Inomhusdag

Imorse spöregnade det, som väntat. Därför hade jag planerat in en "inomhusdag". Men sedan så kom solen fram så jag passade på att gå till affären och handla lite ingredienser till de där kakorna jag ska baka till min arbetskollega som tack för att hon gjorde skattepapperna åt mig. Kärleksmums och kolasnittar, eller heter dom sirapskakor förresten? Hur som helst, det blir det.
Det var jättegrönt och fint ute efter regnet. Kändes riktigt exotiskt tilloch med, med alla palmer och gröna buskar.
Tog en massa kort med mobile, fast visar bara en nu för jag är i full gång med tvätt och småplock här hemma, dvs, sitter jag ner för länge kommer jag att dra ut på det!

Förresten (seee, nu drar jag redan ut på det!) så har jag bestämt mig för att ej joina gymmet, alldeles för dyrt speciellt för en sån som mig som isf är nybörjare på gym. Nej nej, jag ska fortsätta att köra på mina powerwalks och helt enkelt verkligen fööörsöka att dra ner på allt godis-småätande, så himla svårt ju!
Ska köpa Wii fit, har velat ha det i över ett år nu, men har inte blivit av att vi köpt det bara, verkar så roligt att stå på den där wii-brädan och skaka rumpan!


Promenad hem ifrån mataffären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0