Åh vad jag är trött!

Brandon hade feber igår kväll, så fick ta hand om honom efter jobbet, snark!
Fick springa in till apoteket och köpa alvedon och c-vitaminpulver klockan 22.40, tacka USA och kvällsöppna apotek! Sedan så ville han köra runt och hitta den "perfekta kycklingsoppan", eftersom det är hans "sjukmat". De ställena med kycklingsoppa var dock stängt, så som tur var hade vi en konservburk med campellskycklingsoppa hemma. Brandon hade helst velat ha sin mammas hemmagjorda kycklingsoppa dock. När man är sjuk spelar det ingen roll hur gammal man är, man vill alltid ha det man växte upp med som barn, eller hur?
När jag äntligen skulle gå och lägga mig vid midnatt (började jobba 7 imorse) frågade Brandon om han kunde få låna en av mina kuddar (jag är ett kuddfreak, sover med tre kuddar, en mjuk, en mittemellan och en hård). Brandon tittade på mig med sina stora bruna ögon och ynkliga sjuka röst. Jag var tvungen att säga ja. Men ååhh vad det var jobbigt att sova med 2 kuddar, den mjuka och mittemellan-kudden, åh vad jag saknade den hårda kudden.

Nu sitter jag på jobbet dödstrött och äter äggmacka och dricker kaffe. Godmorgon!

Ps! Förlåt att det inte är så många bilder här just nu. Men min laptop verkar inte "ta emot" mina bilder från min Canon kamera. Min lilla hobbykamera funkar dock, men måste ladda batterierna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0