Min lunch ligger nu i soporna

Det är inte ofta jag dömer folk efter hur de ser ut här på motellet. Och om jag skulle hamna i en situation men en äcklig gäst, har jag ett mycket bra pokerface.
Idag fick jag god andvändning av mitt pokerface.
En gäst kommer in, har en reservation som han bokat online (vi skulle aldrig checka in en person som ser ut så i vanliga fall om de bara hade kommit in och velat ha ett rum).
Han ser ut som en hemlös grottman från stenåldern som har vart i tusen slagsmål och aldrig hört talas om schampoo, eller ens vatten att tvätta sig i. Och när han skulle böja sig ner och ta upp sin väska, ser alla i lobbyn hans håriga röv. Eftersom han redan bokat rum kan jag ej neka honom. Däremot är inte check in-tiden förräns om 3 timmar, så han lämnade bara sin väska här tills dess.
Efter att han lämnat lobbyn kommer de två killar som befunnit sig i lobbyn samtidigt som är på sin honeymoon-resa genom Kalifornien, och de säger " Oh my" och ser ut som att de precis sett ett spöke.
När jag är själv kvar i lobbyn, tittar jag ner på min halvätna lunchlåda och vill bara spy. Nu ligger det i soporna, tyvärr.
Min magge kurrar....


Gästen såg ut såhär, fast 10 gånger värre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0