon som annars aldrig tar ledigt..så det känns lite surt att jag jobbar alla dagarna.
På onsdag när jag har en ledig dag har min manager ordnat att vår avdelning ska gå och bowla på eftermiddagen i Downtown LA och att han ska hyra en van så vi alla kan mötas vid IKEA och åka tillsammans. Jätteroligt att de ordnar sånt och allt och det ska bli kul, men just nu känns det som att den lediga dagen inte kommer kännas så ledig då jag kommer att behöva ta bussen till jobbet för att sedan åka till LA och sedan åka tillbaka till jobbet för att sedan ta bussen hem till Long beach igen. Jag behöver vila efter förra veckans förkylning. Jag är så trött och energilös just nu. Önskar att nästa veckors schema att jag får 2dagars ledigt nånting, för det har jag inte haft på ett tag nu. Förlåt, negativt inlägg, men det är för att jag är så trött just nu efter idag.


Isabella, Brandon, Joaquin på restaurangen.


Min svärmor Patty och svärsyster Jaqcui.


Jag åt en portobello mushroom burger med sweet potato¨fries.


Glass!



Barnvakt åt dessa godingar!


Min svärsyster Natalie i Gallerian.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0