IKEA-jobb OCH svensk jul = Glädje!


När jag först kom till IKEA idag fick jag sitta och vänta på managern i typ 30 minuter för han var fast i ett möte.
Men sen när han väl dök upp hade han goda nyheter, han erbjöd mig ett jobb! Här kallas jobbpositionen jag fått Greeter, så det är i princip en sån som går runt och hjälper kunder att hitta vad de letar efter, svara på frågor osv. Tror det är det iaf, är väl lite mer än så kanske.
Lönen inte den bästa, men lite mer än mitt gamla jobb iaf, cirka 9 dollar och 46 cent i timmen eller nåt.
20-31 timmar i veckan.
Idag fick jag mest sitta och signera en massa papper och sånt. Gjorde drogtest med. Man sticker in en plastpinne med bomullstuss mellan tänderna och kinden och håller den där i 2 minuter så att tussen kan suga upp salivet.
Fick även en bunt med papper med mig hem om skatt och benefits och sånt. Måste sitta och fylla i allt innan nästa vecka. Jag börjar jobba för IKEA onsdag den 8:e december, dvs en första träningsdag typ. Mellan 08.00-16.00.
Sen tror jag att jag skulle jobba hela lördagen den 11:e december, dvs dan före jag flyger till Sverige! Stressigt!
Vet ännu inte om jag även ska jobba torsdagen o fredagen innan..det var så himla mycket info idag så jag får se nästa vecka helt enkelt.
Måste även till social security office och be om ett kvitto för att bevisa att mitt social security number är riktig, för det hade blivit nåt fel med backgrundschecken.
Sedan efter jag kommer tillbaka från Sverige till LA kommer jag nog få börja jobba nästan direkt, kanske inte samma dag jag landar med flyget, men tätt inpå det iaf. Sedan efter 2 månader, eller han sa feburari, så var det ännu en slags "tränings-test" för att se hur jag jobbar i mitt område typ.
Som sagt, mycket info..

Men jag har fått ett jobb och jag får fira jul hemma i Sverige med min familj, så gladare kan jag inte bli just nu.
Thank You Santa Claus, jag måste ha vart en snäll unge i år. Nu kvittar julklappar helt o hållet, jag har fått det jag önskat!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Grattis !! Visst är du en snäll unge men det här jobbet fixade du på att du är en smart unge !!! Kram !!!

2010-11-30 @ 08:37:58
Postat av: Anonym

Grattis Anna jag blev så glad för att du fick jobbet. Mormor

2010-11-30 @ 17:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0