Godnatt!

Har fortfarande tillgång till internet från någon grannes internetuppkoppling. Nice!
Brandon sa att de skulle beställa min mobil imorgon, så då borde den ju anlända typ inom några dagar, kommer kännas så skönt att ha tillgång till internet hemma och inte bara på jobbet. Och att kunna skypa med min familj oftare såklart!

Har precis ätit maten jag lagade, blev skitgott!
La 2 filer av nån vit fisk, typ flundra tror jag, i en ugnsform, sedan hällde jag på några matskedar tomatsås med basilika, sedan poff in i ugnen. Sedan kokade jag små potatis med skal och broccoli tillsammans, när allt var mjukt hällde jag av vattnet och sedan mosade jag allt tillsammans med lite smör och mjölk och kryddor så att det blev ett potatismos med broccoli. Sedan la jag ett litet "torn" med potatismos på tallriken och sen "fisk-tomatrören" på toppen av "tornet" och det blev riktigt snyggt. Tyvärr var jag för hungrig för att orka fota det haha! Kan verkligen rekomendera denna maträtt. Jag kom på det medans jag lagade det. Typ, "jag tager vad jag haver"-mat. Hade kvar lite rött vin från helgen så jag åt maten med ett liten kopp rött vin, passade jättebra ihop!
Självklart blev det en lunchlåda för imorgon till jobbet också.

Känner mig riktigt duktig. Jag kokade även ett ägg och strimlade lite röd paprika som jag förberett att ta med till jobbet som pålägg på min frukostmacka på jobbet. Jajjemän!

Det enda som inte blev gjort som jag tänkt var tvätten. Brandon kom hem för sent ifrån jobbet för att vi skulle hinna att tvätta innan de stängde. Så nu står det tre stora IKEA-påsar fulla med tvätt och tar upp typ en tredjedel av vårt tvrum-sovrum haha!

Nu ska jag borsta tänderna och ta ut kontaktlinserna och sätta på en film som jag kanske kan titta på medans jag försöker somna. Jag behöver inte sätta alarmklockan alltför tidigt imorgon, för Brandon är så snäll och kör mig till jobbet så att jag kan sova 15 minuter extra, så det räcker med att sätta den på 06.15.

Ni där hemma håller nog på att vakna just nu, så God morgon på er!

Godnatt från mig!


Det är inte bara jag som är trött, Mozart är det med!


Kommentarer
Postat av: Syrran

Stackars trötta syster! Vad bra att du tar hand om dig och går hurtiga promenader och sånt iaf:) Håller tummarna för att du får ledigt så att du kan åka med till Palm Springs. Kollade upp det på kartan, det verkar inte ligga vid vattnet, men vid någon nationalpark. Eller? Vad gör man där? kram!

2010-03-16 @ 08:33:54
Postat av: svar till syrran

Jag hoppas också att jag får ledigt.

Ja, det är typ mycket tennis o golf och vattenland osånt, vilket jag tror att Isabella o Joaquin kommer att spendera sin tid mest. Jag ser mest fram emot att bo på hotell o förhoppningsvis har de en pool jag kan sola vid haha! OM jag nu får ledigt.

2010-03-16 @ 15:40:15
URL: http://bigtown.blogg.se/
Postat av: syrran

som sagt, HOPPAS!

2010-03-16 @ 21:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0