Tjo!

Det blir inget av att gå ut och äta i Downtown Long Beach och skrika in året med alla där, Brandon har gått och blivit sjuk, han sitter med papperstussar i båda näsborrarna och hostar. Mysigt...
Vi har precis ringt in bestäling för Thai-mat, jag kände att om vi nu måste vara hemma pga att Brandon är sjuk, då ska vi äta gott. Dessvärre har jag ingen god dessert! Helst hade jag velat ha typ rostbiff med potatissallad och en massa exotisk frukt och choklad ikväll, nåt sånt, känns typiskt nyår. Men men, thai är också gott.

Första dagen på jobbet gick bra. Jag har lugnaste jobbet så ibland kliar det i fingrarna. Jag står vid entre-dörren och säger högt och tydligt "Welcome to IKEA!" och "Are You looking for anything special today?".Men alla som jobbar där är jättesnälla och roliga och så är det skönt med två 15-minuters raster och en 30minuters lunch break. Mina fötter och ben är gööörtrötta nu. Måste skaffa skönare skor eller inlägg till skorna.


Kommentarer
Postat av: syrran

Haha, de kan ju lika gärna ställa en robot i dörren! Jag tror att du kommer ge gästerna ett mycket mer personligt bemötande än den där tråkmånsen:)

2011-01-01 @ 16:08:33
Postat av: syrran

Förresten, gott nytt år på dig!

2011-01-01 @ 16:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0