Förkyld och inredning


Jag har åkt på en förkylning tror jag minsann, näsan rinner, jag nyser och ögonen känns torra.
Längtar tills jag slutar jobbet och kan gå hem. Fast först ska jag kika in på secbondhand-affären som ligger bredvid mitt jobb, vill hitta nån fin tavla eller iaf en ram, sen kanske nån spegel, nån vägghylla. Men det är bara ibland man kan hitta nåt riktigt bra på den affären så får väl se. Det finns faktiskt en antikaffär mittemot mitt jobb med, ska nog kika in där också, har hur fina gamla möbler som helst!
Jag älskar inredning och allt sånt, dessvärre är vår lilla bostad vi har nu så himla liten så det går verkligen inte att göra så jättemycket egentligen. Iaf inte något gratis.
Nackdel med USA är alla hemska heltäckningsmattor! Jag hatar heltäckningsmattorna. Jag vill ha gammalt slitet trägolv och så kan det väl vara nån stor fluffig matta på golvet, men trägolv ska det iaf vara!
Brandon som däremot är van vid heltäckningsmattor har inget emot det eftersom det värmer hans fötter så skönt, säger han. Då ryser jag av bara tanken och tänker på vårt framtida hem, men det är nog lugnt, tror det är Ok för mig att styra och ställa i huset, hoppas jag haha. Hjälp!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0