Godnatt

Nu är klockan över midnatt och jag ska ta ut linserna och borsta tänderna.
Ikväll lagade Brandon mat. Lax med grillade grönsaker och så potatis med vitlök. Det är alltid mycket vitlök när Brandon ska laga mat. Det var gott och skönt att slippa laga mat ibland. Missförstå mig inte, anledning till att jag oftast lagar mat av oss två är för att jag helt enkelt tycker att det är roligt. Brandon tycker också att det är kul med matlagning, men har inget emot att jag lagar om jag själv vill.
Och ja, vi korkade upp rödvinet, det var mycket gott. Ett väldigt lätt rödvin. Scrolla ner så ser ni en bild på vinet i ett tidigare inlägg, dvs igår.

Brandon och Mozart sover redan. Det är jobbigt när nån annan hunnit somna innan en själv för då får man liksom ligga där och försöka bli trött och somna men samtidigt koncentrerar man sig ofrivilligt på den andres djupa andetag/snarkningar. Å andra sidan är det ju samma sak när jag somnar före Brandon haha. Synd att han va först idag, attans!

Mamma, adventsstjärnan är uppe i fönstret nu. Hade ingen krok så det fick bli en spik istället. Visar bild imorgon, det är jättefint!

Imorgon vid halv 2 ska jag med Brandons storasyster till Long Beach city college och försöka anmäla mig till vårterminen, nervöst men jag är ivrig, hm..undra hur ivrig jag kommer känna mig dagen innan första skoldan den 9 januari..

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0