Today

Hej igen!
Jobbintervjun då? Jo, de letade som sagt personal inför jul, så jag kände att jag var tvungen att vara ärlig och säga som det var. Men däremot så klickade jag riktigt bra med tjejen och killen som hade intervjun. Jag tror att jag hade haft stor chans att få det deltidsjobbet om jag ej hade andra planer för jul. Men de sa tydligt att de verkligen uppskattade min ärlighet med det eftersom de nyss anställt en person som efter att blivit tränad för jobbet sa några dagar senare att den skulle bort över jul. Så ärlighet varar längst, absolut. De sa att de ville bålla mitt CV och om något efter jul skulle dyka upp så kanske de ringer. Snällt av dom att iaf vara så trevliga.

Jag köpte några Jellybeans i lösvikt på godisaffären på vägen hem. Måste säga att alla dessa smaker de har är mycket intressanta. Åt precis en jellybean med smörpopcorn-smak, det var ju gott, men jag hade nog tyckt att ett krispigt riktigt popcorn hade vart bättre haha.

Hade nyss en slags jobbintervju på telefonen. Jag mailade mitt CV till ett judiskt community center som sökte receptionister. Herrn i telefonen tyckte det lät intressant med att jag har jobbat i andra länder osv osv och att han var impad av min engelska, pff, seriöst, jag tycker personligen att det är pinsamt att min engelska inte är bättre än såhär efter att ha bott i USA i 2 år, han tyckte det lät som att mina tidigare jobberfarenheter på motellet skulle passa där osv. Han sa att han fått in flera hundra Cv:n att titta på, eller ja, först sa han 30 000, men han erkände att han överdrev för jag tappade andan när han sa det, men han sa att det var massor, så han ringde runt till dom som lät mest intressanta. Han sa att efter han är klar med alla telefonsamtal skulle de sitta ner o plocka ut dom de vill ha till intervju öga mot öga. Han sa att om jag är en av dom, så ringer de mig nästa vecka.
Det är alltså ett deltidsjobb, cirka 20-30 timmar i veckan. $8.25 per timme, och efter 3 månader får man 8.50 typ. Det är iaf 0.25 cent mer än mitt gamla jobb, yeeees! Och han frågade om min tillgänglighet och jag sa att jag kan jobba när som helst , vilken tid som helst, vilken högtid som helst, förutom jul , dvs 2 veckor i december, jag sa att det var 2 år sedan sen sist, han lät väldigt förstående med detta. Hoppas hoppas iaf!
Oh well. Lika bra att vara ärlig från början med det. Får jag jobb innan jag åker till Sverige och att de vet om att jag ska hem , så vore det skitbra. Om jag inte får jobb innan sverigeresan får jag väl helt enkelt acceptera det. Lovade mamma att inte stressa ihjäl mig!

Nu ska jag slänga på mig shorts och tshirt och ta en powerwalk vid stranden. Jag är lite tokig däremot, har liksom nyss suttit och ätit jellybeans innan. Jag gör verkligen allt i fel ordning.

Ps>
När jag ringde personen på det judiska community centret så var det jättejobbigt för jag var tvungen att säga till kvinnan i receptionen att jag sökte herrn som ringt mig. I röstmeddelandet så lät det som att hans namn var Dan Hell. ja ni fattar, Hell. Jag tyckte detta blev jättejobbigt och tänkte att han säkert bara uttalade det så, typ,så jag tänkte att hans namn nog var Dan Hall. Det slutade med att jag sa till kvinnan i telefonen att jag söker Dan Heaehall.
Fast jättefort. Haha, man vill ju inte göra bort sig direkt och av olycksändelse kalla mannan "Dan Helvete", det är ju ändå ett judiskt center och alla religiösa ställen vill nog helst att man undviker att kalla varann "Hell".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0