Bränd

Jag brände mig idag iggeeen!! På samma hand jag redan har det fula brännsåret på tummen. Min högra hand jag skakar hand med på jobbintervjuer! AJ AJ AJ. Idag spillde jag kokhett vatten över handen. Jäklaa skit. Vi har ingen is, så jag sitter med olika påsar med blåbär och broccoli som har vart i frysen. Usch vad det är synd om mig tycker jag. Jag kan inte sitta utan fryspåsarna för det bränns så fruktansvärt innifrån handen liksom. Jag brände mig på tre av fingrarna och självklart på tummen jag redan är bränd på.

Ni får bilderna jag pratade om imorgon istället, just nu gör min hand alldeles för ont. Om det känns lite bättre om en stund kanske jag lägger upp lite bilder ändå. Inga spännande bilder dock, bara några från stranden och havet och nån bild på mig. Haha. Men jag tror att mamma och pappa gäärna vill se en bild på deras dotter. Kanske syrran också vill förresten.

Nu ska jag ta ett bad. Med massa skum! Och så ska jag tända ljus och läsa en Elle-tidning jag köpte för några veckor sen men som jag glömde bort. Blir så ofta att man tänker att man ska ta ett mysigt skumbad med tända ljus, men sen så slutar det alltid med att jag tar en snabbdush istället. Så nu ska jag faktiskt ta ett bad. Så det så!
Fast..vi får se hur det går att läsa tidningen i badet, vill ju inte att den ska bli blöt, och jag har ju inte något bord att ha den liggandes på...och så kanske det blir för mörkt att läsa tidningen om jag bara ska ha några tända ljus. Hm..nej alltså guu va komplicerat det är med sådana där "härligt beskrivna" bad alla bloggare skriver om , hur göör dom?

Kanske bara ska ta en dusch ändå...

Kommentarer
Postat av: Sabrina, mitt liv i London

Läste i din header, vad mysigt att du träffade någon i London, hoppas att jag också gör det :) man vet aldrig vad livet för med sig, det är spännande :)

2010-10-15 @ 05:27:21
URL: http://sabrinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0