Hello sunshine!

Gick ner till stranden idag och låg där lite mer än en timme. Det var varmt och skönt. Stränderna i LA är så breda så det är alltid gott om plats. Där jag låg idag var det dock bara jag och 3 till, rätt gött.
Har precis tagit en dusch, nu är jag lite hungrig. Tänkte laga en räksallad med avocado och kokt ägg. Köpte några räkor från deli-disken igår i affären. Köpte även en hel del andra nödvändigheter, så nu är kylen lagom full igen. Försökte köpa mycket torra grejer, så det håller längre. Alltså, typ ris och sånt. Det är så svårt ibland att liksom planera in varje liten måltid och sedan helt plötsligt är Bäst före-datumen passerat. Men jag måste verkligen bli bättre på det!
Och nu när det är 25 grader och sol blir man så sugen på att grilla också. Man kan ta en grill och ställa mitt på gården, så det ska vi göra nåndag.
Igår hann jag även gå till postkontoret, tvätta och plocka iordning lite. Inte riktigt städat ännu..kanske imorgon? Så länge man liksom plockat upp skit från golvet kan det vara "odammsugit" lite till...
Förresten så tror jag att det snart är dags för vår katt att ta in på rehab. Vi har inte gett honom sin prozac ännu idag (prozac för katter, ska tydligen lugna ner stressade katter..för tydligen är vår katt stressad..hum) så idag  jamade vår katt för fulla muggar, jag gick och kollade om han hade mat och det hade han. Sedan kom jag på att hans prozac-medicin ligger på ett bord där med och oj vad han jamade och spände ögonen i mig.
Jag får vänta tills Brandon kommer hem, för det är så himla svår att hålla fast katten själv och samtidigt ge honom dropparna i munnen.

Nu ligger Mozart på rygg här på soffan bredvid mig medans jag kliar hans mage. Är inte det mer en sån sak hundar gillar?


Klia kattmage.


Där nere låg jag i solen idag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0