Måndagskväll


Jobbar kväll idag. Är lite seg och trött, men det är okej. Är ju 2dagars ledig tisdag o onsdag iaf!
Imorgon kväll ska vi hem till Brandons storasysters och hennes mans lägenhet i Culver city, ligger nära Venice beach. De flyttade dit i slutet av september och jag har fortfarande inte sett deras nya lya!! Ska bli kul.
Hon ska bjuda på mat. Eller ja, vi delade faktiskt på det. Hon ska förbereda kyckling och grönsaker, jag ska ta med potatis nånting och så ska jag göra någon smarrig efterätt. Funderar på att göra potatisklyftor och så nån rödvinsås till det. Ska googla på nåt  gott rödvins-recept här på jobbet. Vet inte varför, men jag blev hemskt sugen på det nu.
Jag lär förresten bli lite avis på deras nya lägenhet för dom har 2 rum och vardagsrum oså. Vill också ha ett till rum i vår lilla stuga , vore skönt kan jag känna ibland.
Fast de har ju en liten baktanke med det där extra rummet...kanske vi får höra stegen från en liten bebis nästa år från deras sida :) Det vore roligt. Jag vet speciellt att Brandons syrras man Luis, att hans mamma där hemma i Venezuela har velat ha ett barnbarn länge nu haha, hon tjatar alltid på dom om det, iofs är ju Luis 33 eller nåt.
Vi får se!

Nu ska jag googla recept!



Min lilla 7 år gamla digitalkamera tar inte världens skarpaste bilder
i mörker och utan blixt kanske...nåndag ska jag köpa en ny.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0