Lördag!


Idag ska jag till en affär som heter TjMaxx och leta efter en resväska. Den affären har typ en massa märkeskläder och saker till jättebilliga priser, däremot brukar jag kolla på de saker de har som inte har nåt direkt känt märke, för då är det ännu billigare :) Jag hoppas kunna hitta en resväska för cirka 20 dollar typ, så att jag kan ha den när jag flyger till Sverige, imorgon är det 2 veckor tills flyget lyfter från LAX här i LA, hoppas bara inte att flyget hamnar i en snöstorm när den flyger in i Europa. 
Det är en väldigt Big Deal här angående naken scanning kamerorna på flygplatsen, ska jag också gå i bikini dit kanske? Eller strippa som vissa gjort bara för att slippa kamerorna. Haha helt otroligt. Jag förstår att vissa människor kanske känner sig kränkta eller obekväma med de kamerorna, men jag tycker att det är jättebra att säkerheten stärks så att inte fler terrorattacker kan ske. 
Min plan på flygplanet är att be om ett glas rött (Air france och KLM flyg brukar ge gratis vin och öl på långa flygresor!!!) och sen somna gott, för vi flyger nämligen klockan 15.00 härifrån och då är det ju midnatt i Sverige och så kanske man kan vakna när vi anländer i Paris för flygbyte. Fast nu när jag tänker efter så undrar jag hur jag ska kunna somna klockan 3 mitt på dagen? Hm..jaja, har två veckor på mig att lista ut det!

Ikväll ska jag och Brandon förhoppningsvis på bio och se 127 hours, jag är rätt så förväntansfull för den filmen, tycker att överlevnadsfilmer är helt otroliga och det är samma sak då jag brukar ditta på ett program på Animal planet som heter "I shouldn't be alive" och så är det om människor som överlevt helt otroliga händelser. Tänk att vi människor har en sådan överlevnadsinstinkt, precis som djur. Väldigt häftigt. 

Nu blir det Tjmaxx för hela slanten! Hörs sen!







 

Kommentarer
Postat av: syrran

kolla på Skavlan från i fredags, han intervjuar en chilenare som överlevde en flygkrasch, åt sina döda vänner etc. Jättehemskt och intressant. Och kolla på Aftonbladet om pojkarna som överlevde 50 dygn i en liten båt, de åt bara lite fisk, en fiskmås och två kokosnötter..Apropå överlevarhistorier:)

2010-11-28 @ 12:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0