Ses snart! (och en massa annat babbel)

Har precis bokat min flygbiljett hem till Sverige!
Lämnar LAX flygplats här i Los angeles runt 9tiden på kvällen den 28april, landar i Paris efter cirka 10 och en halv timme den 29 april. Blir någon timme väntan på flygplatsen i Paris sedan väntar en 2timmars flygresa från Paris till Göteborg. Anländer runt halv tio tiden på kvällen. Förhoppningsvis står mamma och pappa och välkomnar mig på flygplatsen. 

Den 11 maj är jag tillbaka på Landvetter i Göteborg och ska ta flyget klockan halv 7 på morgon till Amsterdam vilket ska ta cirka 1.5 timme. Efter cirka 2.5 timmar på flygplatsen i Amsterdam lyfter flyget mot Los angeles. Den flygresan beräknas ta cirka 11 timmar. Snark.

Så att åka hem till Sverige tar sammanlagt cirka 15 timmar och likså hem till Los angeles. Känns konstigt men jag kallar Los angeles mitt hem nu också, fastän hem-hemma kommer ju alltid att vara lilla Skövde i Sverige haha!

Tyvärr blir det inte ett alltför långt besök i Sverige, blir väl cirka 12 hela dagar där hemma, jag kan inte missa jobbet alltför länge, USA har ju inte riktigt sådana förmåner som Sverige har, kallat betald semester! Tyvärr som sagt. Men ska verkligen njuta av varenda liten minut hemma iaf! Längtar så!

Önskemål från Amerikatt? Säg bara till. Antar att ni skulle vilja ha våran sol just nu haha. Det är jätteskönt vårväder ute nu, förutom kvällarna som är piskande kalla.
Om ni verkligen vill lämna det kalla Sverige just nu, kan ni ju alltid dra till solia L.A, jag kan ge bra deal på motellet jag jobbar på, inget fancy eller nåt, men otrolig location, bara 6 minuter promenad ner till strand och pir.

www.rpinn.com <--- take a look!

Ville egentligen bara berätta att jag bokat biljetten. Sitter på Starbucks i en stor och skön fåtölj och jag kan skymta solnedgången där borta i horisonten utanför fönstret, fin kväll!

Tidigare idag åkte jag buss. Försöker komma in och förstå deras system på bussarna här, vänja mig liksom.Det är en buss, nummer 130, som går 2 minuter från vårt hus och den går till South bay galleria och så kan jag ta samma buss hem igen. Bra sätt att börja på när jag försöker använda bussen eftersom jag ännu inte har skaffat körkort än, något jag ska jobba på nu i vår dock. Jag shoppade faktiskt litegrann, fast bara bra grejer som jag verkligen ville ha. Ibland lyckas jag komma hem med massor av saker bara för att det vart jättebilligt eller på rea. Idag kom jag hem med färre saker som jag kände var värt att lägga pengar på (dock inget jätttedyrt eftersom jag typ bara shoppar på Forever 21 och ´Target som ligger ungefär på halva priset av Hm-priserna).

Nu ska jag dra hemåt, Brandon kommer nog hem ifrån jobbet snart. ska hitta på något ikväll. Jag är lite sugen på att gå och se Shutter island på bio eller ta en promenad på piren, får se vad Brandon känner för.

Ciao!




                                                                    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0