Jag vill ha post!


Beställde för en stund sedan 2 koppar och en kryddburk från en hemsida, borde komma på posten inom 5-6 arbetddagar! Det är lite roligt för jag har läst om detta märke+hemsida i en amerikansk modetidning och tänkt att åh där ska jag kika in, för jag gillar stilen av vad jag såg på bilderna. Sedan måste jag ha glömt bort det. Men idag när jag kikade in på blondinbellas blogg så var det en bild på en kopp från just det märket och på så sätt blev jag påmind igen!
Den hemsidan har så himla mycket fint! Och eftersom det är ett amerikanskt märke var shippingen bara 7 dollar så det var ju inte så farligt. Jag kollade nämligen hur mycket det skulle kosta att beställa det direkt till Sverige eftersom vi ju ska flytta dit om några månader, men det skulle kosta över 50 dollar så det kändes inte värt det.  Och 2 koppar och en kryddburk ska jag nog lyckas få plats med när jag flyttar hem ändå :)

Hemsidan: http://www.anthropologie.com



Jag beställde kopparna med A och B. Det var rea och kostade bara 4 dollar styck!
Ord. pris 8 dollar styck.


Köpte 2 sådana här kryddburkar också. Rea, 2 dollar styck.
De ska snart få in färgerna olivgrön och senapsgul också så är lite sugen på
det med. Ord. pris var 4 dollar.

Så totalt med shippingen kostade allt 20 dollar vilket jag tycker var helt ok! Använde pengarna jag fick av mormor i födelsedagspresent, så tack mormor för dessa fina saker :)


Nu ska ni få höra något komiskt. Ni ser ju rubriken på detta inlägg...brevbäraren bankade precis på dörren med ett stort paket från Sverige, från mamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0