Packad

Min väska är nu för det mesta packad.
Har ju lite tvätt jag ska ta med till redondo beach till Brandons familjs hus. Tyckte tidigare att oj vad mycket plats det är över i min reväska, men sen insåg jag att alla mina kläder ligger i tvättpåsen som ju också ska få plats i väskan. Men det ska nog gå bra.

Jag har hostat hela natten, inte så kul. Min hosta verkar hålla i sig. Hoppas hoppas det lugnar ner sig till imorgon, pinsamt att sitta och hosta jättehögt på en 10.5 timmars flygresa från LA till Paris.
Jag måste erkänna att jag är lite ivrig på flygplansmaten. Ibland är den ju äcklig, men sist var den faktiskt hur god som helst. Plus att de varma frallorna är mumsiga :)
Jag undrar också vem som kommer att hamna bredvid mig på planet nu när Brandon inte hänger med. Sånt kan påverka en hel flygresa ju. Hoppas inte jag får nån pratglad bredvid mig, usch va sånna är jobbiga. När jag först flög till USA 2008, mellanlandade jag i Philadelphia och därifrån är det en 5-6 timmars flygresa till LA. Den som satt bredvid mig pratade oavbrutet hela den flygresan, jag ville bara hoppa ut genom flygplansfönstret. Seriöst.

Yup yap. Nu ska jag dricka lite kaffe, om nån timme ska vi till Redondo så får passa på att pussa vår lilla katt Mozart hejdå med. Åh..även om han är en vääldigt gnällig katt så kan man inte låta bli att smälta varje gång man tittar på honom.

Uppdaterar er när jag är påväg mot SWEDEN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0