Sorry

Har inte uppdaterat alls idag ju!
Sitter i Brandons familjs hus. De håller på att natta Brandons småsyskon Isabella och Joaquin, som förövrigt började lekis i måndagds. Wow, nyss var de ju så små...
Ska snart åka hem, Brandon kom precis hemifrån jobbet.

Lekte runt lite med kameran idag (har spöregnat precis hela dagen så jag stannade inomhus och myste) och såg även på film. Filmtips på den kommer imorgon. Plus bilder.
Det är lustigt egentligen, att för det mesta regnar det aldrig här i soliga kalifornien, men när regnet väl kommer, då ska det regna så mycket att det blir översvämmning på vägarna. Tydligen så hade Brandons jobb vart "like a river" som Brandon så fint beskriv det. När jag pratade med honom tidigare idag sa han att han satt och flöt omkring i en bil, haha, det hade jag allt bra gärna velat se.
Stackars Mozart spenderade hela förmiddagen och en bra bit in på eftermiddagen under huset. Han ville komma in hela tiden, bara att han verkade tycka att det var för långt för honom att komma ut ifrån under huset och in igenom köksdörren, så det var inte förräns jag traskade ut och satte mig på huk och visslade förräns den kissen kom ut. Bortskämd katt va! Vad är lite regn att vara rädd för?

Ska jag vara helt ärligt så har det inte hänt så mycket idag.
Jo, när jag satt hemma i vårat kök och åt frukost och drack morgnkaffet så tyckte jag mig höra ett "plopp plopp plopp"-ljud. Sedan så såg jag att det regnade in lite genom köksfönstret och hamnade i mitt kaffe. Lyckat. Det fick mig att tänka tillbaka på Vi på Saltkråkan, ni vet när Farbror Melker och gänget precis ska flytta in i deras sommarhus och det spöregnar den dagen. Åh önskar att jag hade alla Astrid Lindgren-dvder här att sitta och titta på.

Nej nu ska vi kila hemåt. Jag promenerade hit så det känns lyxigt att få skjuts hem :)

Godnatt, hörs imorgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0