Storm!

Det är regnstorm ute!
Jag älskar när det regnar här, speciellt då jag är ledig och hemma ifrån jobbet.
Idag, ska jag vara på jobbet mellan 10-18.30 och det är alltid så himla mycket som händer när det regnar, för de måste stänga av en rulltrappa som är lite utanfär affären, så då kommer alla få stå och vänta på hissen eller så får jag stå där och skrika så att alla hör mig att de även kan ta trapporna (som i vanliga fall bara vi i personalen tar).
Igår var det massor att göra, men jag slutade redan klockan 4 och så hade jag den andra "greeter" där med, så vi var två. Men jag måste erkänna att jag mycket hellre hade sett oss båda jobba idag istället.
Och tillpåköpet har jag börjat bli förkyld igen och detta väder (för min del stå vid entren hela dagen, kallt växlat med varmt), kommer inte att göra det hela bättre. Staaaaaaackars mig.

Imorgon är jag ledig. Det enda jag ska göra då är att gå till posten och hämta brev ifrån mamma, skypa med mamma, sedan ska jag ligga i soffan med benen högt och slappa! OM jag skulle få ork, småpysslar jag nog här hemma också. Men det ska "regnstorma" imorgon också, då kan man äntligen stanna inomhus med gott samvete, därför gillar jag regn i LA eeextra mycket.

Nu ska jag till jobbet, som tur är det söndag idag, så Brandon kan skjutsa mig. Hade vart jobbigt att gå 20 min promenad i spöregn från bussen till jobbet.


Kommentarer
Postat av: Lixy

Bra blogg =)

2011-03-21 @ 18:29:31
URL: http://lixy.blogg.se/
Postat av: anna

Tack, va kul!

2011-03-22 @ 07:06:31
URL: http://bigtown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0