Ett osammanhängande inlägg


Förlåt för dålig uppdatering.
Har vart ledig i 2 dagar och vi har ju inget internet hemma.
Gjorde inte så mycket under mina lediga dagar. I tisdags på kvällen åkte vi ju till Brandosns syrras lägenhet i Culver city och åt middag och så. Blev så avis när de hade så många rum jämfört med oss haha. Däremot bor de på andra våning och har ingen balkong eller nåt, vilket skulle göra att jag känner mig instängd. Så jag är nog ändå ganska glad över vår lya, med både veranada och 2 minuter till stranden. Jag gillar att ha nånstans utanför vår lya att kunna sitta, hatar att känna mig instängd.

Sedan så har väl inte så mycket annat hänt. Jag satt även på Starbucks i onsdags och kollade på svenska tvprogram på svtplay och tv4play bland annat. Kom helt enkelt inte för sig att jag bloggade då.
Igår bakade jag även hemmagjord pizza, med TORRJÄST. Den där jäkla torrjästen funkar ju aldrig för mig här annars, men igår blev det riktigt lyckat. Blev till och med över till en lunchlåda för mig till jobbet idag. Så nu sitter jag som sagt på jobbet och jobbar kväll. Jobbigt eftersom jag börjar tidigt imorgon.

Det har hänt mycket tråkigheter på jobbet idag, däremot inget som har med mig att göra, så jag känner att jag inte behöver gå in på detalj här.
Men det har vart en jobbig dag på jobbet hittills tyvärr. Även om jag som sagt inte är involverad eller något, kan jag bli så berörd ändå. Jag är väldigt känslig.

Brandon är påväg hem ifrån jobbet nu. Jag bad honom svänga förbi med en starbuckskaffe, så det hoppas jag att han gör! Vad ska jag annars med en make till :)
Sedan så ska nog han åka och leka med sina småsyskon. Dom och hans mamma o styvpappa ska till Monteray, hur det nu stavas, över helgen, så vi ska passa katterna. Och så ska jag passa på att använda deras tvättmaskin haha yes!

Har sett lite filmer på senare tid också. Men verkligen inga jätteroliga dock som egentligen är värda att nämna.
Jag kan iofs göra en kort kortis resume på dom:

 
HYR EJ! En såndär jättefånig amerikansk komedi som man sett tusen gånger förut.


Njaee. Den kan ni väl få hyra om ni vill. Men helst inte till fullpris.
Den vara bara OK. Mer sorglig än rolig och mysig romantisk komedi.


Om man säger såhär. Brandon skrattade dubbelt så mycket som jag till denna film. jag skrattade till då och då. Den var mest bara Ok. Ganska extrem. Men hade ändå en glimt i ögat.


Jag SLÖSADE en dollar på att hyra denna film.
Hyr ej. Kände aldrig att filmen egentligen hade en poäng. Och storyn var lite slö och konstig.

                                               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0