Vintage and stuff

På east 4th street i Long beach ska det tydligen finnas en hel bunt med roliga vintage och secondhandaffärer, cirka 25 minuters promenad från dit vi ska flytta.
Åh åh åh. Jag vill dit nu, hitta ett fint gammal soffbord! Fast tydligen är affärerna där mest öppna mellan 12-5 på dagen. Men när vi bor i Long beach, då lär jag hänga en hel del där, ska tydligen finnas ett mysigt fik där också.

Tills vidare, får jag nöja mig med att promenera till secondhand affären Goodwill som ligger bredvid motellet jag jobbar på. Ska gå dit när jag slutar idag. Jag vill hitta ett litet gammalt brunt soffbord i trä, lite 50's -60'6 stil. Ungefär som det vi hade i London (om ni skrollar ner till tidigare inlägg ska det finnas en bild där på vår lya i London, där också soffbordet vi hade där är med på bild).
Och så vill jag ha ett litet skrivbord vid fönstret i vardagsrummet och en fin vas där på med en stor vit ros i och så kan jag sitta där vid fönstret och blogga och lukta på rosen. Mysigt va? Haha, det är såå lungt på jobbet idag så jag har tid att dagdrömma :)




Me like!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0