Mmm mat

Har ätit så himla mycket gott på senare tid.
Sent igår kväll åkte jag och Brandon till en japansk restaurang som har nattöppet. Vi kom dit runt halv elva på kvällen.
Vi blev rätt utittade när vi kom dit, det var bara japaner där.
Brandon hade dock nämnt detta på väg dit, att han och hans vänner alltid brukade gå dit och äta och då såg de alltid till att ha med deras japanska vän, så att de slapp bli så stirrade på haha.
Jag frågade då Brandon, vad tusan han tog med en svensk dit nu då, han sa att det förmodligen inte var så längre. Men det var det ju, fast inte såå farligt, bara när vi öppnade dörren och gick in i restaurangen.
Det var jättemysigt där. Typ trämöbler och träväggar med japanska meny'er över hela väggarna. Och mörkt och mystiskt. När vi precis satt oss serverade dom sockerärtor man doppar i sojasås som vi kunde äta på medans vi tittade på menyn. Brandon beställde in massor och till det varm sake. Jag älskar smårätter, när man liksom får nya små tallrikar under hela kvällen med små olika rätter. Oj vad gott allt var.
Vi satt och drömde oss bort till Japan, om vi lyckas spara ihop pengar ska vi ju åka dit nästa år som en "försenad honeymoon" typ haha. Efter all mat rullade vi till bilen och åkte hem.


Idag åt jag uurgod grillad fiskburrito. Om ni åker till L.A nångång måste ni testa mexikansk mat här. Obeskrivligt gott, inte alls som i Europa.


Det fanns BARA pinnar på den japanska restaurangen,
så jag kämpade på. Alltså, jag kan äta med pinnar men är
ju inte speciellt duktig på det. Dags för hårdträning nu!
Däremot gillar jag verkligen att äta med pinnar, för man äter långsammare,
vilket är bra eftersom det tar cirka 20 minuter för kroppen att veta om man är mätt
eller inte. Plus att man måste använda hjärnan mer när man äter med pinnar,
vilket gör folk som äter med pinnar smartare, enligt Brandon haha.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0