Hero!

Häromdagen, eller rättare sagt morgonen, slutade typ min mobil funka ett tag och därav min alarmklocka. Den morgonen vaknade jag faktiskt först klockan 05.27 men somnade såklart om för att den inte skulle ringa förräns 07.20.
Vaknar igen senare, klockan är fortfarande 05.27, guu va skönt, tänkte jag då, jag har fortfarande 2 timmar att sova tills klockan ringer och så la jag mig till rätta på kudden igen. Men sedan började min hjärna att funka och jag började fundera på hur klockan fortfarande kunde vara 05.27...och helt plötsligt upptäcker jag att Mozart står upp med framtassarna på mitt täckte och blänger och jamar på mig. Och jamandet blev bara högre och högre. Då inser jag att min klocka hade stannat, jag hoppar upp ur sängen och inser att klockan var 10 i 8.
Som tur var kunde Brandon skjutsa mig till jobbet den morgonen, men Mozart var verkligen en hjälte som väckte oss båda. Han vet att vi brukar stiga upp en viss tid eller så känner han igen väckarklockan-ljudet. Så han kommer in varje morgon vid samma tid och väcker oss. Anledningen till att han gör det är dock ganska själviskt, han vill ha mat och uppmärktsamhet..























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0