Adjhsgdjsafbabsfjhdfhfbvb

Min morgon suger! Först och främst hade jag räknat med en större lönecheck, mn oh no, denna lönecheck inkluderade helgen jag var i bergen och såg en brunbjörn, åhh vad jag hatar berg, skog och björnar nu, så nu fick jag någre tusen kronor mindre i lön, oh visst ja, min lön består i princip bara av några tusen. Så himla surt, jag som har jobbat 48 timmar i veckan i 2 veckor nu och det bara jämnade ut de dagar jag var borta minus en dag, så jag fick till och med mindre än vad en vanlig 40 timmars vecka skulle ha gett mig.
Jag måste leta efter nytt jobb känner jag, ett jobb som ger mer än 8 dollar i timmen, vilket jag personligen tycker är bullshit, jag åkte iväg 3 dagar denna sommar och pga det är jag pank och ligger efter i ekonomin för att de där tre dagarna i lön avgjorde hela min lön och då jag dessutom har jobbat 6dagarsveckor och inte det hjälper, då är det illa!
Det bästa av allt är att idag ska jag gå och skaffa ett kaliforniskt ID-kort, det kostar pengar. Nästa vecka ska hyra betalas, det flyger hela min lön (man får lön varannnan vecka här, på många ställen iaf). Och nästa lördag fyller Brandons mamma 50, iofs har vi redan gett henne en present, men vi ville ge henne nåt på den rätta dagen ändå, så vi har gjort en fotobok åt henne, som ska hämtas ut och betalas i helgen eller nästa vecka. Inte för att det är en enorm rumma, cirka 100 kr var från mig och Brandon, men ändå.Och igår var jag ledig, åkte till en secondhand affären och en annan affär som har snygga kläder till billigt pris, jag spenrade nog cirka 400 kr, fick mycket för pengarna, jag unnade mig detta för att jag tänkte att "imorgon får jag en BRA lön"yeah right, har iaf tagit kort på det och tänkte visa er vad jag köpt, i nästa inlägg .Och så måste vi köpa kattmat, Mozart bara äter och äter, han äter nämligen när han är rastlös och vi har inte låtit honom gå ut på några dagar nu för han får löss när han hänger under huset och då tar han in lussen i vårt hem och då blir vi också bitna av löss. Usch!

Och nu sitter jag på jobbet och har precis bliviti bemött av världens otrevligaste kaliforniska "25åringar" med deras släääpiga kaliforniska röster.                                                                                                               


Hah!


ÅH ja, förresten GLAD MIDSOMMAR PÅ ER DÄR HEMMA, TJOHO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0