Lördag


Snart slutar jag jobbet!
Min man irriterar mig genom att smsa mig och säga "look outside ur window", då gör jag det och så kör han förbi och vinkar. Nu har han gjort det 2 grr. Fast det är ganska kul.

Efter jobbet ska vi hem till hans familj och hans syrra ska hjälpa mig anmäla mig till engelskaklasser på ett college i Torrance. Om det fortfarandegår att anmäla sig till sommaren gör vi det, annars börjar jag i höst.
Om jag börjar nu i sommar blir det typ 8 juni, vilket är jättesnart och jag är så nervös att jag dör. Att börja helt själv på ett amerikanskt college är nog bland det otäckaste jag kommer göra. Oh, får ont i magen bara jag tänker på det.
Men jag måste, delvis för att jag är jättedålig på engelsk grammatik och delvis för att få ett socialt umgänge med förhoppningsvis lite människor som är i samma situation som jag, alltså, "ny" i ett annat land och långt bort hemirån. Eller ja, så behöver det ju inte vara, men ändå. Förmodligen kommer det nog bara vara mexikaner och asiater och det kommer att vara många av dom, så mexikanerna pratar spanska med varann och asiaterna pratar väl japanska, koreanska osv osv med varann. Och så jag då, svenska någon?
Känns som att de flesta svenskar som pluggar i L.A pluggar på ett college i Santa Monica.

Berättar mer sen när jag vet om anmälningarna iaf!
Nu ska jag se slutet av sista avsnittet av Ebba och Didrik, seriöst, barn är såååå elaka. Skolor är som helvete ibland, jag hoppas att folk är mogna på amerikanska college så att jag inte behöver vara den som får mina skor nedspolade i toaletten eller att bli pekad på och utskrattad eller inte bli bjuden på kalas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0