Min mobil funkar ej...Update : Nu funkar den!

Det är så himla himla dumt. Jag har ju skrivit förut om hur Brandons gamla chef betedde sig för jäkligt och därför ville Brandon ej jobba för honom mera. Men vi har ju haft våra mobiler via den bilshopen och nu, eftersom den personen inte ens pratar med Brandon fastän han försökt snacka med honom, fortsätter Brandons gamla chef att ignorera honom, har vi ej kunnat prata med honom om hur vi ska göra med våra mobiler. Vi har försökt ge mobilpengarna till honom och allt. Men nepp, han bara fortsatte att ignorera och det fanns inget vi kunde göra. Nu idag funkar ej mobilerna, ingen internet service och sms och telefonsamtal går ej fram. Det är såå himla himla opassande eftersom det är nu i dagarna jag ska få ett telefonsamtal från IKEA om jag får jobbet eller ej. FAN!
Och nu kan jag inte ens ringa Brandon och höra vad vi ska göra, eftersom ingen av våra mobiler funkar just nu.
Tur att jag åtminstone har ett telefonnummer till IKEA jag kan ringa imorgon och höra om hur jobb-anställningarna går. Däremot tänk om managern ringt min mobil idag och lämnat ett meddelande och så ringer jag imorgon helt ovetande, det vore ganska pinsamt.

Ingen bra dag det här pga detta.

Jag gick till 2nd street iaf och fick "sålt" lite kläder, jag valde dock store credit istället för cash eftersom man får mer värde på det sättet. Men det var mycket av mina kläder de ej kunde köpa eftersom de var "för somriga". Jag fattar inte, inga av dom kläderna hade typiska sommarfärger eller nåt. Bland annat den svartvit-rutiga klänningen var tydligen för somrig. Haha, fattar inget. Hur kan sånt vara för somrigt i en stad som har 20 grader varmt på vintern?
Jaja, fick en store credit på 23 dollar, hittade dock inget jag ville köpa idag, så nu har jag total store på typ 68 dollar, ni vet förra gången fick jag på cirka 45 dollar, yay!

Oj, nu ringde Brandon. Hans mobil verkar funka. Jag ska testa att stänga av min ett tag och se om en liten stund om den kanske funkar då.
Update: Okej nu fick jag email till mobilen så internetkopplingen verkar funka. Sköönt. Då borde ju också folk kunna ringa mig. YES! Måste dock verkligen lösa hela den här härvan med våra mobiler.

Nu ska jag äta lunch. Jag har lagat hawaiipizza på pitabröd, mumsimums!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0