Intervjun

Gick okej. Dom verkar mycket seriösa med deras kaffe och espresso. Dom får nämligen in råa kaffebönor i säckar, sedan får de som jobbar på fiket rosta bönorna, detta är alltså något om man ska få bli anställd och få göra espressodrinkar där, måste man klara deras rosta-kaffebönortest och sedan kunna göra den perfekta espresson, den ska alltså vara lite krämig typ. När man fått diplom i det, ska man seden få klara av att göra latte-konst. Tills man klarar de testen, får man städa badrummet och hålla fiket rent och snyggt. Och det är bara ett deltidsjobb, dvs mest helger och högtider. Ibland upp till 30 timmar i veckan.

Vad tycker jag då? OM de skulle vilja anställa mig har jag väl inte så mycket val än att säga ja, eftersom jag behöver jobb och lön, men..det är väl kanske inte drömjobbet direkt, jag blev liksom nästan lite rädd för hur seriösa de var med espresson och kaffebönorna. När jag är nervös blir jag feg och livrädd för allt som låter komplicerat. Däremot verkade dom gilla mina svar på deras frågor.
Här kommer ett tips på en sak jag sagt till alla som intervjuar mig för jobb, alla gillade verkligen det svaret.

- "
Det spelar ingen roll vad som pågår i mitt privatliv och där hemma, jag kommer alltid att visa en glad och positiv sida på jobbet".





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0