El Camino College

Så, igår satt jag och Brandons syrra och ansökte financial aid åt mig vilket betyder att jag slipper betala för skola och vissa skolmaterial för att jag är låginkomst och gift (Visst är det komiskt att det nästan låter som en dålig sak, att vara gift och låginkomst? Jag är lycklig och kär och jag är så glad jag ens har ett jobb!).
Sedan så registrerade jag mig på El Camino College. Har dock ej ansökt om vilka engelskaklasser ännu. Jag måste nämligen gå dit och sitta och göra ett engelskatest (som alla måste göra i hela USA för att börja college, iaf 99 procent), så ska försöka att komma iväg och göra detta 2 timmars långa engelskatest på tisdag som är min lediga dag. Efter det testet, kan jag och skolan veta mer vilken engelskaklass jag borde hamna i. På ett sätt hoppas jag att jag hamnar i den minst svåra klassen haha, fast å andra sidan så är nog den klassen för dom som knappt pratar engelska, så kanske en grad högre då? Min grammatik är dålig och även vissa utal. Man kan kanske tycka att jag borde vara bättre på engelska eftersom jag bott i engelskaspråkiga länder sedan jag slutade gymnasiet 2007, men det räcker faktiskt inte bara att prata engelska hela tiden, det är så mycker därtill. Jag har blivit enormt mycket bättre på engelska och jag vågar verkligen prata på, jag pratar flytande engelska och ibland säger jag fel och uttalar fel, men jag har sagt till alla här att så fort jag gör det, måste dom rätta mig. Man gör ju så gott man kan. Att våga är nog det viktigaste. När jag först flyttade till London vågade jag knappt prata och jag var jätteosäker. Varför flyttade då jag till London kan man ju undra, men det var just för att jag ville våga, så det målet har jag iaf nått upp till, även om själva engelskan inte är perfekt.

Hur som helst.

Engelskaklasserna vi kollat på i sommar var 4 dagar i veckan, vilket är ganska mycket då jag jobbar heltid, så om det bara finns dom möjligheterna för engelskaklass i sommar, kommer jag att börja plugga engelska i höst där och sedan typ, anmäla mig till en fotoklass eller nåt i sommar. Men jag vet inget förräns jag har gjort mitt engelskatest, wish me luck! På tisdag alltså, om jag kommer iväg, vilket jag ska. Måste skaffa kaliforniskt ID då med, herregud att jag inte gjort det än alltså haha!


Skräck och spänning på samma gång!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0