Sunday



Slutar jobbet om 1 timme och 15 minuter, sköönt, för ibland kan det vara segt att sitta på en stol i 8 timmar när alla gäster redan checkat ut och de nya gästerna som ska checka in brukar dyka upp precis innan jag slutar.

Efter jobbet blir det Venice beach med lite vänner som sagt. Blir roligt! Hoppas att trafiken inte är alltför dålig. Nämligen L.A Marathon idag. Nytt för i år är att de ska springa till Santa Monica eller något. Är inte så insatt, men det lär ju vara en hel del löpare som svishar förbi.

Det har börjat bli lite kallare här igen nu, eller ja, det är jätteskönt väder men inget ligga på stranden o sola-väder. Molnigt och dimmigt. Runt 14 grader. Och ska förmodligen vara det hela nästa vecka, typ. Tusan, jag som ville spendera mer än 2 dagar på stranden och jobba på en bränna! Är fortfarande likblek typ.

Annars inget nytt.

Stackars managern här på jobbet. Han har fått jobba dubbelskift två helger på raken nu pga att den andre tjejen som jobbar här har vart sjuk. Förra söndagen missade han kyrkan. Idag missade han kyrkan igen. Han tar detta mycket seriöst och är besviken på sig själv.

Ska försöka att ta många bilder i Venice beach och så lägger jag upp det här sen!

Bye bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0