Sunday

Hello.
Idag åkte vi på förmiddagen och hälsade på Brandons familj. Jag sa även hejdå till Brandons syrra Jacqui som åker tillbaka till Frisco imorgon, vi hinner ju ej ses innan jag åker till Sverige. Brandon har ännu ej bestämt sig än, han ska bestämma sig om han kan komma med till Sverige innan vi går och lägger oss.
Dom hade redan köpt julgran och pyntat den och även satt upp julstrumporna vid öppna spisen och allt. Julkrans på dörren. Jag tog kort på deras juldekoration, men lägger upp det här imorgon istället.
Just nu sitter jag med min laptop i knät på en stol, kan ej sitta i soffan eller fåtöljen just nu, eftersom...Mozart vart i farten och kissat igen. Som tur är hade vi sådana där städgrejer för sånt här tillfälle, så denna gång var vi förberedda , så Brandon har spenderat hela kvällen och skrubba och göra rent både soffa och fåtölj, det verkar som att våra möbler har blivit "räddade". Däremot vet vi just nu inte vad vi ska göra med katten. Jag tror att Mozart är sjuk, har någon allvarlig störning, och vi har inte ens råd att ta honom till veterinären. Vi har börjat fundera på om vi kan behålla honom..känns jättesorgligt att ens tänka så, men vi har inte råd att köpa nya möbler varje gång han får för sig att kissa på dom. Vi får se..stort beslut.
Jag har spenderat kvällen med att slå in lite julklappar, ni anar inte hur duktig jag vart med det i år, jag började handla julklappar i somras faktiskt och så har det blitt lite smått och gott under hösten. Har fortfarande några få julklappar kvar, men känns skönt att nästan vara klar eftersom jag ju flyger hem om 14 dagar.
Nu har jag precis diskat efter middagen ikväll. Det blev fiskpinnar med potaisklyftor och så wokade jag lite grönsaker. Dvs, middagen var en blanding av "vad vi har hemma".

Jag hade tänkt ta ett bad nu ikväll, men klockan är redan halv elva på kvällen här, så det känns lite sent. Får vakna upp tidigt imorgon helt enkelt.
Måste erkänna att jag är lite nervös inför ikea imorgon..vi får väl se vad som händer, om jag kan få ett jobb eller ej trots att jag åker hem i 2 veckor.

Godnatt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0