Tuesday

Puuuh. Har möblerat om i sovrummet precis hela dagen. Tuunga saker att flytta nivet!
Jag är nöjd nu iaf, kul med förändring! Visar bild imorgon eller torsdag!
Eftersom jag möblerade om nonstop hela dagen ignorerade jag att min hals började göra ont och näsan bara rann..det är först nu, efter en dusch, som jag känner att "hey, jag mår ju inte bra". Gör ont när jag sväljer, tilloch med vatten. Jag nyser konstant och usch, jag hoppas att det inte blir långvarit. Mest hoppas jag ju såklart på att det går över tills imorgon då jag har jobb. Trodde först att nysningar var allergi eller nåt, men ögonen kliar ej och halsen brukar ju ej göra ont om man har allergi, så lika bra att inse att jag åkt på en förkylning.

Jag sitter och klunkar i mig C-vitaminpulver i vatten och varje klunk gör såå ont.
Vi hade tänkt att åka och hälsa på Brandons familj ikväll igen ,fast jag stannar nog hemma nu och vilar, eftersom de tidigt imorgonbitti åker till New Orleans på 4dagars-semester. Jag är såååå avis, för de kanske ska på en "swamp-tour" och se alligators!! Det har liksom vart min dröm sedan jag var 6 år! Oh well, jag ska också se krokodiler, alligatorer och så hajar ute i det vilda nåndag jag med. Att se dom på Zoo räknas inte liika mycket! Och så vill jag åka till Afrika på safari. Visst är det mycket man vill göra här i världen?!

Jag har faktiskt suttit och kollat på lite resemål, typ bara över helgen, till i sommar, kanske jag och Brandon kan åka nånstans...vem vet..kanske kan jag övertala honom att åka till nån stat som har alligatorer höhö, inte lätt att vara gift med mig minsann!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0