H&M abstinens och andra tankar

Jag är sååå sugen på att gå till H&M och typ kolla, kanske shoppa. Men för mig som inte kör bil här i bilarnas stad, innebär det 2 bussresor, sammanlagt 1.5 timme. Det är samma buss jag tar till jobbet, fast istället för att gå av i Carson ska jag isf sitta kvar på bussen i 20 minuter till och gå av i Torrance istället. Och där finns Del Amo fashion center, där inne i den enorma shoppinggallerian finns H&M. Ni skulle bara veta vilken tur ni där hemma i Sverige har, som typ kan hitta ett H&M nästan överallt. Alltså, det finns ju några i LA, men det är ju såånna avstånd här.
Men frågan är om jag verkligen borde åka dit..känner att det är bättre att åka dit nångång då jag veeerkligen har pengar och faktiskt kunna shoppa lite..så att den "långa resan" känns värt det. Men frågan är väl när jag någonsin veerkligen kommer att ha pengar till det..önskar att mitt jobb var heltid. Och visst, skulle kunna söka ännu ett jobb, men mitt schema på jobbet är väldigt varierande, så det skulle lätt krocka och för att inte tala om hur mycket tid alla bussresor fram och tillbaka skulle ta. Nej usch..

Ska jag vara helt ärlig så vill jag mest av allt flytta till Sverige, eller iaf åtminstone Europa. Har läst historier online om människor som sökt medborgarskap här och även på en amerikansk medborgarskapsida, att det kan ta jääätttelång tid efter att man ansökt om det, så fastän i september det bara är ett år kvar tills jag har rätt att ansöka om det, kan det ta flera år efter det tills jag faktiskt får det, sedan vet jag ju egentligen inte hur lätt det verkligen är att sedan bara ta sitt pick och pack och vi flyttar till Europa direkt efter..
Jag vet ju redan att jag inte vill bo i USA i framtiden, så därför känns en sådan lång väntan väldigt onödig för mig, men vi vill ju samtidigt ha dörrarna öppna för Brandons hemland liksom.
Men ja, vi pratar om det. Det är ju inte direkt några enkla beslut att ta...faktiskt jättejobbigt.

Och, jag tror nog jag skippar 1.5 timmes bussresa till H&M idag, måste måste måste hålla i pengarna. Och så måste jag ta en promenad till apoteket på 2nd street, ska nog unna mig en tidning istället, kostar lika mycket som bara bussresan skulle kosta för mig faktiskt!


Kommentarer
Postat av: emma

kom heeeeeem, vi börjar om igen. Vi glömmer allt, där ute ääääär det så kallt. Kom hem, försök på nytt igen nanaan. känner du igen låten :) ?

2011-03-16 @ 19:04:14
URL: http://lonito.blogg.se/
Postat av: ejna

SJALVKLART kanner jag igen den och blir mycket smickrad over din sang! Du har definitivt overtalat mig att flytta hem, kan du inte ringa Brandon o sjunga den till honom ocksa sa han ocksa kan bli overtalad? ;) jag har inte bara Hm abstinens, jag har Emma-abstinens ocksa!

2011-03-16 @ 20:14:39
URL: http://bigtown.blogg..se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0