4th street

Har precis kommit hem från 4th street här i Long Beach. Jag gick lite väl långt på den gatan dock för helt plötsligt var jag i ett lite mer skrämmande område. Typ, lite mer gäng som hängde på gatan osv, jag tyckte iaf att det kändes obehagligt eftersom alla tittade på mig otäckt. Jag är typ rädd för allt.
Jag började traska tillbaka på 4th street lite närmre vårt kvarter nästan, lite mindre skrämmande. Det finns många roliga vintage och antikaffärer där. Fast vissa är mycket dyra. Om jag hade haft pengar hade jag köpt mycket fina möbler i dom affärerna!
Jag blev förälskad i en brun Oscar De La Renta-klänning men den kostade 150 dollar, dvs typ 1000 svenska kronor. Så, den fick jag tyvärr skippa.
Jag gick istället förbi mataffären och köpte köttfärs som det var reapris på, tänkte laga köttfärslimpa ikväll, om jag vågar, tycker det är så otäckt om köttfärsen inte blir lagad tillräckligt länge och köttfärslimpan kommer ut rosa, fast jag brukar ibland ha i kött extra länge för att jag föredrar det bränt än rå. Haha. nej skoja bara, jag är faktiskt inte helt fy skam på att laga mat.

Förresten, fanns inga jobb att söka på 4th street..jäkla skit.
Imorgon har Brandon lovat att köra runt mig i olika områden på jobbjakt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0