Honeymoon


En nackdel med att man själv och den man har ett förhållande med kommer från 2 olika världsdelar, är att det blir svårare att spara pengar till andra resemål än en hemresa. Det är absolut inget negativt med att åka hem och se familj och vänner, men det är hemskt dyrt. Och helst vill man ju göra det minst en gång om året.
Jag och Brandon gjorde ju inte direkt något efter att vi gifte oss förra året. Jag menar, bröllopet var i ett kontor, klädsel jeans och tshirt. Vi hade ingen fest för att fira eller nåt. Vi har inga ringar. Och jag säger nu inte att det är hemskt, för vi gifte ju oss mest för att få stanna tillsammans, men det känns ju ändå lite trist att vi inte firade någonting i överhuvutaget, för gifter sig gör man ju vanligtvis bara en gång i ett och samma förhållande.
Så vi har pratat på senare tid om att åka på en "försenad" honeymoon. Och ingen av oss är så jättepå att åka till nån resort hotell med allt inkluderat osv osv, vi vill liksom se något. Så vi har lite planer på Japan. Det är faktiskt ganska billigt att flyga härifrån L.A dit. Om man har tur kan man hitta biljetter för 3000 kr. Och jag har hittat några hotell som kostar under hundralappen per natt.
Däremot måste vi ju spara en hel del för att kunna komma hem till Sverige nu i sommar, flygbiljetterna i juli är svindyra. Så våra Japan-planer funderar vi på hösten 2011 kanske...om vi verkligen jobbar hårt för det.
En honeymoon är vi faktiskt värda. Det hör ju faktiskt till när man gift sig. Och Japan vore grymt kul att komma till.





Kommentarer
Postat av: syrran

Vad fin din blogg har blivit! Japan är nog fantastiskt att åka till, särskilt på våren när körsbärsblommorna blommar. Fast jag vet inte när det är vår där, men:) Då får väl vi komma till dig 2011. Nackdelen med att ha en syrra overthere, man kan inte heller spara till andra resor:)

2010-01-05 @ 08:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0