Godmorgon Godmorgon!

Jag hade tänkt gå ner till stranden idag och sola lite, men just nu är det bara 14 grader ute och det kommer max blir 20 grader idag. Känns inte som att det är tillräckligt varmt för att ligga vid havet då vindarna är kyliga.
Nu har jag iaf packat ihop lite kläder jag ska ta med till en Secondhand-affär på 2nd street och se om jag kan få lite Store Credit där mot kläderna jag tar med. Sist fick jag 45 dollar i store credit, förhoppnbingsvis kan jag iaf få lite idag, tror dock inte att jag kommer att få lika mycket idag då jag inte har lika mycket kläder att ta med denna gång, men lite iaf, hoppas!
Jag tar alltså med kläder-jackor dit som jag inte använder eller som jag växt ur liksom. Jag har en svartvit-rutig klänning från H&M som jag tyckte var jättefin då jag köpte den, men jag har nog bara sammanlagt använt den 3 eller 4 gånger under alla dessa år, så ja, det är svårt att göra sig av med kläder man har låtit hänga där i garderoben bara för att man tycker det är fint, men använder man det ej varför behålla? Speciellt om man kan få något för det.

Däremot önskar jag att man kunde göra samma sak med typ de stora kedjorna som H&M och Forever21, för igår kväll satt jag och tittade på deras hemsidor online och de hade såååå mycket fina kläder och skor och smycken. Jag saknar att kunna shoppa. Åh vad jag saknar det. Sist jag hade en rejäl shoppingrunda var i Sverige i maj.
Men men, nu ska jag försöka öka på min store credit på secondhandaffären iaf, kanske de har nåt fint också?


Kolla vilken fin klänning som fanns på hm.se!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0