Ändrade tider


Jag väcktes imorse av att telefonen ringde klockan 06.40, visste då ganska direkt att det måste vara jobbet och det var det ju. Såklart. Det är det som är nackdelen med att jobba på ett ställe med bara 5 anställda, det inkluderar alltså managern och ägaren, så det är ju inte så många att välja på när det krisar. Jag bor närmast. Jag är den enda som är tillgänglig att jobba typ alla dagar för de andra 2 tjejerna går i skola och så. Jag skulle egentligen jobba 3-11 ikväll idag, men jobbar nu därmed morgon istället, vilket inte kändes skönt i morse men som känns ganska skönt nu när halva arbetsdagen redan är över.
Imorgon tisdag ska jag hoppa in extra för att täcka för en annan tjej och hon ska täcka mitt fredags eller lördagsskift. Så blir lite ändring i schemat just denna vecka.

Lite typiskt är det ändå, för jag hade planerat att göra matlådor på förmiddagen innan jobbet, men så blev det ju inte och så satt jag här utan mat, så fick beställa helt enkelt, för annars hade jag dött av hunger.
Försökte iaf tänka på att beställa bra mat , typ lite mer hälsosam. Så jag beställde thaisallad och kyckling satay-spett med en liten skål jordnötssås. Jag har läst att det är ett av de bättre alternativen att beställa när man äter ute och så, att det faktiskt är ganska nyttigt alternativ.


Gu vilken dålig upplösning på detta nu då!

Thaísalladen är god, det är i princip bara massa sallad och så skivad kokt ägg.

Kyckling satay är 4 grillade marinerade kycklingspett och så en liten burk med jordnötssås och en liten burk med gurka och rödlök i en vinägerdressing.

Mmm, så gott.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0