It's raining cats and dogs!

Det spöregnar ute och tydligen ska det komma in en riktigt storm och åska.
Jag kom nyss hem ifrån lite shopping, herregud jag kunde inte låta bli, hittade såå bra saker med.
En klänning som är mer figursydd, med ett svart smalt svart lackskärp runt midjan. Sedan ett par slags sandaler med färgglada remsor. Och så hittade jag en neccesär stor och liten som matchade, det var rea! Jag har letat efter en ett tag men hela tiden tyckt att det kostar så mycket, så det var bra!
Sedan borttagningsmedel för nail polish och ett svart nail polish som det var 75 procent rea på.
Och så gooood choklad, ni vet, alla alla hjärtans dag-choklad är halva priset på nu såhär dagarna efter, då ska man passa på :)

Nu är jag nöjd och glad, fast lite frusen av att springa från bussen i ösregn, icke bra för min förkyldning som aldrig försvinner.

Jag önskar att mina lediga dagar satt ihop som förra veckan, men nu är det typ en dag ledigt lite utspritt, så det känns som att de lediga dagarna bara försvinner så snabbt. Jobbar lördag o söndag, 10-18.30. Kommer bli mycket kunder på jobbet då regn innebär shopping för många. Plus att rulltrappan stängs av då det regnar eftersom den är lite utanför taket, så folk kommer antingen få ta hissen eller trapporna vi anställda använder för att snabbt ta oss nånstans. Folk kommer att bli irriterade och ta ut det på mig, typ. Plus alla med paraply måste jag be lägga det i de stora gula shoppingpåsarna för blir det blött på golvet kan nån halka, då kan företaget hamna i trubbel osv osv. Fast å andra sidan kanske jobbdagen går snabbare då med.

Nu ska jag äta lite choklad och läsa lite. Sedan duuscha och laga mat senare. Tror också att Netflix har fått nya filmer att kolla på online. Ja ni hör, sån kväll har vi ikväll. Såå mysigt att stanna inomhus och höra regnet utanför. Ni får komma ihåg att vi inte är bortskämda med regn här i Södra Kalifornien, så jag försöker passa på att uppskatta det så mycket som möjligt.

Kan visa bilder på det jag shoppa lite senare.


Mitt jobb kan man lätt och tydligt se ifrån motorvägen.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0