Vi lever, part 2

Igår strosade jag och Rebecka runt i Hollywood hela dagen. Vi råkade också hamna på ett Vegan-ställe utan att veta om det. Thaimat. Vi beställer båda kyckling. Min kyckling smakade tofu. Men dbet var gott ris och sås. Tofun var väl god med, men förväntar man sig kyckling blir man lite besviken.

Vi såg 2 Spiderman på Walk of Fame. Den enas kostym var urtvättad medans den andres hade starkare blå och röd färg. Sedan såg vi en Marlyn Monroe och en fulare version av Jack Sparrow.
Hollywood är Holywood. Kul att ha sett, men inget man behöver se flera gånger, förutom för mig nu då som har fått åka ditt 2-3 gånger för olika som hälsar på haha!
På kvällen medans vi väntade på skjuts hem förvandlades Hollywood till ett lite mörkare ställe och det var ¨både pundare och hemlösa och tiggare, ett väldigt oglamouröst Hollywood, så kallat verkligheten.

Idag ska vi köra de kända stränderna. Malibu, Santa Monica, Venice Beach.
Imorgon tar vi en dagstur till San Diego och innan vi åker hem ska vi till ett kalifornisk öl-bryggeri, Stone IPA, har vart där en gång förut, jättefint runt omrking och så har restaurangen god mat. Denna gång är jag iaf över 21, så kan gå med i ölsmakar-turen!

Torsdagen är förtillfället obestämd.
Vi skippa Las vegas för flygbiljetterna var alldeles för dyra och vi kör ju inte.
Men Los Anegeles och allt runt omkring är inte fy skam det heller. Däremot är det bara mellan 12-17 grader varmt, så inget strandhäng direkt. Och inga härliga gå-i-shorts-och-linne-dagar.

Nu ska jag klä på mig och så ska vi sticka snart!


Utsiktsplats i Palos Verdes.
























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0