Hela huset stormar

Det tar på krafterna när man ska träna någon på jobbet. Att liksom sitta där i 8 timmar och den nya tjejen ska göra allt, jag sitter mest där och ska svara på frågor om hon undrar något, eller rättar och dubbelcheckar saker hon skriver ner. Sedan körde jag på rollspel. Jag låtsades vara gäst som checkar in, jag låtsades ringa och vilja göra en reservation osv osv. Plus att man ska sitta där och försöka komma på samtalsämnen när det inte fanns något annat att göra. Det är ju alltid lite stelt ibörjan när man inte känner varann liksom. Hon är hur som helst 19 år, vill pluga och bli apotekare, hon spenderade mestadels sin gymnasietid hemma och pluggade och gick typ aldrig ut, hon sa att hon ej hade något liv, gick inte ens på skolbalen. Ambitiös tjej, haha. Men men, det lönar sig att vara grym i skolan i USA, för får man alla betyg bra kan man få stipendium så man slipper betala alla dyra college-avgifter, Brandons syster går ju till UCLA law school gratis, bara för att hon var grym i skolan, annars kostar den skolan cirka 30 000 dollar per termin. That's USA.

Hur som helst, när dagen var slut klockan tre sa tjejen jag tränade att hon gillade mitt sätt att lära ut, att jag hade lärt henne på ett bra sätt så hon verkligen förstod, då blev jag glad.

Imorgon jobbar jag kväll, verkar som att jag då ska sitta med ännu en ny tjej och träna henne. Ohhhh jag som helst vill sitta på jobbet som jag brukar och titta på svensk teve på min laptop och svtplay, typ haha.

Ute är det storm. Känns som att hela huset , eller ja, stugan, skakar. Låter också som att någon försöker öppna köksdörren hela tiden med, sånt hatar jag för jag blir så rädd och tror att någon ska komma och ta mig! Speciellt efter filmen jag och Brandon hyrde igår. Ska snart lägga upp filmtipsen. Internet är dock vääldigt segt just nu, så filmtipsen kommer imorgon bitti, okidoki!?

Brandon är nere på puben Najas på piren med en vän. Det är "IPA-festival", vilket är Brandons favoritölmärke. Så han ville testa de nya sorterna. Han borde dock komma hem snart, var lite snack om att gå och bowla med några vänner ikväll. Får se om det blir av, bowlinghallen stänger ju om mindre än 2 timmar.

Hörs imorgon!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0