Dumma dumma laptop

Hela morgonen har min laptop stängts av var 5:e minut! Inte stängts av , men allt försvinner och sen kommer den lilla bilden och förfrågan om lösenordet till datorn upp och s¨har det vart hela morgonen som sagt.
Min dator lär ju krascha vilken sekund om helst! Inte sååå roligt direkt...

Idag mår jag bra, förutom en kliande hals och hosta med grönt slem.
Tror inte att det blir nåt ikea innan sverige-resan, utan det blir nog snarare efter, typ 28 dec eller nåt.
De ska ju ringa idag eller imorgon tror jag, så vet jag mer då.
Imorgon ska vi nog åka och spendera kvällen hos Brandons familj i Redondo Beach, och sova över där. Närmare till LAX från Redondo än Long Beach.
Däremot går inte mitt flyg förräns kvart i 4 på eftermiddagen, så slipper tidig morgon! Bäst hade det ju iofs vart om jag kunnat åka sent på kvällen så att man liksom kunna sova bort några timmar. När jag mellanlandar i Paris vid 11 på förmiddagen kommer det i min tidsinställning att vara typ 2-3 på morgon. Så jag lär ju va rätt så trött när jag anländer mitt på dagen i Gbg. Hoppas att jag slipper alltför mycket jetlag!
Och en annan sak. Jag längtar till dagen före julafton och själva julafton jättemycket, men å andra sidan så innebär det ju att min sverige-vistelse snart är slut då, så det blir lite 50-50 där.


Jag började småstäda lite igår, blev klar med badrum o kök. Tänkte köra en liten städning i vardagsrum o sovrum idag, känns som att Brandon inte kommer att hålla hemmet sådär jätterent när jag är borta. Däremot vet man aldrig med han, när han väl städar, städar han tuusen gånger bättre och med noggrant än mig.
Jag är en sån som vill ha snabba resultat och han tar längre tid och i slutändan blir hans resultat bättre.
Gött att slippa städa Mozarts kattlåda i 2 veckor iaf, yaay!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0