Ekonomisk tripp till vegas


Jag och Brandon är sugna på att dra till Las Vegas snart igen. Sist vi var där, typ förra året på sommaren någongång, då var jag inte 21 och kunde därmed inte spela på mina favoriter de enarmade banditerna! Fick liksom stå bredvid Brandon och titta på, kul liksom!
Så ska försöka bestämma en liten tripp till Vegas med Brandon i mars, vore skoj!
Den cirka 3 timmars bilresan är dock väldigt dryg, mest av tiden är det liksom öknen runt omkring och sååå varmt. Vet inte hur vädret är där nu, men då vi åkte förra året var det cirka 40 grader i vegas och på väg dit höll vi på att svettas ihjäl. Väl framme där ville man bara stanna inne på kasinon för att det var ac där inne.

Det behöver faktiskt inte vara så värst dyrt att åka till Las vegas.
Bilresan kostar cirka 60-70 dollar dit och samma hem eftersom bensinen här inte är så dyr om man jämför med priserna i Sverige. En dollar ligger på ungefär 7.11 kronor i dagsläget.
Ett annat bra tips är att åka en tisdag-onsdag eller så istället för helgerna,för det kända hotellet Flamingo t.ex, kostar cirka 50-60 dollar per natt mitt i veckan och över 100 dollar per natt på helgerna. Och då är det att man betalar för rummet, dvs 50-60 dollar är inte per person.

Så, för cirka 180-200 dollar kan man ta sig dit och hem på bensin plus få boende på ett centralt hotell. och delar man det på 2 blir det inte så farligt dyrt faktiskt.
Och visst vill man kanske spela lite då som sagt, men det finns billiga alternativ såklart.
Jag älskar en armade banditerna som ligger mellan 2 cents till 25 cents. Högre än så går jag inte, okejdå, ibland går jag till en en dollar bandit, men inte mer än så.


Svettig bilresa dit. Bild från förra året.


Vegas baby!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0